Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksdad

Jestem nastoletnią mamą i nie wstydzę się tego !!!

Polecane posty

Gość Boże, rodzic w gimnazjum
to już jest totalna patologia.

Gość lysek z pokladu
RUSZYŁA POLSKA DARMOWA STRONA EROTYCZNA, POLECAM www.sexstyl.vum.pl

14 latenia modelka ? ty dziewczyno idź książkę poczytaj. nie będę się odnosić kulturalnie do osób które mnie obrażają. a ja podług ciebie jestem jestem o wiele dojrzalsza. Pewnie że nie wyobrażasz siebie w roli matki. Bo ty masz siano w głowie jeszcze. nie dziwię się , ja też miałam. dopóki nie zaszłam w ciążę.

Gość 14 letnia modelkaa
haha dobre sobie, nie znając mnie, po mojej kulturalnej wypowiedzi bez przeklinania stwierdzasz że mam siano w głowie i mam iść czytać książkę? przeczytałam więcej niż ty i napewno wpadki nie zaliczę bo seks odkładam lekko w czasie bo wiem co to konsekwencje danego czynu....

Gość 14 letnia modelkaa
"W DUPIE MAM TWOJE ZDANIE !!! Pier*** frajer/ frajerka ! ;/" Czytając to mam już wyrobione zdanie o Tobie, i inni zapewne też...

Gość dzieci szamana
dzieci co wy robicie o tej porze ? do lozek marsz

Młoda_Mama_94 skoro miałaś siano w głowie to co miał ojciec w głowie w chwili zbliżenia i gdzie on teraz jest bzyka następną 15atkę z sianem czy co?

żeby cię uświadomić dziecko to po co tutaj wg jestes? taka ciekawska jesteś? to idz przed blok pogadaj z plotuśnicami które tam stoją. zapewne duzo ciekawych i po części zmyslonych rzeczy ci powiedzą.

Gość co za idiotka
I dlaczego się unosisz ??? Sorki, ale dla mnie dziewczyna ktora sie nie seksi bo wie, jakie to moze mieć konsekwencje jest bardziej dojrzala. Siano to mialas w glowie ty jak sie bzykalas bez zabezpieczenia. To, że wpadlas, nie czyni Cie dojrzala.

kobo7 ; to tylko i włącznie moja sprawa. Moja i mojego chłopaka. Tobie nic do tego.

Gość izoldina
Wkurza sie bo rowiesnica jej dosadnie powiedziala to samo co kazdy normalny czlowiek mysli o 16 letniej mamusi :O

Gość 14 letnia modelkaa
Mogę wiedzieć dlaczego piszesz do mnie "dziecko" jesteśmy w tym samym wieku bo rocznik 94 tyle że jestem z grudnia... więc nie pisz do mnie jak do 8 latki która nie jest świadoma życia... przynajmniej mogę sobie wyjść i poplotkowac ale mnie bawi mnie to, mam zaufaną przyjaciółkę z którą mogę pogadać... i wiesz co... było tu pare nastoletnich matek - Estera i jeszcze jedna i są prawdziwe a ty jesteś jakąs prowokacja...

kurde teraz będą Cię jechać, taki temat tutaj to samobójstwo. Jak przeczytałam pierwszą wypowiedz i zobaczyłam w nicku 94r to mnie przeraziło, ja w Twoim wieku byłm dziewicą. :P Ale wiesz jestem tylko 3 lata starsza jestem 91r. I jakbym wpadła to inaczej by mówili bo według prawa mam 19... Ale nie oddałaś dziecka, nie usunełaś, kochasz je, i to najważniejsze... Że dacie rade. Kiedyś bedziesz miała wielkie wsparcie i dużego syna i możliwości rozwoju swojej pracy gdy koleżanki będą rodzić :P pozdrawiam ;)

nie twierdzę że wpadka czyni mnie dojrzałą. ale ciążą, poród i to wszystko co przeszłam przez ten cały okres zapewne tak. itaka 15 letnia gówniara nie będzie mi tu wytykać o takich rzeczach. bo ona sama jeszcze nie wie co moze sie zdarzyc,. moze byc tez tak ze sama matce dziecko ww wieku 17 lat przyniesie

Gość 15latka677774
To ja się dołącze . Mam 15 lat i troche dziwnie czuję się również z myślą że moglabym być matką ,a toteż dlatego ze niedawno urodził mi się brat... widząc jak się obok mnie wychowuje od czasu przyjscia na swiat zrozumialam jak trudno jest wychować dziecko dlatego życzę wszystkim młodym mamom wytrwałości ,gdyż ja za te sprawy zajmę się dopiero jak skonczę edukcje minimum 10 lat pozdrawiam

kobo7 kultura slowa obowiazuje:O mezczyzna do kobiety?:OTwoi rodzice tez gdzies popelnili blad:O

Gość 14 letnia modelkaa
Przepraszam jeżeli uraziłam kogoś swoimi słowami, wiem że 16 latka może być wspaniałą matką bo akurat mam koleżankę która zaliczyła wpadkę ale jest zupełnie inna, a nie siedzi na forum i nie klnie o byle co.

