Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemeczka.

SLUB dla obywatelstwa.Czy ktos by poszedl mi na reke?

Polecane posty

Gość nillko
wow, szkole srednia skonczylas, powinni ci za to pomnik wystawic:D adios prostaczku i aby zaden frajer sie nie znalazl, bo za granica nie potrzebujemy takich zer, ktore wystawiaja nam zla opinie🖐️

Gość niemeczka.
haha wybacz ale czy ja cos wspominalam o dawaniu dupy? :D Pewnie ty musisz dawac za kazda przysluge i tak innych oceniasz.

Nillko chojrakuje, obraża innych, ma sie za bóg wie co, a jak znam życie to myje kible nocami, a za dnia zmienia pieluchy starym ssmanom. Właśnie to nas różni od innych nacji za granicą. Takie gnidy jak Nillko zamiast doradzić, pomóc, ma innych za zero...a turasy, ruscy itp. trzymają się razem, pomagają sobie i dobrze na tym wychodzą. Mieszkam na zachodzie od wielu lat, żyłem już w Kanadzie, Norwegii, Niemczech, Anglii i wszędzie trzymam się od takich debili jak Nillko z daleka...w ogóle stronię od polaków, bo to chory naród. Niemeczko, trzymam za ciebie kciuki...oby ci się w życiu poukladały i niech twoje marzenia się spełnią. Początki na emigracji będziesz mieć na pewno ciężkie, ale na pewno dasz radę. Powodzenia!! Adi.

Gość Po pierwsze to
slub musi trwać trzy lata. Po drugie: po co Ci niemieckie obywatelstwo, jak za chwilę się otwiera rynek pracy w Niemczech i będziesz mogła normalnie pójść do każdej pracy, a także zameldować sie jako bezrobotna?

>>>Odezwij się jeśli jeszcze nie wyjechałaś do Niemiec (-;<<< x Taaaaaa :P... x Ona z pewnością od pięciu lat co godzinę sprawdza, czy ktoś się w tym temacie nie dopisał :P :P :P. x Po to założyłeś konto, by takim intelektem błysnąć :P ? x Czy tylko szukasz ZDESPEROWANYCH KRETYNEK i ta wydała Ci się IDEALNA :P ?