Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska gryska

Chodzicie sami na koncerty?

Polecane posty

Gość niska gryska

Nikt z moich znjomych nie podziela mojego gustu muzcznego, wię cnie mam z kim. Sama się trochę boję. Chodzicie czasem sami?

Gość małpa kapucynka
nie, bo nie umiem wtedy wyluzować i stoję jak kłoda :o

Gość pjserojqo
Jeśli lubisz muzykę klasyczną, to nie masz się czego obawiać :) śmiało idź na koncert...

Ja byłam sama na jednym i było fajnie :D

Gość niska gryska
No nie chodzi mi o muzykę klasyczną. Tzn. też lubie, ale nie na tyle, żeby na koncerty chodzić :)

Gość więc co to za muzyka ?

Gość niska gryska
Rock, metal

Gość więc co to za muzyka ?
yyy to na taki bym sama nie poszła, chociaż raczej na wszystkich na których byłam było spokojnie :)

Gość zielonka6669
ja często chodzę. nawet jeśli idę ze znajomymi to szybko ich gubię i bawię się jak szalona w pogo. nic sie nie bój ludzie są tam dla zabawy i zawsze mozna kogos poznac, dzielącego z Toba pasję muzyczną:) koncerty są fantastyczne!

Zdarzyło mi się raz, byłam z kimś umówiona, bilety kupione, wszystko ustalone i osobie towrzyszącej coś nagle wypadło. Za bardzo mi zależało, nie było szans żeby odpuścić i pojechałam, było rewelacyjnie :D Żałowałabym gdybym zrezygnowała, więc jedź i baw sie dobrze :)

Gość Eligiusz Niewiadomski
Masa ludzi chodzi sama - to nie studniówka, czy Sylwester, choć też są wyjątki. Nigdy nie byłem zlaską na koncercie- a zaliczyłem ich dziesiątki, może setkę. Chdzi o muzykę, nie o towarzystwo- sram na ludzi obok- płacę za muzę i zobaczenie gwiazdy na zywo- drugi człowiek zbędny.

Gość niska gryska
Dzięki za odpowiedzi. Chyba zacznę chodzić, bo już mnie nosi jak mi kolejne koncerty koło nosa przechodzą :)

Gość gość
Hehe... właśnie dzisiaj kupiłam na https://www.empikbilety.pl/ bilet na koncent Blue Cafe ;-) Cóż. Koncert to całkiem inny klimat słuchania muzyki, inny klimat zabawy. Patrząc w telewizor czy słuchając płyty się tego nie poczuje, ale oczywiście - to po prostu trzeba lubić ;-)

Gość gość
Ale świrujecie :) Mnie Pink Floyd******ażdym wydaniu interesują :) Tym bardziej po polsku. A Spare Bricks to naprawdę dobry zespół. Wokalistka wysokiej klasy, do reszty też się nie można przyczepić. Słyszałem ich już dwa razy na żywo i idę do Filharmonii Bałtyckiej obowiązkowo w listopadzie. Kilka zajawek się pojawiło na https://www.facebook.com/events/2058040481074657/, więc można sobie ocenić samodzielnie jakość.

Gość pepted

Chodzimy, a czemu nie? Jeśli mnie interesuje jakiś wykonawca, to co mnie obchodzi, że nikt nie chce iść na imprezę?

A gdzie bilety? Chyba najpewniej przez EmpikBilety, a przynajmniej nic innego mi nie przychodzi na myśl. Bo jeśli nie oni, to kto?

Zresztą - bilety nie są drogie. Wolę kupować u pewniaków. 

Gość 111

ja tam wole mocnego rocka ale metalu to nie 

Gość gość

Ja uwielbiam koncerty ale wiadomo że nie zawsze można sobie na nie pozwolić z powodu cen. Na szczęście w Iławie, w której mieszkam znajduje się bar muzyczny http://koncertyilawa-iowabar.pl/ Grało tam już wielu znanych artystów a ceny zawsze są niskie, więc polecam wam to miejsce.