Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aquana243

Biustonosze do karmienia, gdzei duże rozmiary?

Polecane posty

Jestem na etapie kompletowania torby do szpitala, i mam niewielki problem. Biustonosz!!! Obecnie wciskam się w 80 g, ale jest już nie wygodny. Wg moich szacunków i przymiarek powinnam nosić 75 h. gdzie można nabyć taki biustonosz w Warszawie. Pytam o miejsce gdzie nie zapłacę za kilka skrawków materiału 200 zł.( chodzi mi o biustonosz bez fiszbin, taki typowy- paskudny:)

Gość kuuuleczkaa
gdzieś na targu.Albo przez neta.Możesz też kupić sobie top z Gatty bardzo wygodne są:)

Na bazarach wszystkie są za małe!!! Tzn w odwodzie może i ok ale piersi wylewają mi się z za ciasnych miseczek. przez internet kupiłam raz, w/w 80 g dwie sztuki firmy alles. Jeden wówczas okazał się wspaniały, a drugi, niby ten sam rozm, ale był malutki! Dlatego teraz szukam sklepu stacjonarnego.

Gość anka774
cieszcie się, że nie musicie szukać staników do karmienia z obwodem 60;) bo z tym to dopiero jest problem:O

aquana, obawiam się, że będzie ciężko :( ja mam jeszcze większy rozmiar i raczej będę ściągać odpowiedni biustonosz z któregoś z angielskich sklepów... zobacz może w mothercare, mieli (mają) sklep w reducie, nie wiem gdzie jeszcze w wa-wie, Twój rozmiar kiedyś tam bywał :) weż pod uwagę, że piersi pełnomleczne są jeszcze większe i cięższe niż zwykle, potrzebują solidnego podparcia!

Po za tym w tą rozm powyżej się nie mieszczę. Przed chwila mierzona mam w biuście 112 a pod 78, więc to już raczej nie H.

No tak tyle że biustonosz łatwiej jest zwęzić niż powiększyć miseczkę:)Chyba i ja będę szukać takiego rozwiązania.

zdecydowanie już nie H! przy bardzo podobnych wymiarach obecnie noszę brytyjski rozmier 75K ;)

Jeśli szukasz takich typowych biustonoszy do karmienia to polecam te z firmy Krisline. Mają bardzo duże rozmiary. Poza tym szerokie ramiączka dobrze trzymają piersi i odciążają kręgosłup. Spróbuj poszukać czegoś na stronie krisline.pl :) odkąd mam małą córę to tylko tam zaopatruję się w bieliznę, bo mają moją rozmiarówkę - 80G :)

Ja kupowałam biustonosze alles w sklepie sieciowym Happy Mum (co prawda w Poznaniu). Ale widzę na ich stronie, że mają też sklep w Warszawie w CH Wola. Może spróbuj tam :) W Poznaniu w tym sklepie mieli też biustonosze do karmienia innych firm. Generalnie był bardzo duży wybór.

podzwoń po sklepach i popytaj, mothercare masz w galerii mokotów, w arkadii, w złotych tarasach. Canpol robi też staniki do karmienia, albo faktycznie tak jak ktoś napisał, spróbuj w jakimś angielskim sklepie przez internet.

Gość danka70
Tak jak madzia89m polecam Krisline. Sprawdzone na sobie więc z czystym sumieniem mówię że biustonosze są świetne :) teraz już nie karmię, ale szykuję się na drugą ciążę więc biustonosz leży w szafce i czeka na drugą pociechę :)

ja kupowałam dla siebie i na okres ciąży i potem karmienia na stronie www.glg-bielizna.pl Potrzebowałam 75H i bez problemu dostałam, chyba nawet mają miski I i mniej pod biustem

A ja karmiłam 2 córki po rok a karmiąc miałam biust jedynie 70B.... i wiecie co? Też nie mogłam kupić :) Mama mi przeszywała bo w sklepach najmniejsze 75 B...

Hej, ja też miałam ten problem i przy pierwszej ciąży też szukałam za granicą. Fakt, że tam jest dużo większy wybór! Teraz przy drugiej ciąży udało mi się znaleźć w polskich sklepach. Nie są tanie ale jakościowo są super. Ja chwalę sobie Cake http://intimate.pl/3001,biustonosz-do-karmienia-cake-lingerie-coconut-ice-balconette.html Nie kupuję wprawdzie do tego majtek, bo to byłby już zbyt duży wydatek. Ale dzięki temu, że mam porządny stanik nic mi się nie wylewa z miseczek, czego po prostu nie znoszę!

Gość ariadna121
Też szukam rozmiaru 75H do karmienia, co sądzicie o tych? http://www.lovemum.pl/attributes/Rozmiar/75H Któraś z Was coś wie na temat tych producentów? Wyglądają cudnie, ale może macie jakieś opinie... Przy okazji widziałam, że mają też obwody 65 :)

Gość nienieniii
Forum Lobby Biuściastych i sklepy ze Stanikowej Mapy zapraszają (to jedyne naprawdę dobre i sprawdzone, z fachową obsługą i szerokim asortymentem, nie dajcie się spamerkom żałosnych sklepiczyn). A na Stanikomanii jest intrukcja jak dowolny dobrze dobrany stanik przerobić na "karmnik", polecam, ja używałam tylko takich (rozmiar 65HH/65J nosiłam karmiąc): http://stanikomania.blox.pl/2009/01/Zbuduj-sobie-karmnik.html

Gość gość
Taki stanik o jakim piszesz napewno znajdziesz na stronie Allesa. To moj ulubiony producent staników i super się psrawdza :) Pozdrawiam

Gość gość
WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O