Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

no to sobota.. kto mi otworzy piwo??

Polecane posty

a tak poza tym to moj wczoraj wyszedl.. nie byl dlugo bo przyszedl po 24 krotko, ale zdazyl wypic cala butelke wina i 8 piw. a na rano do pracy jednej, o 7 wrocil i za 15 min wychodzil do tej. ten to ma zaciecie, ja zawsze umieram...

Gość maja7645
troszkę to daleko...ja jestem z centralnej Polski...i czas mam taki, jaki mam...hmm...ciekawam, o której mężuś powróci...mam ochote sie z kimś załozyć, że nie będę spała, kiedy si,e pojawi...kiedy go nie ma potrafie siedziec do rana na Necie...pracuję przy kopmpie i wole pory nocne :-)

No wyjełaś mi to z ust właśnie :D Coś miałem powiedzieć i zapomniałem :)

Maja jak mojej nie ma to też potrafię do rana siedzieć i czekać :)

Gość maja7645
to dzisiaj chyba nie ma Twojej Kobietki?...ja potrafie siedziec do rana, a on śpi obok...czasem smutno, ze sie nie przytulę...ale cóż...jestem nocnym markiem :-)

Zmarszczki podobno se sexi.... ale tylko u facetow, przynajmniej oni tak twierdza bo kobiecie dodaja tylko lat. Tak dlugo nam to wmawiali ze chyba juz w to uwierzylysmy:(.

no ja tez tak mam, ze mam plany ze sie wyspie a tak czekam na niego prawie do powrotu a ide spac na 20 min przed jego przyjsciem. i on wtedy odsypia z rana a moj synus sie budzi o 7 swiezy i wypoczety i mamulka musi udawac, ze spala i wziac synka na dol zeby tatusiowi nie przeszkadzal.. ale to moja wina, ze ciagle tu siedze jeszcze! nienawidze spac sama w domu naszym wielkim, do tego ciagle cos skrzypnie i sie stresuje hehe.

Gość maja7645
Jagodowa...czemu masz taki zły nastrój?...zmarszczki w końcu będzie miał każdy i nic tego nie zmieni...grunt, to miec dobre podejście :-)

Gość maja7645
TT tęsknisz, tak? To miło, że jesteś na kafeterii i o niej piszesz :-)

Gość maja7645
mnie osobiście przeraża mój wiek sędziwy...w tym roku nie obchodze urodzin...wszystkim już powiedziałam...ale ostatnio jakis koles nie chciał mi fajek sprzedać i musiałam zapierniczać do domu po dowód...ahahahahah....może nie jest ze mną a tak źle mimo sędziwego wieku :-)

Na czym wy się dziewczyny hodowałyście że tak dobrze wyglądacie :P na Photoshopie ?? :P

no to ja mam podobnie, lepiej zebym sie nie pokazywala bez dowodu na miescie. kiedys wyszlam z kolezanka to weszlysmy cudem bo przekabacilam ochroniarza, ale barmaka mi odmowila sprzedazy piwa, po czym wezwala menadzera, ktory mnie kulturalnie wyprowadzil bo ja lamie prawo :P

Gość maja7645
To jest naprawde słodkie :-0 Uczuciowy mężczyzna to jest rzadkość ...jestes białym krukiem:-)...zamiast na mieście panny podrywać, Ty wolisz z nami o niej rozmawiać...gdzie sie tacy faceci rodzą?

Gość maja7645
oczywiście buźka po moim tekście, że to jest naprawde słodkie miała być uśmiechnięta :-) myli mi się tak, jak Jagodowej Panience :-)

Mi to raczej wyglada na to ze on probuje was podrywac- podryw na wiernego meza podobno najlepiej dziala na kobiety, wyzwala chec rywalizacji z zona.... zartuje oczywiscie, niech nikt sie nie obraza ;).