Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama mamamam

Po oplaceniu rachunkow zostalo mi na zycie 50zł do 10.czerwca.

Polecane posty

Gość a malo takich józiu?
:o

Gość oj kobito
Podaj numer konta,przelalałas nie tej co trzeba:O

Gość nts
a na internet to stac? ;] i na komputer przy okazji, mozna i tak .. :P

Gość anette11111
nie czytałam do kńca ale MOPS czy nie jest w stanie Ci pomóc?

Gość PODAJ NUMER KONTA
Ja za neta płacę 48 zeta. to jeszcze 2 zł zostaje przecież

a moglby i mnie ktos wesprzec? szczerze? zbieram na rower! :) i chce pokazac mamie ze dam rade.. nie chce wielkich pieniedzy, ;) ale kazdy grosik sie przyda :D

Gość sama mamamamm
Ja mam na umowie do konca wrzesnia i niemoge zrezygnowac bo zaplace kare.

Gość PODAJ NUMER KONTA
już wpłacam nie ma problemu, napisz ile ci potrzeba a zaraz przelewam

Gość sama mamamamm
To mi tez przelej bo dalam komus innemu kase.Kazdy grosz sie przyda.Dzis pozyczysz mi a ja jak kiedys bede miala wiecej to oddam.

Gość skoro .....
znowu ktoś napisze numer konta podszywając się pod nią - dogadajcie się na mailu

nie chce klamac i wymyslac ze pochodze z patologicznej rodziny. chociaz.. w sumie mam tylko mame ale dajemy sobie rade :)

Gość sama mamamamm
A po zatym zeby przelac na konto musi byc nazwa banku i odbiorcy.I numer konta bez tego sie nie da zrobic przelewu.

z tego co sie orientuje to dane mozna wpisac jakiekolwiek a przelew i tak dojdzie, wazne aby byl poprawny numer konta :)

Gość sama mamamamm
Moj numer konta-02 1020 2821 0000 1802 0039 2837.Dziekuje bardzo.Oddam jak bede miala.

Gość Anq26
Jakieś dziwne robicie te zakupy , że za to co wymieniłaś zapłaciłaś 100zł. Dzisiaj byłam w Lidlu i kupiłam to co najbardziej lubię...i chociaż stać mnie by iść do Almy czy innego drogiego marketu część produktów wolę z Lidla bo są smaczniejsze a płaci się o wiele mniej niż za podobne w innym sklepie: Co kupiłam za 100zł? Wiele produktów, które starczą mi na długo.... 5 x reklamówka (znowu zapomniałam zabrać z domu) 1 x ziemniaki 5 kg 1 x masło extra 1 x fasolka szparagowa mrożona 0,5 kg 1 x mix warzyw kalafior, brokuły, marchew mrożony 0,5 kg 1x rożek princessa kokosowa (oryginalne firmowe princessy) 1x rożek princessa orzechowa ((oryginalne firmowe princessy) 1x rożek truskawkowy (podjebka danona rewelacja) 1 x podjebka Magnum Almond (identyczna a kosztuje o połowę mniej ) 1x szpinak ze śmietaną mrożony 400gr (rewelacja) 2 x bagietka 3 x bułka kajzerka 2 x parówki drobiowe (2 paczki po 4 sztuki) 1 x maasdamer plastry 250gr (ok. 20 plastrów) 1 x kiełbasa sucha z szynki 150gr (ok. 15 plastrów) 2 x jogurt truskawkowy 150gr 2 x jogurt brzoskiwniowy 4 x deser monte 1 x deser czekoladowy z kulkami zbożowymi (pyszny) 1 x margaryna zwykła 1 x makaron krajanka 250gr 2 x makaron spagetti grube 100% durum 0,5 kg (polecam!) 1 x makaron spagetti cienkie 0,5 kg 2 x makaron świderki 100% durum 0,5 kg (polecam! jeden z lepszych!) 1 x paluszki solone 1 x m&m 150gr 1 x popcorn solony 100gr 1 x prażynki solone 90gr 2 x ogórek szklarniowy 1 x papryka czerwona 5 x słonecznik prażony 3 x koncentrat pomidorowy słoik 200gr (Madero, mocny i dobry) 2 x knorr gorący kubek barszcz czerwony 2 x knorr gorący kubek pomidorowa 1 x ryż biały 1kg 2 x groszek konserwowy puszka 400gr (Chira, mój hit!) 1 x fasola czerwona puszka 400gr 1 x groszek z marchewką słoik 0,5kg (Chira, rewelacyjny!) 1 x pieczarki świeże paczka 400gr 2 x zapiekanka mrożona z szynką 1 x knorr zupa borowikowa na 2 porcje 2 x wafelek orzechowy 1 x baton orzechowy (podjebka snickersa, identyczny!) 1 x banany 1kg

