Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

no to sobota.. kto mi otworzy piwo??

Polecane posty

no to co ty stary jestes?? to ja jestem stara, 29 mi stuknie za kilka dni! zdesperowana zadna ze mnie, ani domowa, ani nawet zona - tak dla picu tylko dla trolli, zeby mieli po czym jechac :P a moj pracuje w soboty na bramce, poza swoja zwykla dzienna jeszcze dorabia zebym miala za co sobie kupic kiecke itd.. :P

hehe a wiesz ze on pracuje 13 lat na bramce i ani jednego zeba jeszcze nie stracil? :P nie daje sobie wkopac, a chudy jest i nikt nie wierzy ze moglby na bramce pracowac. a co ja mialabym ci wciskac kity na temat mojego wieku, no po co mialabym sie postarzac specjalnie, ja tu ubolewam, ze to moj ostatni rok bycia w grupie dwudziestolatkow, a potem to juz sie bede musiala przenosic na topik "po 30stce - zycie dojrzale" i pozamiatane! :D

No to miał farta :) A co do ciebie jak to jest twoja fotka na dole to dobrze wyglądasz nawet bardzo :) jak na te latka :) Niestety nic nie poradzimy że nam ciągle bije coraz więcej :D A na topiku po 30 pewnie zaczną się lekcje dziergania na drutach żeby przy 70 opanować całą sztukę robienia berecików moherowych :D

Dawniej ryzykowali zycie tylko dlatego ze ktos smial twierdzic ze "inna jest nadobniejsza" wiec zeby to male poswiecenie. Zaluje ze minely juz czasy rycerzy, smokow i dziewic ale z drugiej strony znajac moje szczescie pewnie urodzilabym sie jako corka pokojowki a nie ksiezniczka :(.

TT to mozesz sie zwracac do mnie per pani, czyli z szacunkiem do osob starszych :P no moja fota przeciez! ktos mi powiedzial, ze sie dobrze konserwuje. ale komplement nie? :P jakby mieli mu nakopac to bym mu nie pozwolila na te bramki chodzic. jedyny minus tego taki, ze przychodzi bez guzikow w koszuli bo go ktos zawsze za ta koszule szarpie a ja ciagle te guziki przyszywam jak dobra zona hehe.

Gość maja7645
a ja wróciłam z polowania :-) browarek sama otworzyłam :) ten tamten, jak możesz pisać, że się wyszalałeś, jak byłeś młody?...ja skończę 3) :-O w tym roku...a przed chwila jakies nastolatki mnie zaczepiały :-), żebym z nimi na imprezkę poszła ;-)

Hehehe to już masz wprawę z igłą i nitką :) No tak męża bez zębów mieć to nic ciekawego :) A właśnie czym się tak konserwujesz ??:P

Jagodowa nie mów że nie ma :) Jesteś przeurocza :) jak bym mógł to bym się sam zakochał :)

Gość maja7645
żeby nie było ciagle ma 29...miałam to szczęście, że sie w grudniu urodziłam:-)...lubię być sama...gdyby nie ten mój kot z rują...łech...może zaśnie...a na imprezkę jutro mykam :-)się z mężem nie pościskam...hmm...znowu...słomiana wdowa jestem ;-)

Gość maja7645
czyli za chwilę się przytulicie słomiana wdowo :-)...

Zdesperowana budzić nie zacznie prędzej go przywitasz w dzwiach :D

no pewnie a co maja nie pozwalac.. czasme wychodze na miasto w sobote jak on stoi na drzwiach, to moj zawsze wie w ktorym klubie jestem bo mu koledzy przekazuja przez krotkofalowke, ze zona jest tu i tam.. wiec co on ma sie bac. nie mam sie gdzie skryc juz.

Gość maja7645
no właśnie, raczej Cię nie obudzi o 2 , bo to za pół godzinki...chyba, że przez sen z nami rozmawiasz;-)

Gość maja7645
a widzisz, nie pomyślałam, że możesz mieć inną strefę czasową :-)...to może faktycznie zdążysz zasnąć :-)...