Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda_inaczej

Dukan faza I

Polecane posty

Hej dziewczyny! Dołaczam do Was!! Przytyłam strasznie przez zime, wszystkie ubrania za małe. Tak odkładałam odchudzanie z dnia na dzien ale w końcu dziś sie zebrałam w sobie. To dopiero 1 dzień I fazy, ale juz kiedys zaczelam sie odchudzać według Dukana i rzeczywiście rezultaty sa super bez głodowania. Przerwałam bo sesja i stresy itd... Muszę sie odchudzić przez wakacje

Hej dziewczyny! Dołaczam do Was!! Przytyłam strasznie przez zime, wszystkie ubrania za małe. Tak odkładałam odchudzanie z dnia na dzien ale w końcu dziś sie zebrałam w sobie. To dopiero 1 dzień I fazy, ale juz kiedys zaczelam sie odchudzać według Dukana i rzeczywiście rezultaty sa super bez głodowania. Przerwałam bo sesja i stresy itd... Muszę sie odchudzić przez wakacje

o jesus!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry za tyle wpisów ale strona cos szwankuje :(

Witam,witam i o samopoczucie pytam :D U mnie ok ,dieta zawalona na calej linii...na wage wejde w niedziee wiec zobaczymy ile przytylam tyle mnie nie bylo a tu nawet jedna strona nie zapisana?????????????? no widze ze chyba ja "tu" najbardziej krece interes :P :D

hej ja wiem ze jablko nie bo cukier ale zamiast np 2 jogurtow ktore maja po 6g cukru zjem jedno male jablko i na to samo wyjdzie a otreby mi wlasnie nie pomagaja czuje czasem jakies burczenie w brzuchu jak je zjem ale nic poza tym ;)

Agnieszka, więcej wody w takim razie. Ale ogólnie to normalne z tymi zaparciami, powinny przejść, jak się organizm trochę przyzwyczai.

ja sie z nimi kilka dni meczylam a to jednak potrafi skutecznie zniechecic do diety sprobuje jej jeszcze raz ale jesli znowu bedzie to samo to rezygnuje nie bede sie meczyc nie wiadomo jak zeby schudnac, bo pozniej nie dojde do ladu z zoladkiem

witajcie siostry mgławicowe. po weekendzie i po wyborach ciągle jest super jeszcze się dziś nie ważyłam ,ale z tego co widze po ciuchach to poniżej 67 nie udało mi sie zejść, ale traumy nie ma- dukanię się dalej. witam nowe odchudzaczki ;-)

Dzień dobry! U mnie też szału nie ma, ale co tam - ciągnę dalej. Czytałam właśnie wypowiedzi na forum na temat naszego nowego prezydenta... Matko, ilu my w Polsce mamy popaprańców.

Witajcie dziewczyny Chętnie się do Was przyłączę. Jak na razie mało wiem o diecie Dukana (może tylko tyle że składa się z 4 faz i w pierwszej można jeść między innymi jajka Dzisiaj kupiłam książkę "Nie potrafię schudnąć". Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tej diety. Mam nadzieję że przyniesie jakieś rezultaty. Zaczynam od jutra! Będę śledziła Wasze wpisy, mam nadzieję że dostarczą mi dużej wiedzy na temat diety. Pozdrawiam

czesc dziewczyny!! mam nadzieje, ze przygarniecie do Waszego grona jeszcze jedna owieczke....albo raczej OWCE, ktora od jutra rozpoczyna ducana..... musze stracic 10kg.....brrrr od 6 miesiecy nie pale i niestety jest to widoczne - plus 10 kg :((( tak pomyslalam, ze raznej mi bedzie wiedzac ze nie jestem jedyna, ktora przechodzi FAZY :) tak wiec jutro zaczynam z waga 67kg i mam nadzieje systematycznie schodzic w dol!!!

aggatta ja też jutro zaczynam :) Ważę 74kg Napisz jutro co zjadłaś, albo najlepiej napisz rano co zamierzasz zjeść. Nie mam jak na razie zbyt dużej wiedzy na temat tej diety. Zamierzam rano zjeść 2 jajka, potem rybę z pary.