Gość ffdg
to jakies gowna kupilas napakowane chemia

Gość Anq26
jestem wegetarianką i chemikiem i sprawdzam dokładnie żywność...oprócz zakupów w Lidlu kupuję głównie w sklepach ze zdrową żywnością i wiem czego unikać... skład jest podany na opakowaniach...co może być w mrożonce czy groszku konserwowym?

Gość Anq26
Ludziom się wydaje, że biedronka, Lidl czy Netto to dla biedaków i produkty są tam najgorszej jakości...a fakt jest taki, że często są tam lepsze artykuły niż w takiej Almie...albo te same ale o wiele taniej...

Gość o ja ciebieeeeeee
bu ha ha i knurra wpieprzasz zenada idz do biedronki chemiku blady

Gość Anq26
A kto powiedział, że te zakupy są tylko dla mnie?

Gość Kathhhhhhhhhhhsxxxxx
nawet sobie nie moge wyobrazic, ze mialabym przezyc miesiac za 750 zl... to naprawde przykre i szczerze ci wspolczuje

Gość i co, dziewczyna przelała
nie tej co trzeba? jakiemuś podszywowi????:O ja pier.... takie rzeczy lepiej załatwiać mailowo a nie na głupim forum bez logowania

Chciałąm przelać ,ale bez danych odbiorcy przelew nie wyjdzie:( Oj biedna ta dziewczyna:( Swiat jest niesprawiedliwy

Gość a ja często
wysyłam przelew do siostry i podaje tylko nr konta

Gość emu---80
napisałaś że jesteś na wychowawczym i chcesz dać córkę do żłobka i wtedy zaczniesz pracę.A czy nie jest tak że na wychowawczym można być tylko wtedy gdy jest się zatrudnionym przez kogoś?Pytam bo mi się kończy umowa o pracę i nie wiem cz w takim wypadku będzie mi się należał wychowawczy.

Gość emu---80
miało być że wtedy zaczniesz szukać pracę ...

Gość ewewe
Jakas sciema... Tu remont mieszkania wczesniej martwi sie o opal na zime...

co do lidla to ja tam kupuję i fakt jest wiele rzeczy tańszych, zwłaszcza chemia firm mniej znanych ale też i droższych. Poza tym niektóre produkty mimo, że wyglądają zachęcająco smakują niezbyt dobrze, parę razy się "przejechałam", teraz kupuję tylko sprawdzone. Co do Biedronki to tam również są "perełki", trzeba tylko wiedzieć gdzie i czego szukać. Czasem jeden koncern produkuje jedno i to samo pod różnymi firmami, rok temu byłam kiedyś bardzo zdziwiona że kupując jogurt za ok. 0,80 zł. z Lidla - okazało się że jest naprawdę bardzo dobry mimo, że etykieta ani nazwa firmy nic mi nie mówiła, po przeczytaniu dokładniej drugiej strony okazało się że to BAKOMA :-) Tak, że nie wszystko złoto co się świeci, ale też coś co się nie świeci może być złotem :-)