Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciakao

Miłość do byłego męża rozdziera moje serce i...

Polecane posty

Gość kiciakao

... nie daje obdarzyć uczuciem wartościowej osoby,która jest teraz przy moim boku. Jak to przeżyć. Trwa to już tak długo!

Gość a ile to tak trwa juz
???

Gość kiciakao
Po 7 latach,z czego rok w małżeństwie zabrał rzeczy z mieszkania. Jego rodzice wszystko powynosili. Długo się motałam. Tyle mi krzywd narobili. Złożyłam pozew i dalej cierpiałam. On się odzywał,przychodził,płakał. I tak w kółko. 2,5 roku mija od jego wyprowadzki,a 1,5 roku od rozwodu. Odzywa się,pisze czasem,a mnie serce boli. Od kilku miesięcy spotykam się z innym. Nie naciskał na mnie,wiedział,ze potrzeba czasu. Aż w końcu zdecydowałam się,ze chcę z nim spróbowac. Nie dam rady go pokochać. Moja miłość utknęła w martwym punkcie do byłego męża. Wolałabym,zeby był z inną... A on ma moje zdjęcie na pulpicie telefonu... Nie daje mi żyć...

Dlaczego sie rozstaliscie,czy byla zdrada ?

Myslisz,ze on Cie kocha ? Chcialabys wrocic do niego ? Czy raczej zapomniec o nim raz na zawsze ?

Gość nie martw sie
pewnie juz sypia z innymi a o zdjeciu pewnie zapomnial i tak z przyzwyczajenia tam jest;) zajmij sie swoim zyciem a o szmaciarzu zapomnij

Gość kiciakao
Nic mi o zdradzie niewiadomo. On odszedł i powiedział,że nie wie dlaczego. Mówi,ze kocha mnie dalej i,ze wie,że ja go też kocham. Imprezuje,pije. To jego życie. Chciałabym,żeby był taki,jak przed ślubem. On nic nie mówi o powrocie. Nic. Widzi,ze cierpię,ale nic nie mówi. Powiwedział tylko,że jak wyjedziemy na zawsze za granicę razem,to będzie ze mną...

Czy laczy Was jeszcze seks ? To strasznie dlugo te 2,5 roku od rozstania...

Gość kiciakao
Ja mu nie wierzę. Nie ufam. Powiedział,ze jego mam zabrania mu przyprowadzac jakieś dziewczyny-taaak mieszka z rodzicami (powiedział,ze ucieszyłaby sie,gdybym ja przyszła-> pffff,a tak na mnie narzekała,że za mało dla niej robię). Mówił,ze nie chce z nikim być,ze się umówił parę razy z jedną,ale ja on powiedziała,że musi się o nią starać,to od razu olał...

Gość kiciakao
Tak. Ten cholerny seks. Jest czasem. Tylko on nie naciska. Ja ja idiotka nie mogę wytrzytmać,ale tu nie chodzi o fizyczność,ale o poczucie bliskości.

Gość toś se wybrała obiekt
do kochania :P nic tylko emigrować :P

Gość toś se wybrała obiekt
dajesz mu jeszcze duupy??????? ręce opadają

Gość kiciakao
Proszę o normalne komentarze. Jak to zakończyć raz na zawsze? Cierpię niewyobrażalnie.

Gość bonita100
przecież ty sama nie zakończyc tego ...dalej sypiasz! to bo co rozwód? jak byś chciala to odcinasz sie ,zero kontaktu,jednak ty nie chcesz ....cóż my możemy

Gość dawaj tu jego
fote obrzydzimy ci go na maksa:D

Gość kiciakao
Wiem,jestem głupia,ale ja ciągle myślę,ze kiedyś tam będziemy razem. A jeśli nie,to chcę,żeby wyszedł z mojego serca raz na zawsze. Była cvzas,ze było dobrze. Nie rozmyślałam,ale nachodza myśli,nawet głupi spacer z nim i zaczynam idealizować go (żyję wspomnieniami). Przecież do końca życia tak nie będzie. Muszę założyć rodzinę,ale niez robię tego,dopóki nie przestanę kochać.

