Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

no to sobota.. kto mi otworzy piwo??

Polecane posty

Gość maja7645
ano mój mężuś od 15h się integruje z pracownikami firmy ...hmm...jakoś nadal mi go nie brakuje :-)...

Choć nie chcę mówić jak to od tysięcy lat to wy leżycie pod nami :)

Mówisz że nieraz dominator :) hehe a tak z pejczykiem czy nie ?? :P

Chyba nie bedziemy prowadzic polemiki na temat : " Wplyw grubosci kabelka na stopien zadowolenia kobiety" gdyz zareczam Ci ze ja mam na ten temat wieksza wiedze chyba ze czegos nie wiem i oprocz swojego kabelka znasz jeszcze inne kabelki ? Ale raczej mnie to by nie interesowalo :).

Gość maja7645
zdesperowana...:-) ja od paru dni wychodziłam sama i wracałam bardzo późno...o szóstej rano, a on czekał...kto wie, może chce mi pokazać, jak to jest? ....a mi jest dobrze, kiedy go nie ma...święty spokój, zero gadania i marudzenia...niech poszaleje...wymaże moje winy swoim późnym powrotem...udam, że jestem trochę zła, że tak długo ...hehe...i znowu będę mogła swobodnie poszaleć z dziewczynami na mieście...miałam już wyrzuty sumienia...:-)... a ja po prostu muszę od czasu do czasu sama zaszaleć :-)

A w życiu ja się nie będę wypowiadał bo znam tylko jeden kabelek :) Resta to z opowieści koleżanek :) no bo ja jestem normalny chłopak :)

Jakoś nie wyobrażam sobie żeby moja kobieta szalała do 6 rano z koleżankami :)

Gość maja7645
ten tamten...nie robię nic złego szalejąc do szóstej rano..,.poznaje nowych ludzi, zaprzyjaźniamy się i to wszystko...uwielbiam sama z koleżankami wychodzić i czuć się, jak na studiach...a, że mój mąż jest mężczyzną nie ma wstępu do grona koleżanek...chyba sam by nie chciał (a może by chciał? :-) )...wolę nie pytać na wszelki wypadek...jestem otwarta i kontaktowa...lubię się zabawić...ot, co...

Gość maja7645
ide po piwko, bo mi się skończyło...sama je sobie otworzę licząc, że mój mąż nie wróci w tym czasie :-)

Hehe rozumiem ja też nie mam wstępu do grona koleżanek mojej kobiety :) ale wcale nie żałuje :) Jednak wole jak jest w domu przed północą i razem zasypiamy :)

Gość maja7645
zanim pójdę do sklepiku napiszę, że ja tez lubię zasypiać obok swojego mężczyzny...ale czasami jest tak, ze trzeba zrobić coś innego i trochę za sobą potęsknić...jest milej :-)...chociaż przyznaje, że ostatnio za często kazałam tęsknic za sobą...ale dzisiaj życzyłam mu udanej zabawy i go nie maltretuje smsami...niech sieę bawi :-)

No pewnie każdy robi to co lubi ja jestem raczej typem domownika :) wyszalałem się jak byłem młody teraz już mi się ie chce i jakoś też inaczej na wszystko patrze :)

Co oni mają za prace że po nocach siedzą :P też chce taką :P