Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdsg1985

TAKIE JEST MOJE ZDANIE I NIE JESTEM RASISTĄ TYLKO REALISTĄ

Polecane posty

Gość hdsg1985

że europa dla europejczyków. Powinniśmy się trzymać razem. I na litość boską baby! Jak juz macie ochotę na ciemne mięso, to znajdzcie sobie jakiegoś włocha hiszpana czy portugalczyka, nie oddawajcie się arabom!!!

Gość oni mają 3 -m-ce
popieram :classic_cool:

Gość nowoczesna Polka
Europa dla Europejczyków. a nie dla narodowych państw. nadmierne eksponowanie swych barw narodowych jak to 2 i 3 maja robią Polaki jest oszołomstwem, ksenofobia , nacjonalizmem a nawet antysemityzmem.

Gość hdsg1985
nie pieprz głupot. Polacy 2 i 3 maja, siedzą na dupie robią grila i patrzą na film na polsacie.

Gość Tak, europa dla europejczyków
Tylko jeszcze mi powiedz jak planujesz sprawidź, aby baby trzymały tą "europejską czystość rasową"? Wysadzisz lotniska, tory i drogi? To zupełnie tak samo, jak z rasową kotką podczas ruj. Choćbyś nie wiem jak pilnował, ona i tak puści się z jakimś w zapchlonym dachowcem... ... przykro mi 🖐️

Gość kami_20
jestes jakaś zacofana... wogole dla mnie cały świat powinien trzymać sie razem. Europa dla europejczyków? każdy ma prawo mieszkać gdzie chce... jak kobiete podnieca czarny to niech bedzie z czarnym jak zółty to z zółtym:P to nie twoja sprawa i nie powinno sie tego komentowac

Gość qqqqc ff
taaa księżyc dla księzy i włochy dla włoszczyzny

Gość tubat
taaaaaaaa jak ci każą założyć na czerep czador czy inna szmatę to zmienisz zdanie , a niechybnie ku temu idzie , Europa się robi arabska , Francja , Niemcy , Anglia powoli beda mniejszoscią we własnym kraju

Gość kami_20
jak komuś to pasuje to czemu nie:P nie mnie oceniać co dla kogo jest szczęściem

Gość ŁUNIJNY LUBERAŁ
a gdzie prawa człowieka, prawa zwierząt, ekologia, tolerancja i demokracja?

zachód sam sobie jest tego winien. nam to nie grozi bo za mały socjal u nas jest w RP. więc darmozjady do polski nie ściągają. a czarni to w rp jeśli już to na studia, araby podobnie, lub przejściowo, żółci do pracy(na ogól na czarno) dlatego nie mamy z obcokrajowcami problemu. cyganów tez jest mało. żydów nie biorę pod uwagę bo niektórzy w każdym widzą żyda.

Gość kami_20
Matko Święta! Tylko w Polse potrafią być tacy ludzie... Uwazacie sie za lepszych? Trzeba jak najszybciej uciekac z tego kraju!!! Do bardziej tolerancyjnego i otwartego państwa gdzie nikt nikogo nie ocenia i kazdy jest równy

Gość do kami_20
wiesz kto jest najwiekszym rasistą np. w Anglii ? murzyn :) słyszę jak sie odnoszą do białych , w drzwiach pcha sie i to jego trzeba przepuścić , jak się dziewczyna do niego nie odezwie wyzywa od polskich szmat , i nie mow że swiat cały taki cacy tolerancyjny

Gość mała0000
'cały świat powinien trzymać się razem' , 'Polacy są nietolerancyjni' ble ble ble.. Taaa to spróbuj postawić kościół w kraju arabskim albo opowiadać o przyjaźni kilku murzynom z maczetami w łapach...

Pojedyncze sztuki mi nie przeszkadzają, ale jak wyjechałam na zachód, wszędzie same arabusy to czułam się jakoś źle, zwłaszcza że są oni agresywni, zaczepiają ludzi, strasznie śmiecą... Żyją jakby odizolowani od rzeczywistości i zachowują się jakby ich prawo nie obejmowało, a tylko zwróć im uwagę...:o

tutaj nie chodzi o tolerancję, nawet ona powinna mieć swoje granice, ja rozumiem ten lęk, może nie wszyscy z was byli za granicą i widzieli, zresztą wystarczy spojrzeć na drużynę piłki nożnej reprezentacji Francji... nie wyobrażam sobie że my zasiedlalibyśmy arabskie kraje w ten sposób, oni są cwani i nie pozwolą na to a my włazi im w tyłki, możecie nazywać rasistami ale niedługo nie będzie białych ludzi, sami mulaci i muzułmanie i to na nasze własne życzenie

Gość no niestety ale
taka jest prawda, muzulmanie zalewaja swiat a tolerancyjni frajerzy sie z tego ciesza