PiernikowaDama 0 Napisano Październik 14, 2021 Miałam przyjemność korzystać z usług Pana Tuszyńskiego i za każdym razem byłam zadowolona z otrzymanych zdjęć, wiec naprawde polecam każdemu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lublewa 0 Napisano Listopad 12, 2021 Jeśli chcesz mieć naprawdę pięknie wykonane zdjęcia polecam skorzystać z usług P:ana Tuszyńskiego, lepszego fotografa w całej Warszawie nie spotkałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DagnaMagma 0 Napisano Grudzień 13, 2021 Również polecam Pana Tuszyńskiego, fotograf z prawdziwą pasją! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatowa 0 Napisano Styczeń 14, 2022 Tuszyński Foto Studio to miejsce w którym zostaną zrobione zawsze najpiękniejsze zdjęcia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankowskaa 0 Napisano Kwiecień 11, 2022 Czytając Wasze polecenia sama udałam się do pana Tuszyńskiego z Foto Studio i naprawdę widzę, że opinie z nieba się nie wzięły Mam dokładnie takie zdjęcia biznesowe jakich potrzebowałam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia19125 0 Napisano Maj 12, 2022 Tuszyński Foto Studio to prawdziwy mistrz w swoim fachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlaNarko 0 Napisano Czerwiec 13, 2022 Jeśli chodzi o zdjęcia portretowe czy biznesowe to zdecydowanie warto iść do Tuszyński Foto Studio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaworka 0 Napisano Lipiec 13, 2022 Faktycznie, w kwestii zdjęć portretowych zdecydowanie warto postawić na Tuszyński Foto Studio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Besoska 0 Napisano Wrzesień 14, 2022 Jeśli Warszawa to tylko Tuszyński Foto Studio, korzystałam i jestem naprawdę zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VVerka 0 Napisano Październik 13, 2022 Zgadzam się z przedmówczynią, jak robić porządne zdjęcia to tylko w Tuszyński Foto Studio! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Passae 0 Napisano Listopad 18, 2022 Robiłam sesje firmową w Tuszyński Foto Studio i powiem że wszystko było jak najbardziej ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach