Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

no to sobota.. kto mi otworzy piwo??

Polecane posty

Gość maja7645
dobra, posprzątamy :-) cała przyjemność po naszej stronie :-) dobrej nocki

Gość maja7645
zdesperowana, co jakis czas zaglądam...powiem Ci o pewnej ksiązce która nauczyła mnie myśleć :-)

Gość ten tamten znaczy G ???
dlaczego wrociles:)

Gość ten tamten znaczy G ???
domysl sie

Gość maja7645
hmm...jakaś rozgrywka się szykuje? Co znaczy G? Czy TT to jest G? nie wtrącam się, bo nie chcę po uszach oberwać :-) ale na Comedy Central naprawę leci cos fajnego :-) ale zaraz przełączę na Discovery :-)

Gość skoro tak piszesz to chyba
wiesz:D marudze se :) niepotrzebnie sie wcielam, juz mykam

Gość maja7645
lubię takie stacje :-) zawsze mozna czegos ciekawego sie dowiedzieć :-)...a ostatnio National Geograpfic...fajny program tam puszczają :-)o kolesiu, który jest zaklinaczem psów :-)...może nie powinnam oglądąć, jako posiadaczka dwóch kotów i męża...ale co tam :-)

Gość maja7645
TV oglądam w ramach relaksu...dużo siedzę na kompie i pracuję :-) trzeba czasem oko oderwać :-)

Gość rusz Glowa GGG
znamy sie:)

Gość maja7645
zaklinaczka mężów? hihihihi...fajno wymyśliłeś :-)ja raczej w tej kwestii jestem za słaba...ale może sie poznam...robię w życiu wiele rzeczy i sprawia mi to przyjemność :-)

Pobuszowalam po necie, czytalam sobie rozne portale, nawet artykul o Pudzianie chociaz mnie to malo interesuje :). Telewizor mam w innym pokoju niz komputer wiec nie pamietam nawet kiedy go ostatnio ogladalam.

rusz głową - to nie ta pora :P pewnie się znamy ale pomarańcz mi dużo nie mówi :) maja nie poznawaj sie :P Jagodowa a co tam takiego wyczytałas :D

Gość maja7645
ja się skupiam jednocześnie oglądając, słuchając i gadając, a nawet jednocześnie piszę...i o dziwo lepiej zapamietuję, niż w momencie skupiania się na jednej rzeczy...

Gość maja7645
właśnie leciała reklama zaklinacza psów :-)...jak zwykle przegapiłam i muszę czekać do piątku :-?..standard...czasami na cos długo czekam, zaczynam oglądać, a potem standardowo coś mi przerywa i zapomina, że chciałam obejrzeć program do końca, bo zajmuję się czymś innym...grunt to mieć priorytety, aby ie zostać na lodzie i dbać o swoje interesy :-)

Co wyczytalam ? Komentarze brzmia jednoznacznie, cytuje : " Za dwa tygodnie Pudzian dostanie wpierdol". Ja tez lubilam zerkac na telewizor i rownoczesnie pisac na kompie ale przenioslam komputer do innego pokoju i tak juz zostalo, bardzo duzo czytam roznych wiadomosci i ciekawostek, w wiekszosci nieprzydatnych :).

Gość maja7645
ja niestety oprócz pracy "normalnej" zajmuję się "ciemna stroną"...ale kasa zawsze się przydaje :-)...muszę wręcz oglądać programy o życiu ludzi itd.,...nie ma to jak kształcenie wykształciuchów...wiem więcej od nich, ale to oni mają fajne posady, kasę i satysfakcję..takie życie...przynajmniej mam satysfakcję sama dla siebie :-)

Gość mistrzu szosy
odezwij sie do mnia na mail:)