Gość 14 letnia modelkaa
"gówniara" ? haha przypomnę że jesteśmy w tym samym więku więc oszczędź sobie tych słów.... :D

Gość izoldina
Kiedyś bedziesz miała wielkie wsparcie i dużego syna i możliwości rozwoju swojej pracy gdy koleżanki będą rodzić :D:D:D:D:D:D Nikt jej do zadnej pracy nie przyjmie? :D Jaki rozwoj i w jakiej pracy? Dzisiaj trzeba miec wyksztalcenie, doswiadczenie zawodowe. Jak ona ma zdobyc wyksztalcenie jezeli dziecko chce wychowywac? Aaaa rodzice (dziadkowie) zajma sie wychowaniem, tak? Smieszne jestescie z tym udowadnianiem sobie przede wszystkim ze nic sie nie stalo i wielkie szczescie was spotkalo :D

14 letnia modelko. A ja nie mam wyrobionego zdania o autorce, mimo takich słów. ja nikogo nie bronie, po prostu gdyby mnie tyrali też bym się wkurzyła. Każdego puszcząją nerwy. A Ty jesteś młoda, kończysz gimnazjum, nic nie wiesz o życiu. Też byś musiała dorosnąć gdybyś wpadła. A wpadki zdarzają się osobą które się zabezpieczają tabletkami itd. Po prostu każdemu może się zdażyć więc nie potępiaj innych... Ciesz się, że Ciebie życie nie zmusiło do dorosłości i zostawienia "zabawek"... :)

Gość to ze mowisz do
rowiesniczki gówniara to swiadczy o tobie haha chcesz sie dowartosciowac ?? czy boli cie, że sa na tym świecie rozsądne i rozgarniete dziewczyny , a nie takie bezmyślne jak ty ?

w dupie mam was wszystkich.. faktycznie taki temat tutaj to samobójstwo . Nie uzyska się tu wsparcia, ani pomocy tylko sam jad i krytykę. ŻEGNAM BEZDUSZNE ISTOTKI:) (nie dotyczy tych, którzy zawarli w swoich wypowiedziać odrobinę zrozumienia)

Gość nastka...
No ja też się zastanawiam skąd u ludzi tyle jadu, skąd w ludziach tyle złych myśli, myśli obraźliwych, by tylko dokopać innemu. Ja tez urodziłam w młodym wieku, miałam zaledwie 19 lat niepełne, przerwałam naukę, podjęłam pracę, mąż studiował, pomagała nam moja mama, jego się na nas wypięła. Razem z synem podjęliśmy edukację, syn poszedł do pierwszej klasy podstawówki, ja do L.O dla dorosłych, obecnie jestem na III roku studiów(licencjat), i nie żałuje niczego, żadnej mojej podjętej decyzji. Moje życie, moje wybory, wybory za które niestety jakby nie było trzeba zawsze ponieść konsekwencje. Nie zarzucajcie owej dziewczynie, że pomimo młodego wieku dobra matką być nie może, tu nie chodzi o wiek, wiek nie ma tu najmniejszego znaczenia, tu chodzi o dorośnięcie do pewnych rzeczy, bo dorosłość, to nie tylko posiadanie dowodu osobistego, możność zakupu piwa w sklepie całodobowym, dorosłość to coś więcej, to własnie ponoszenie konsekwencji za całokształt podjętych działań.

Gość no taaaa
wszystkie co wpadly to na pewno tabletek anty uzywaly i one zawiosly, t4rzeba byc tym 1 nieszczęsnym % i miec pecha, zeby wpasc stosujac w odpowiedni sposob tabletki. Ja bralam pare lat i w ciaze nie zaszlam.

Gość izoldina
Kultura twojej wypowiedzi swiadczy o tobie autorko. Powinni ci to dziecko odebrac bo ty jestes zaburzona emocjonalnie :O Nie dziwie sie ze twoje dziecko juz jest strachliwe. Przy takiej matce :O

Gość Czerwone strugi deszczu
Po przeczytaniu Twoich wypowiedzi ma się wrażenie, że na siłę próbujesz przekonać nie tyle nas co siebie, do tego co napisałaś. Myślę, że głęboko w podświadomości, to wiesz choć pewnie za chwilę napiszesz, że jest inaczej. Ciesz się, że masz rodziców, że Was utrzymują, dają wikt i opierunek. Bawią Wasze dziecko, kiedy Wy jesteście w szkole. Powinnaś ich za to po rękach całować i do końca życia być wdzięczna. Bawiliście się w dorosłych z chłopakiem no i proszę. Na efekty nie trzeba było długo czekać. Ty tutaj wypisujesz jaka to z Ciebie dumna mamusia. Jestem ciekawa co myśli Twoja matka, bo to trochę tak, jakby on urodziła kolejne dziecko. Straszne to wszystko, że dzieci w tym wieku zachodzą w ciążę. I uwierz. Nie masz z czego być dumna. To wstyd, że w XXI wieku ludzie nie wiedzą jak się zabezpieczyć. Potem wpadka i oczywiście każdy pociska kit "jaka to ja jestem szczęśliwa". Pracuję z takimi młodymi matkami jak Ty i doskonale wiem jak wygląda ich rzeczywistość. Także siedz tu sobie i przekonuj resztę świata jaka jesteś wspaniała i dumna. Dobranoc

haha dobre to jest, nie ma racji więc sobie idzie... niestety niektórzy stają przed prawdą i wtedy uświadamiają sobie że nie stać ich na żadne mądre słówko i sobie idą ... eh szkoda tylko tego maleństwa :(

Młoda_Mama_94 jak mnie nic do tego, to p co się o swoim seksualnym polocie w tak młodym wieku chwalisz. Może wasze pokolenie już takie jest, że już w piaskownicy zaczynacie inicjację seksualną.