Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg

rozmyślania o mojej matce

Polecane posty

Gość ggggggggggggg

Z jednej strony chciałabym żeby już umarła i miałabym wtedy dom do sprzedania i byłoby mi lepiej gdybym mogła sobie mieszkanie kupić i się z OHYDNEJ WSI wynieść, a z drugiej strony niech sobie żyje jak brat dom dostanie i tyle z całości będę mieć ja plus 50 lat. Wyobrażacie sobie że takie zero ma 2 dzieci? I ja akurat muszę być jej dzieckiem. Że też mnie nie poroniła. Nawet tego nie umiała ohydna baba :(

Gość ggggggggggggg
Jaka ta moja macocha wydaje mi sie dziś być OHYDNA to pojęcia nie macie - taka terrorystka. Jawi mi się taką chgodzącą wredotą, zakłamaniem , egoizmem, szantażem, przymusem. Całe życie mi skopała - nie mogła to mnie poronić? Kiedyś sie Boga zapytam - czemu mnie nie poroniła. Nie chcę takiej matki.

Dobrze się czujesz?? Jak by wiedziała co z Ciebie wyrośnie to na pewno by Cię usunęła!

Gość ggggggggggggg
Moja matka to zwykły dekiel psychiczny a ojciec też :classic_cool: :(

Gość ggggggggggggg
To jeszcze jeden powód , że nie nalezy NA SIŁĘ chcieć dzieci. Sama bym się poroniła gdybym wiedziała w jakiej rodzinie się urodzę. No ale się nie poroniłam... jednak wszystko zależy co dalej bo na dzień dzisiejszy wybieram poronienie i nie urodzenie sie w ogóle jak dla mnie. Np. temu że nie mam dzieci. To po co mi żyć. I nie będę mieć bo jestem za stara. Przez szkoły nie mam dzieci. I przez chorą psychicznie matkę. Może to chodzi o to, że chore psychicznie osoby nie powinny mieć dzieci? Na pewno też :(

Gość ggggggggggggg
A mój ojciec to też łom psychiczny i dlatego tak muszę cierpieć i koniec. Urodzić się jako dziecko baby, która chciała na siłę mieć dzieci i nie mieć dzieci, pracy, mieszkania, normalnego życia, szkoły. NICZEGO!!! No to ta baba jest chora na łeb. I kropka jak dla mnie :(

Gość ggggggggggggg
wiesz jakie ja bym miała życie jakby mi rodzice umarli? Wszyscy by mi współczuli. A teraz? A oni lepsi martwi niż żywi. Może nie :(

Gość ggggggggggggg
chciałabyś kilka lat budzić sie z głową, która cię boli tak, że najchętniej bys ją sobie urwała? chciałabyś? To jest początek choroby umysłowej i to mam ZWŁASZCZA przez matkę i jej pomysły, a mój ojciec to też łom umysłowy i możecie ich sobie zjeść jak dla mnie. Razem z ich odchodami oczywiście (jako deser).

Gość ggggggggggggg
Moja rodzina to PSYCHOLE - niech się sami leczą. Niech mi bulą za to, że nieleczeni łazą i mi rządzą w życiu - dawać mi na mieszkanie psychole wiejskie :( O - i już by było cicho i WSZYSCY mieliby mnie z głowy. Przysięgam!!! Nie - wiecie co te zera zrobiły? POKÓJ MAM W DOMU w wieku lat 35. Do więzienia z zerami !! DO KICIA!!! Gdzie tu jest psychiatra? DLA NICH!!

Gość ggggggggggggg
Jeśli ode mnie by coś zaelżało to zamykam w więzieniu moich rodziców za znęcanie się nade mną PSYCHICZNE I FIZYCZNE. A jak nie chcą siedzieć to odszkodowanie, ja - zmiana nazwiska i koniec - nigdy wiecej sie nie widzimy. Może być? Uważam , ze to jedyne uczciwe rozwiązanie w moim przypadku. I nic do nich nie mam. A tak? Do wiezienia i koniec :(

Gość ggggggggggggg
Wiecie co - ja sobie zmienię nazwisko bo ja już nie mogę. Jak ta Jolie. Ale po żadnej matce. Jakiś Nowak i koniec. Pozwolą mi? Że rodziców mam sadystów i żeby mnie nikt nie znalazł bo będą kasę chcieli nawet jak nie będę mieć. taka rodzina. No to zmienie se nazwisko i swiety spokój bo mam całe system nerwowy rozregulowany przez nich :(

Gość ggggggggggggg
Zmienię se personalia - powiem że moja rodzina to mafia ze wsi - wiadomo, że w Polsce nie siupną, ale ja nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Powinni mi dać nowe papiery. imię też se zmienię bo mi sie nie podoba. Helga się nazwę.

Gość kuki123
o jakaś fest porąbana gratulacje:(