witam nowicjuszki;-) dziewczyny , tylko pamiętajcie -ta dieta nie polega na tym ,żeby się głodzić. mimo wszytsko radziłabym ,żebyście najpierw przeczytały książkę dukana, i z tą wiedzą podeszły do odchudzania, a na pewno szybko uda wam się zrzucić wagę

witam ponownie :))) ojoj u mnie glodzenie w ogole nie wchodzi w gre!!! - ja po prostu musze miec pelny brzuszek hmmm teraz brzuch, moj problem to slodycze, ktore codziennie jem/ jadlam od momentu rzucena palenia chce sie tego nawyku pozbyc i tym samym powrocic do swojej wagi ksiazki nie mam - ale mysle, ze przeczytalam calkiem sporo na temat diety - - znam plusy i minusy wiec jestm pozytywnie nastawiona :D a zjadlam dnia dzisiejszego.....makrela wedzona, tunczyk w sosie wlasnym, serek wiejski , 2 jajka, jogurt naturalny i wooooooda, duzo wody :) p.s. od ponad 6 lat nie jem miesa ale jem ryby wiec w moim menu bedzie ich mnostwo..... pozdrawiam

witam ponownie :))) ojoj u mnie glodzenie w ogole nie wchodzi w gre!!! - ja po prostu musze miec pelny brzuszek hmmm teraz brzuch, moj problem to slodycze, ktore codziennie jem/ jadlam od momentu rzucena palenia chce sie tego nawyku pozbyc i tym samym powrocic do swojej wagi ksiazki nie mam - ale mysle, ze przeczytalam calkiem sporo na temat diety - - znam plusy i minusy wiec jestm pozytywnie nastawiona :D a zjadlam dnia dzisiejszego.....makrela wedzona, tunczyk w sosie wlasnym, serek wiejski , 2 jajka, jogurt naturalny i wooooooda, duzo wody :) p.s. od ponad 6 lat nie jem miesa ale jem ryby wiec w moim menu bedzie ich mnostwo..... pozdrawiam

Gość ***pUcusia***
No ja dołaczam dzis 1 dzien 1 fazy wytrzymam!!{oby:D} Za rok wychodze za maz wiec musze jakos wygladac:P dzis hektolitry wody gotowana piers z kurczaka i 2 plasterki szynki oczywiscie standardowo filizanka czerwonej herbaty o zgrozo!!Pozdrawiam wszytkich walczacych:*

Gość gimba
a ja jestem co prawda już po pierwszej fazie ale chciałam się pochwalić że ubyło mi 5 kg ;} na szczęście dziś już mogę warzywka trzymajcie się :]

Gość ***pUcusia***
O rany latam do kibelka jak klacz wyscigowa za duzo wody masakra:) Wy stosowałyscie kiedys ta dietke???

Gość nike która sie wacha
z głodzeniem chodziło mi o to,ze włosy mi się jeżą na głowie, jak czytam inne wątki ,gdzie dziewczyny się cieszą że w ciągu całego dnia zjadły np. 600 gram żarcia łącznie. nic dziwnego ,że potem kupa osób opowiada, jak ta dieta jest niezdrowa a z książką mówiłam tak dlatego , że w internecie mnoży się wiele błędnych opinii , które powodują-jak wyżej powodzonka w diecie :-)

Gość ...pUcusia...
nom własnie zamówiałam sobie ksiazeczke dunkana nie potrafie schudnac teraz czekam az przysla:P

hej laseczki ja tez dzis zaczelam dietke, dzis zjadlam puszke tunczyka kotleciki mielone duszone z indyka i zareaz zjem jogurcik mniammmmmmmmmmmmmmmm

jak minal pierwszy dzien dietki??? u mnie nawet dobrze, do tego wszystkiego co zjadlam to zdecydowanie zabraklo mi pomidorka.....hmmm albo chociaz zielony ogorek by sie przydal hihi ale co do ogorka - - - pytanko do tych, ktore 1 faze maja juz za soba - czytalam na polskiej stronie, iz w pierwszej fazie mozna jesc ogorki konserwowe, natomiast czytajac angielska nie znalazlam tego w dozwolonych produktach....albo przeoczylam dziewczyny MOZNA czy NIE mozna jesc ogorki konserwowe??

Heloł:) U mnie na razie po 1 zastoju-lekko demotywującym ale jak wiadomo są i trzeba je przetrzymać. Czuję się zdecydowanie lepiej lżejsza:) Ubrania sporo luźniejsze więc samą wagą się nie kierujcie bo lecą też obwody. Biegnę poćwiczyć:)