Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klotylda małopilna

Mam 19 lat i nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Jak już znajdziesz chłopaka, to nie daj mu się zaliczyć, bo będziesz bardzo żałowała. Dziewczyny powinny się szanować, to wtedy chłopcy będą szanować je. Nie miej takiego nastawienia, że skoro chłopak czegoś oczekuje, to zrobisz prawie wszystko, by tylko nie odszedł.

Gość pixie23456
Ja mam to samo tylko, że mam 18 lat. No i ja kompletnie nikogo nie miałam i całowałam się tylko raz w życiu i to z koleżanką :(

Będziesz w moim wieku, to sie możesz zacząć martwić. Ja mam 24 i nawet się nie całowałam, a nie prowadzę domowego trybu życia, wprost przeciwnie.

Gość powiem tak...
ja mam 18 (za miesiac 19) i tez nie mialam nigdy i tez mi sie wydawalo, ze cos jest nie tak ;P w gimnazjum nie mialam zadnych adoratorow, bo wszyscy woleli cycate grube dupy, chocby brzydkie ;P A najwiekszym powodzeniem sie cieszyty te smierdzace potem, bo widocznie samce leca na takie zapaszki buachahah :D ale jak poszlam do liceum, to nagle sie okazalo, ze im starsi faceci, tym bardziej doceniaja wysokie, szczuple blondynki ;D i zaczelo sie krecic paru adoratorow, ale to byli jacys zwykle frajerzy na imprezach, a ja takich obcych tez sie balam jak ognia ;d I w ogole to wydawalo mi sie, ze przez cale gimnazjum tez cos przegapilam, bo sie nie calowalam i teraz wyjde na oferme :/ poznalam chlopaka, z ktorym mialam sie tylko przyjaznic, ale jakos tak wyszlo, ze wlasciwie (jeszcze nie oficjalnie) ale juz chyba jestesmy razem? w kazdym razie na pewno bedziemy ;P mysle, ze wyszlo nam tylko dlatego, ze on od razu nie wyskoczyl z zadnym "zakochalem sie w Tobie" tylko moglam go poznac dobrze i dlatego go od razu nie splawilam :P ale mowie wam dziewczyny, im mniejszie powodzenie mialyscie w gimnazjum, tym wieksze bedziecie mialy na studiach :PPP

powiem tak... - tak, tak oczywiście. Ja w gimnazjum nie miałam powodzenia, w LO też nie, na studiach też nie. Studia skończyłam a powodzenia dalej nie mam.

Gość pixie23456
ja miałam zerowe w gimnazjum, a w LO mam tylko u pijanych ludzi na imprezie raz na ruski rok :(

Gość I'm an anteater
Ja mam 18 lat i jestem chlopakiem ktory nigdy sie nie calowal. Mialem mnostwo adoratorek, zdarzaly sie nawet takie bardzo nachalne, ktore wydzwanialy do mnie po nocach. I wszystkie odrzucalem, nawet te ladne bo mi nie pasowaly z charakteru. I dobrze mi z tym, zaliczanie panienek nie jest celem mojego zycia :)

Gość I'm an anteater
Meczy mnie tylko rodzina ktora ciagle podgaduje zebym sobie kogos znalazl bo juz czas... Ciagle porownuja mnie do mojego brata ktory ma co tydzien inna :/

Gość ja tez dolaczam do tego grona
z tym, ze ja mam 22lata i tez nigdy nie mialam chlopaka, nigdy sie tez nie calowalam...

'im mniejszie powodzenie mialyscie w gimnazjum, tym wieksze bedziecie mialy na studiach ' to prawda, ja w gimnazjum wcale nie miałam, zero, null. Zaczęło się w LO, teraz jestem na studiach i mam tych facetów czasami dość :/ no ale wracająć do autorki-nie martw się, ja nie miałam do 18tki i tez czułam się jak dinozaur, ale na kazdego przyjdzie czas :)

Dziewczyny tak trzymać ja też mam 19 lat i nie miałem dziewczyny bo nie zadowole się byle czym... Poczekajcie aż wam się ktoś na prawdę spodoba i będzie wart waszego czasu bo z tego co widzę to jesteście inteligente. btw jestem wysoki przystojny i wysportowany

Gość powiem tak...
lonely_boy jaki skromnis :D hahaha

Lonely Boy, Ty juz z kolei przesadasz. Ludzie będąc w związkach zdobywają doświadczenie, uczą się jak postępować z drugą osobą, zazwyczaj w pierwszym związku popełnia się straszne błędy, z których w kolejnych wyciąga się wnioski (albo i nie, ale to juz cięzkie przypadki).Takie czekanie na kogoś kto będzie "wart" może obrócić się przeciwko Tobie, bo okaze sie, ze Ty nie będziesz wart, nie wiedząc jak się zachować w związku. Owszem, nie namawiam się do brania za pierwsze lepsze, zainteresowane osoby. Ale nie przesadzajmy już z tym idealizmem.

factory masz trochę racji, pomyślę nad tym bo już przekonałem się że nic doświadczenia nie zastąpi

A co ja na to poradzę że mi się mało lasek podoba, może za dużo teledysków odlądam ?

Gość ASIA19X
Jestem w Twoim wieku, też nie mam chłopaka.... fakt trochę to "uciążliwe", najgorsze są wieczory albo kiedy trzeba kogoś wziąć np. na 100... przegapiłam kilka szans w swoim życiu... bo byłam za bardzo "dzika".Odkąd zaczęłam jeździć na imprezy stałam się bardziej pewna siebie i otwarta na płeć przeciwną. Ale chłopaka jak nie było tak nie ma... narazie się tym nie martwię czas zrobi swoje... =D Jestem zdania że pierwszy lepszy to nie rozwiązanie na samotność... narazie cierpliwie czekam;) i Tb radę to samo.... kiedyś każdy w końcu znajdzie ta druga połówkę;D

Gość Valentyn
I jak zawsze w takich tematach wcześniej czy później anonse towarzyskie muszą sobie zrobić :D

klotyldo to może umów się z kimś na lekcje a potem już będziesz wiedziała co i jak

Gość gość
Chabyś mieć chłopaka 19,lat

Gość gość
Spoko mam 23 lata całowałam się może ze 3 razy w życiu, a wszystkim kity wciskam o moim życiu uczuciowym ze o byłam w związku i w ogóle tu mnie gość adoruje taki a taki bla bla bla... nie jesteś sama w tym g*****e i pomyśl sobie że w moim towarzystwie tylko ja nie mam drugiej połówki i jak imprezy wyglądają ja zawsze piąte kolo u wozu kiedy wszyscy się obsciskuja i całują ja stoję jak kolek i tępo patrze przed siebie...

Gość gość
Pixie 23 45 ja swój pierwszy pocałunek przeżyłam z dziewczyną i uważam że było to żałosne bo po pijaku i ta laska to moja przyjaciółka masakra.... moje życie to dno