Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wydaje MI się zle zrobiłam.

Moze zaczne od początku Eh .. :(

Polecane posty

Gość Wydaje MI się zle zrobiłam.

Może zacznę od tego że kiedyś strasznie podobał Mi się chłopak z którym kiedyś kręciłam no ale cóż nie wyszło nam znaczy On nie chciał. Jakoś sprawy potoczyły się inaczej i zaczełam być z jego znajomym , nie był to perfekcyjny związek ale go kochałam i nadal go kocham , lecz pewne dnia chłopak z którym Mi nie wyszło napisał Mi że załuje swojej decyzji i całkowicie namieszał Mi w głowie uczucie do niego stopniowo wzrastało i nie wiedziałam co mam zrobić , pisałam z nim sms i widziałam sie z nim ale to raczej były spotkania czysto przyjacielskie aż wkoncu dał Mi do zrozumienia ze chciałby aby było inaczej . Nie wiedziałam co mam zrobic bo przeciez kochałam swojego chłopaka , ale czułam coś również do niego znajomego . Az wkoncu bylismy na spotkaniu ze znajomymi i był tam też ON widziałm że jest z nim coś nie tak wiec jak wracałam do domu napisałm mu sms z trescia Co sie stało :* okazało się ze mój chłopak miał jego tel i przeczytał tego sms od tamtej pory odzywał się tylko raz i to smsem napisał Mi że wie wiecej niż mi sie wydaje i ze niezłą zabawke miałam . Nie wiem co sobie mysli jedno wiem że go nie zdradziałm i nadal go kocham . Nie wime co mam teraz zrobic zwłaszcza że napisąłm Mi że nie chce abym z nim rozmawiała patszała na niego tak jakbysmy byli obcymi ludzimi co nie jest łatwe bo mamy wspolnych znajomych i mieszkamy na jednym osiedlu i widuje go prawie codziennie . Nie oczekuje nie widomo jakich odpowiedzi po prostu chciałam sie wygadac I know I Fuck up Metter ! !

Gość aswnatka
musisz sie spotkac ze swoim i wyjasnic wszystko