Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksdad

Jestem nastoletnią mamą i nie wstydzę się tego !!!

Polecane posty

Gość a dla mnie 19 pukający
15 bo wtedy zaszłaś nie jest dojrzały ,może będzie za 10 ,15 lat no ale wtedy będziecie juz dziadkami ,więc kwestia dojrzałego ojcostwa upadnie ,rozumiem ze rodzice wam kupia mieszkanie za 270 tysięcy ,do ukonczenia twoich studiów czyli za około 10 lat będą was utrzymywać ,cudowna wizją

Gość no taaaa
Brzydulo, przeczytaj uważnie. Modelka napisala tylko, że nie wyobraża sobie siebie, jako matki w tym wieku.... to młoda mamusia na nia zaraz naskoczyla.

Nie jestem zaczepna, weszłam na forum żeby sobie tak popatrzeć, na stronie głównej zobaczyłam ten temat, stwierdziłam że wejdę i pogratuluje autorce odwagi i wytrwałości w tak młodym wieku i dziecko, ale czytają jej wypowiedzi to mi się włosy na głowie stanęły :-O...

No niema sie czego wstydzic...roznie bywa,ale przesrane troche masz...zycze powodzenia,pa

14 letnia modelkaa lko jestes jak ta wbijajaca sie powoli szpila:O wiercisz dziure,drazysz temat autorka pisze,ze jest szczesliwa a wiekszosc probuje jej wmowic,ze nie jest.Znowu ona ciagnie na swoja strone i probuje udowodnic,ze jest To jak przeciaganie liny:)

Gość 15latka677774
Nie widze sensu aby sobie nawzajem "jeździć' stało się tak to się nie odstanie .. Dlatego życze sukcesów w wychowywaniu dzieci przez dzieci

Gość 15latka677774
przez dzieci

Gość Boże, rodzic w gimnazjum
Brzydulo, każdy ma prawo sie wypowiedzieć, skoro powstał taki topik. Czytalam posty modelki i nie widzę w tym zaczepności z jej strony. W tym momencie to Ty sie czepiasz :)

Gość ale ze co tam jest takiego
Jestem bardzo ciekawa czy autorka tematu nadal byłaby taka szczęśliwa, gdyby nie pomoc i pieniądze rodziców :o

Brzydula - powiem tak - nie będę z panią dyskutowała bo widać że oceniasz ludzi z góry i do tego swoja miarą, w nikogo się nie zaczepiam jak już to ty we mnie.

Gość izoldina
Brzydula nikt jej nie wmawia ze nie jest szczesliwa :D Natomiast osoby nie rozplywajace sie w zachwycie nad jej "dojrzaloscia" sa "frajerami", "ma ich w dupie" itd :D:D Dziewczyna ma ewidentne zaburzona psychike (moze to wplyw hormonow ciazowych jeszcze). Robi wrazenie bardzo dziecinnej, niestabilnej emocjonalnie. Mnie naprawde zal tego jej dziecka, mam nadzije, ze dziadkowie stana na wysokosci zadania i zajma sie i corka (psycholog lub psychiatra) i tym malenstwem.

Gość bo brzydula tez urodziła
w tym wieku ,więc będzie jej bronić

boze rodzic w gimnazjum-to juz sobie pojde;) Autorko zycze Tobie-Wam wszystkiego dobrego i samych pogodnych dni:) Jak to mowia matka rodzi sie wraz z dzieckiem:)

eh ja nie wiem co teraz jest... :-O Ja zaplanowałam skończenie gim, potem LO, matura, studia, dobra praca i dopiero dziecko. Wykształcenie to jest to... wiem że można się edukowac z dzieckiem ale lepiej na spokojnie bez dziecka... Seks jest dozwolony i zapewne to coś pięknego pod warunkiem że idzie w parze z miłością, szczerością i zaufaniem ale jednak nie dla dzieci.

najważniejsze jest to żebyś potrafiła wychować swoje dziecko,zadbać o nie itd... Troche wcześnie zostałaś mamą ,ale to Cię nie przekreśla dopóki jesteś dobrą matką dla swojego dziecka.Najważniejsze jest to ,aby ponieść konsekwencje za swoje błędy.Nie pochwalam tego co zrobiłaś,ale też nie krytykuje.Różnie w życiu bywa i nikt nie przewidzi tego co może się wydarzyć...

bo brzydula tez urodziła -daleka jestem od tego,zeby kogos bronic czy ganic:) jej zycie i to ona bedzie miala ciezko mam swoj dom,rodzine i tylko tym naprawde zyje dobranoc wszystkim🖐️

Gość AngieEyes
Myślę że nigdy nie powinnaś się wstydzić,tego że jesteś mamą. Na pewno będzie ci bardzo trudno,na pewno będziesz słyszała "życzliwe komentarze " za swoimi plecami. Ale skoro matką się stałaś-a matką się jest a nie bywa-to bądż matką jak najlepszą. Nie zmarnuj życia istotki którą kochasz nad życie. Pokaż że młode mamy-niekoniecznie muszą być gorsze! Samozaparcia i dużo pogody ducha Ci życzę. A życiow porażki,czy niepowodzenia są po to by nauczyć się podejmować lepsze decyzje. Człowiek jest słaby, ma prawo zbłądzić! Ale musi zawsze powstawać i zawsze iść. I nie wolno się mu poddać dla życia, które ofiarował drugiemu; ono stało się nim. Pozdrawiam

Gość Tak nie może być
jak tak porownuje obie dziewczyny (modelka i autorka) to dochodze do wniosku ze modelka jest bardzo inteligentna i ulozona jka na swoj wiek a autorka sietety siano w glowie...

Gość 15latka677774
eh ja nie wiem co teraz jest... Ja zaplanowałam skończenie gim, potem LO, matura, studia, dobra praca i dopiero dziecko. Wykształcenie to jest to... wiem że można się edukowac z dzieckiem ale lepiej na spokojnie bez dziecka... Seks jest dozwolony i zapewne to coś pięknego pod warunkiem że idzie w parze z miłością, szczerością i zaufaniem ale jednak nie dla dzieci. A ja popieram tą wypowiedź i również będę się starała jej trzymać...

Dziękuje za pozywtywne komentarze skierowane w moją stronę :) Niespodziewam się ale jest mi miło :) Mam 3 miesięczną siostrzyczkę wiem jaka cieżka jest opieka nad dziećmi i jakoś mi się nie śpieszy... :D

Gość 15latka677774
podaj e-mail lub gg to pogadamy...

Gość 15latka677774
tak :P

szczerze spotkalam wiele kobiet ktore rodzily kolo 30 i... niestety albo dojrzaly do maciezynstwa i przesadzaja w wielu kwestiach albo nie maja czasu wychowac swoich dzieci bo robily i robia kariere mloda matka nie jest gorsza moze dlatego ze wie ze jest pod obstrzalem "zyczliwych" ludzi i ponad wszystko stara sie pokazac ze daje rade ja tez urodzilam wczesnie mialam niespelna 19 lat teraz mam duze dzieci i poszerzam swoje horyzonty z dziecmi mam bardzo dobry kontakt sama pamietam jak to bylo w ich wieku.Do autorki-dasz rade nie spinaj sie bo nie ma po co kochaj swoje dziecko bo tego mu trzeba i badz szczesliwa!!!powodzenia!

Gość 15latka677774
Tak :p

Gość 15latka677774
Założony teraz a potem podam ci inny nr 23198339

Gość 15latka677774
Założony teraz a potem podam ci inny nr 23198339