Gość kiciakao
Ex-mąż wie,że go dalej kocham i nie potrafię pokochac obecnego. Pyta sie mnie,dlaczgeo z nim jestem? Zapytałam,czy nie nudzi go takie życie (imprezy,picie),on powiedział,ze już powoli tak. Zapytałam,czego jeszcze by chciał. On: mieć full kasy...

Rozumiem Cie.Troszke mam podobna sytuacje. Sluchaj krzywdzisz tez nowego partnera...skoro sypiasz z jednym i drugim ? Czy z tym nowym nie sypiasz ?

Gość kiciakao
Masz podobną sytuację? Tzn jak ona wygląda? Z nowym spałam tylko raz.

Mam niejasna sytuacje z mezczyzna,ktorego kocham.Nie jestesmy malzenstwem,ale mamy dziecko. Obecnie mieszkamy dluzszy czas osobno.Myslalam,ze to kryzys i sytuacja wroci do normy. Tez cierpie,bo potrzebuje jego bliskosci i chcialabym normalnego zwiazku.:(

Gość ike ike stryke
no regres dawaj udziel sie

Gość aneczkaaaaa (
Po ile macie lat ?

Gość kiciakao
Ja mam 26,on 28 lat. Większość jego kolegów albo się rozwidoło albo zostawili dziewczynę z dzieckiem. Sam radził jednemu,zeby się nie rozwodził,a pzrecież zrobił tak samo. "a ile to trwa już"-to byliście ze sobą? Kiedykolwiek mieszakliście razem? Jak on się zapatruje na to?

Gość a ile to trwa tak juz
Mieszkalismy 2,5 roku razem.Znamy sie ponad 3 lata.Tez bardzo chcialabym miec rodzine.Czasem zostaje na noc.To nie jest jednak to czego potrzebuje...:( Chcialabym,by poprostu byl. On zaslania sie problemami.Wczoraj powiedzial,ze jest u siebie to teskni.Jest u mnie to za duzy stres czasem ma....

Gość kiciakao
Czyli nie wie czego chce.A próbowałaś dtrastycznych metod? W sensie odciąć sie od niego na jakiś czas,zeby zobaczyć,jak zareaguje? On wie,ze go kochasz? A pytałaś o jego uczucia względem Ciebie? Ja chcę leku na niespełnioną miłość.

Gość kiciakao
Czyli nie wie czego chce.A próbowałaś dtrastycznych metod? W sensie odciąć sie od niego na jakiś czas,zeby zobaczyć,jak zareaguje? On wie,ze go kochasz? A pytałaś o jego uczucia względem Ciebie? Ja chcę leku na niespełnioną miłość.

Tak ,chyba nie wie czego chce.Moze dobrze mu z tym jak jest...bo nic narazie nie chce zmieniac.:( Ja staram sie rozmawiac na ten temat,bo mi tak zle... Najdluzej nie widzielismy sie 3 dni.Staralam sie byc twarda.Mowilam,ze o mnie wszystko ok.Nie pisalam,ani nie dzwonilam pierwsza...Na dluzej nie moglam sie odciac,bo on chce tez dziecko zobaczyc... W wakacje jade na 3 tag.do rodzicow.Sama juz nie wiem,ale chyba dobrze robie...

na 3 tygodnie *

Gość kiciakao
Żyjesz w zawieszeniu. Dopóki tak żyjesz,mu to odpowiada. Musisz zacząć działać. Wiesz,co mi mój ex powiedział po ostatnim seksie? Że dobrze,ze biorę tabletki,bo mogłoby być tak,ze zajdę z nim w ciążę, a on nie chce płacić alimentów... :( Co za dziaaaad?

My potrzebujemy milosci,a im moze wystarcza seks ..?