wikola 0 Napisano Maj 10, 2010 Zapraszam wszystkie Panie do sklepu internetowego ze sztuczną biżuterią. Mamy sliczne naszyjniki, bransoletki - każdy znajdzie cos dla siebie. Naszym największym atutem są tanie wysyłki i ich szybka realizacja. Serdecznie zapraszam na www.picollo.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja polecam Napisano Maj 11, 2010 nie powiem całkiem ładne ale bardzo mały wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Maj 11, 2010 tak moze i wybór narazie mały bo dopiero się rozkręcamy :) własnie czekam na 25 nowych produktów bedą lada dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Maj 12, 2010 Zbliża się Dzień Matki więc serdecznie zapraszam niedrogim a ślicznym prezentem może być właśnie nasza bizuteria :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Maj 12, 2010 Nie nosze sztucznej. Ale przyznaje ze jak na sztuczna calkiem ladna, wiec podbije Ci temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Maj 12, 2010 dziękuję Ci ślicznie to oczywiste że każdy nie nosi ja noszę sztuczną i oryginalną razem :) i nikt nie wie która jest która :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Maj 13, 2010 NOWOŚCI na sklepie zapraszam do oglądania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Maj 16, 2010 biżuteria polskiego producenta zaraszam serdecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Maj 19, 2010 :) Zapraszam serdecznie na www.picollo.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maała ;- DD Napisano Maj 22, 2010 Fajne rzeczy ;p __________________________ Wchodźcie, spoko stronka ; ] http://Agusik.gliteruje.pl To mój sposób na spędzanie wolnego czasu , sprawdźcie sami .xdd ; -** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Maj 22, 2010 a dziekuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loginjakistaki 0 Napisano Maj 22, 2010 a mi się bardzo podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Maj 23, 2010 loginjakistaki dzięki ps masz głosik za to ode mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fruszka Napisano Maj 31, 2010 A ja zapraszam do mnie :) w wiekszosci modeli kamienie sa prawdziwe :D Ceny naprawde niewygorowane http://szeptucha79.blog.interia.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 ładne masz te kolczyki i blog też fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 U mnie teraz mozna negocjowac ceny tego nie ma w innych sklepach tam są tylko suche ceny a u mnie można dobic targu naprawdę warto zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 :) up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikola 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach