Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaaraa

dziś było 25 stopni, a walnięte mamuśki poubierały swoje dzieci w kurtki....

Polecane posty

Gość marcusia...
marcusia pojebalo cie----nie rozumiem o co Ci chodzi????????

Gość Ewelajna1980...
marcusia=sfrustrowana mamcia;):):):)

Gość Ewelajna1980
marcusia=sfrustrowana mamcia:):):):):):):)

Gość marcusia...
klusko a gdzie zauważyłaś oznaki mojego zdenerwowania????

Gość Mama Jasia_____________
Chyba w kazdej Twojej wypowiedzi.

Gość Ewelajna1980
Pisanie o gotowaniu pieluch, prasowaniu ich i gotowaniu zup... Hmmm... Pachnie mi tu frustracja...:P

Gość marcusia...
no no zaraz pojawi się tysiąc innych nicków oczywiście czerwonych o tym jaka to ja jestem ,,powalona", bo czyżbym nacisnęła na jakiś CZUŁY odcisk???. Nie krytykuje nikogo, ale i tak sama zostałam skrytykowana, ba nazwana sfrustrowaną, zapewne przez te same osoby, tylko o innych nickach. Zabawne, to iście zabawne...

zauwazylam po tym ze niewiadomo czemu zaczelas nerwowo sie bronic zaczynajac temat sloiczkow i tego ze Ty nie karmisz oraz po ilosci znakow zapytania jakbys krzyczala tymi pytaniami do innych :)

Kluska ma racje:)

ja Cie frustatka nie nazywam tylko zauwazylam ze sie chyba zdenerwowalas nie wiem czemu. wyrazamy tutaj swoje opinie. temat jest o 25 stopniach i b.cieplo ubranych dzieciach. ja bym tych mam nie nazwala walnietymi jak w temacie bo to niegrzeczne by kogokolwiek tak okreslac, ale mam prawo do swojego zdania i uwazam ze zakladanie zimowej kurtki w cieply/upalny dzien jest przesada. to tyle w temacie. nikt sie ze mna nie musi zgadzac :)

Choc niebardzo chce mi sie wierzyc, ze w XXI wieku ktos gotuje pieluchy, prasuje je itp. gdy w marketach polki uginaja sie od roznych pieluch jednorazowych. Ja sie na to nie dam nabrac he he;)

Gość marcusia...
ewelajna co ty w ogóle wiesz o moim wychowywaniu syna. Znasz moją sytuację???????? To guzik masz w tym temacie do powiedzenia, gdybyś miała dziecko alergiczne, które by tolerowało tylko królika, indyka i to osobno gotowanego, gdybyś budziła się co noc, nasłuchując czy syn oddycha, to może wtedy byśmy pogadały o karmieniu swoich pociech...

Gość Ewelajna1980
marcusiu czy jak ci tam, nie nawet nie chce wiedziec. Ciekawa sprawa, co ma wspolnego uczulenie na pieluchy pampers z oddychaniem lub jego brakiem... Podejrzewam, ze pewnie znowu cena...:P

Gość marcusia...
No własnie XXI wiek, wiek pieluch jednorazowych, obiadków w słoiczkach i tak ciężko jest zrozumieć, że niektóre dzieci mogą być uczulone na kosmetyki marek reklamowanych w tv, gazetach, że nie mogą jeść tego co ich zdrowi rówieśnicy. Wy ośmielacie nazywać się matkami, skoro tak mało w was empatii??????

Gość Ewelajna1980
No tak, to dalo sie zauwazyc ze prasowanie, gotowanie pieluch i zup uprawnia cie do pisania o sobie Mama przez DUUUUUUZE M. Ja pierdziele, chora jestes dziewczyno i baaaaardzo sfrustrowana i nieszczesliwa:P

Gość marcusia...
wiesz ewelajna szkoda mi Ciebie tak niewymownie mi Cię zał.

Gość Ewelajna1980
zał?:P

Gość marcusia...
ewelajna nie uważam się za mamę prze duże M, nie krytykuje innych mam, każda uważa, że dla swojego szkraba robi to co najlepsze, ale Ty przesadzasz....

Gość Ewelajna1980
01:13 [zgłoś do usunięcia]marcusia... Nie krytykuje nikogo 05.2010] 01:19 [zgłoś do usunięcia] marcusia... Wy ośmielacie nazywać się matkami, skoro tak mało w was empatii??????

Moja ematia jest w normie i przykro mi ze Twoje dziecko ma alergie, ale za to nie wiem jak jest u Ciebie z tolerancja innych pogladow i zachowan.

Gość marcusia...
klusko serowa, to nie tak, to Wy się na mnie rzuciłyście, bo ośmieliłam się mieć inne zdanie, pięknie ładnie i składnie tu niby mowa o tym, że każda może mieć swoje zdanie, no ale w praktyce to zupełnie inaczej wygląda, przeczytaj jak zostałam nazwana...

Gość Ewelajna1980
01:03 [zgłoś do usunięcia] marcusia... a wiesz Mamo Jasia, dla mnie jako Mamy 01:23 [zgłoś do usunięcia] marcusia... ewelajna nie uważam się za mamę prze duże M Wiesz, mysle ze jednak cos jest nie halo z Toba...;)

Gość marcusia...
ewelajna przeczytaj siebie wtedy osądzaj innych

Gość Ewelajna1980
A mi nie jest przykro, ze czyjes tam dziecko ma alergie. No blagam, czy ja mam plakac bo np. czyjes dziecko jest chore? Ja jestem szczesliwa ze moje zdrowe jak ryba:D

Co niektore zra sie tu jak dwa pittbule he he;)

Gość marcusia...
więc nie krytykuj mojego sposobu ,,matkowania", bo guzik o tym wiesz...

To tak dla rozladowania nieco napietej atmosfery...:P

Oh my god... I znow ten guzik...;)

Marcusia krotko bo moze mnie zle rozumiesz JA Ciebie nie krtytkowalam ani nie krytykuje. tak jak napisalas kazda mama chce dla swojego dziecka jak najlepiej i dazy do tego po swojemu. jest mi obojetne kto jak karmi swoje dziecko i z jakich powodow, a nawet to jak dziecko jest ubrane. ale mam prawo miec swoje zdanie na ten temat i wyrazac go bez obrazania innych :)