Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciakao

Miłość do byłego męża rozdziera moje serce i...

Polecane posty

Gość kiciakao
a ile to trwa tak juz-takie "przepychanki" w stylu "pokażę mu" mogą trwać w nieskończoność...

Dla mnie skoro sypiamy ze soba to jestesmy razem.Nie wiem jak dla niego to wyglada To chyba nie jest wyznacznik zwiazku:) Facet idzie do agencjii towarzyskiej i sypia z prostytutka ..i co? Tworza zwiazek? :)

Facet idzie do agencjii towarzyskiej i sypia z prostytutka ..i co? Tworza zwiazek? ale on czasem gotuje, u prostytutki gotowanie mogloby wyjsc dosc drogo :-)

Gość kiciakao
Dlaczego? Bo jesteśmy po rozwodzie! Tak,jak pisałeś,to powinien być zamknięty etap życia dla człowiek myślącego!

Gość a ile to trwa tak juz
Autorko moze to faktycznie uzaleznienie emocjonalne,wiesz ? Rzuca mi sie w oczy,ze wciaz czekasz,ze on zadecyduje,on ma podjac decyzje...Osoby uzaleznione potrafia tylko reagowac,nie potrafia dzialac.........hm.jak myslisz ?

ale on czasem gotuje, u prostytutki gotowanie mogloby wyjsc dosc drogo No tak wybral tansza wersje:) W sumie kumaty gosc.

kurde, prowadzi slepy kulawego Jest gorzej. Prowadzi slepy, gluchego- echhhhh.

Gość kiciakao
Czy Ty kiedykolwiek byłeś w długim związku? W jakimkolwiek?

Laczy nas tez dziecko.Nie tylko seks nas laczy.:) Martwi mnie tylko,ze nie mamy wspolnych planow...a milosc to podobno patrzenie w tym samym kierunku.Czesto powtarza ,,nie wiem co bedzie ''. Tak przepychanki moga dlugo trwac...:(

Gość kiciakao
a ile to trwa tak juz-Kochana,ja nie skupiam na nim całej energii. Mam obok siebie osobę,na którą mogę liczyć i teraz staram się,chociaż to trudne poświęcać się jemu.

Gość kiciakao
a ile to trwa tak juz-"nie wiem"to najgorsze słowo. ja cały czas to słyszę. Głupota!

Ja na Twoim miejscu,jesli masz watpliwosci porozmawiala z nim szczerze.Zobaczysz co Ci powie.Jesli zobaczysz,ze nie ma nadzieii na wspolna przyszlosc badz konsekwentna i zerwij z nim kontakt.Moze wyprowadz sie nawet i zacznij nowe zycie !

Moze wyjedz z nowym gdzies na urlop,pobedzie sami z dala od miejsca,gdzie mieszka byly ?

Gość kiciakao
Mylisz się. Nie okłamuje. Mówię mu wszystko. Dosłownie wszystko i on trwa obok mnie.

Mylisz się. Nie okłamuje. Mówię mu wszystko. Dosłownie wszystko i on trwa obok mnie. mowisz mu, ze sypiasz z bylym mezem, serio?

Gość kiciakao
a ile to trwa tak juz-byłam już z nowym na urlopie. Mam swoje mieszkanie,ale czasem też jestem u rodziców. To wraca,jak bumerang. Już próbuję różnych cudów.

Gość kiciakao
7 mieięcy temu z nim spałam. Na ostatnim spotkaniu poszłam z nim na spacer. I nowy o tym wiedział.

Z bylym masz kupe wspomnien.Do tego ten seks,ktory nie pozwala Ci o nim zapomniec. Jak wyjedziesz z nowym,pobedziecie sami moze rozeznasz sie w swoich uczuciach ? Pomysl,a gdyby ten nowy teraz odszedl,znalazlby sobie kogos...bylabys zazdrosna ? Moze masz do niego wiecej uczuc niz myslisz ?

Sczery czy dorosly mezczyzna nie potrzebuje czasem czasu.? On jakby nie wiedzial czego chce.

Gość kiciakao
No właśnie ostatnio,podczas spaceru tak było. I co? Pomogło? Nie! Myślę,ze jakby nowy zaczął z inną,byłabym zazdrosna. a ile to trwa tak juz-musze lecieć. Zajrzę wieczorkiem. Bedziesz?

Ja tez musze cos w domu porobic.:) Jak nie wieczorem to jutro zajrze napewno.:)

No właśnie ostatnio,podczas spaceru tak było. I co? Pomogło? Nie! to byla przenosnia jesli robilas oczy spaniela, wtulalas sie w ramie, opowiadalas jaki jest atrakcyjny itd (juz widze jak nowy o tym wie) to ego zostalo zaspokojone, jesli jeszcze akurat byl po seksie z inna to nie potrzebowal brac cie w parku na lawce, zwlaszcza, ze wie, ze i tak zawsze sie zgodziesz napisalem ci wyzej co musialabys zrobic, a ze tego nie chcesz to sie mecz - na wlasne zyczenie

Gość kiciakao
Właśnie nie robiłam maślanych oczuy,wręcz byłam opryskliwa,ale zahaczało to o flirt. Nie mogłam się powstrzymać. Wczoraj znowu dzwonił (z innego numeru),więc odberałam. i powiedziałam,że chcę normalnie zacząć żyć,a on mi nie daje,że muszę się od niego uwolnic,żeby coś zacząc i z szacunku do przeszłości i do mnie niech weźmie to do serca. Nie zgodze się,tak,jak on mówił,na spacer,jak już nawet będę miała rodzine,bo nigdy nie zapomnę...

Gość a ile to tak trwa juz
Jak bedziesz miec rodzine albo bedziesz w stalym zwiazku...on proponuje Ci spacery ? Pewnie nie mialby tez nic przeciwko wskoczeniu po spacerze do lozka ? Czy wyobrazam sobie,by Twoj partber chodzil na spacery z eks ? Musisz postawic granice i sie ich trzymac.On widzi,ze masz slabosc do niego... Gdyby nie chcial Cie stracic walczylby o Ciebie.! Zwlaszcza teraz gdy pojawil sie ktos nowy na horyzoncie...