Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była palaczkaaa

Odchudzanie po rzuceniu palenia

Polecane posty

Gość była palaczkaaa

Zakładam ten topik dla tych , którzy chcą shudnąc lub utrzymac wagę po rzuceniu palenia. Nasza sytuacja jest dośc specyficzna. Ja tyłam kilka miesięcy. Wreszcie udało mi się zatrzymac wzrost wagi. Chciałabym schudnąc , ale nie bardzo mi się to udaje.

Gość była palaczkaaa
Głównym problemem jest u nas chyba nadmierny apetyt. Mi trudno jest utrzymac jakąkolwiek dietę właśnie ze wzgledu na niego.

Hej:-D Moja jedyna dieta jaką zastosowałam do tej pory to jakieś cudo oczyszczające organizm----oczywiście efekt przesadzony w recenzjach :-O,na mnie jakoś nie za bardzo podziałało:-)O Ile nie palisz?Ile przytyłaś?Ile chcesz zrzucic?

A ja niestety na ten krok sie nie zdecydowalam... Palenie pozwala mi troszkę się oszukac.. bo zabija mi czas, ktory poswiecilabym na jedzenie pewnie... Ale ograniczylam sie... Pale juz iestety jakies 5 lat... palilam juz paczkę dziennie, dosyc długi okres... teraz, zeby potem nie bylo szoku, ograniczam sie do 10 papierosow dziennie, bo wiem, ze niedlugo zechcę rzucic.. Moj chlopak wlasnie rzucil i wiem, ze mi bedzie o to suszyc glowe, zreszta napewno slusznie ... Ale jeszcze nie teraz... A wam gratuluję:)

Gość była palaczkaaa
nie pale rok- rzuciłam w maju 2009 Przytyłam ok 15 kg w ciągu pierwszych dwóch miesięcy 8 kg a potem systematycznie po ok kg na miesiąc. Tyłam mimo uprawiania sportu. Od lutego juz nie tyje. Ograniczyłam jedzenie , bardziej ograniczyc juz nie mogę, a udało mi się tylko powstrzymac przyrost wagi.

Gość dcufh jfn j
Ja też żuciłam, nie palę 4 lata. Przytyłam 18kg. pomimo diet:( cóż.... ruch, ruch, ruch... i dieta:D Zrzuciłam troche, mam nadzieje, że będzie lepiej, ale to prawda, że przytyć jest łatwo. Gorzej zrzucic, trzeba ćwiczyc 2 razy intensywniej, jeżeli nie palisz. Ale i tak nigdy bym nie wróciła do palenia, przynajmniej zdrowiej żyjemy:), bo ćwiczymy, zdrowo jemy:D Same plusy, a te parę kilo- phi :P

Gość dcufh jfn j
rzuciłam, miało być:( ech, ortografia :classic_cool:

Ooooooj to ja tutaj żółtodziób :-D Nie pale dwa miesiące,przytyłam 6kg,na dzień dzisiejszy to jest tyle ile brakowało żebym wyglądała jak człowiek i mama 4 dzieci:),jednak boję się jak cholera że jeszcze mi przybędzie kilkanaście jak tak dalej będzie. Zazdroszczę takiej postawy ....mimo kg nie wróciłybyście do palenia!!!!!!To CUDOWNE!!!! NA RAZIE UCIEKAM,ZAJRZĘ WIECZORKIEM😘

Gość witam kobietki
nie pale juz 5 m-cy ...:O ale to co sie dzieje z moją waga to jakis horror masakra i trzęsienie ziemi w jednym !Po 20 latach palenia nagle stop . Waga od stycznia do dzis to 12 kg ...:O :O wsciekam sie nie mam w czym chodzic ale za gto lepiej mi sie zyje i oddycha ...ale jak patrze w lustro to płakac mi sie chce

Gość witam kobietki
tez zajrze póżniej ...🖐️

Hej laski:-D Jak z tymi dietami? Co możenie mi polecic ,co by mi już brzuchol więcej nie urósł....a najlepiej żeby wszystko rosło oprócz brzucha :-D.Ale tak to się pewnie nie da:( Nadmierny apetyt napisała Była Palaczka.....no to jest problem,bo chcemy zając ręce...jak nie ma fajki to szamac trzeba :-P Ja wykupiłam chromi te wszystkie cudowne herbatki czerwone,zielone i jakie tam jeszcze że niby zahamują mój apetyt i chęc na słodycze------ale gdzie tam nie ma nawet takiej możliwości :-D Na razie się śmieję ,ale za kilka miesięcy to już nie będzie takie wesołe dlatego jak macie jakieś pomysły to ja bardzo chętnie posłucham weteranek;) 😘 Aaaaa i pisac tu pisac;)

U mnie przede wszystkim dieta mż ,choc wiadomo , ze to trudne. Zawsze mam w domu jabłka , aby w razie ochoty na jedzenie rzucic się na jabłka , a nie na bardziej kaloryczne rzeczy.

Wiem wiem....dla mnie słodycze to zmora i to nie byle co... musi byc czekoladowe cosik:-P Dochodzi do tego że przez to tycie zacznę palic :( Nie miałaś takich myśli? Dlaczego w ogóle przestałaś palic?

Paliłam od paru ładnych lat i juz doszło do tego, ze czasem paliłam po ok 50 papierosów dziennie. Byłam często zmęczona , trudno mi było na czymkolwiek się skoncentrowac. Nie rzuciłam ze względu na zdrowie ani pieniądze , po prostu czułam duży dyskomfort przez palenie.

Gość gość
Idealnym rozwiązaniem będzie hipnosencja. 1. Hipnoza na rzucanie palenia. 2. Hipnoza na odchudzanie w razie, gdyby nam się przytyło. I dwa rozwiazania z głowy. Polecam też poczytać o sposobach na rzucanie palenia na antyfajce http://antyfajka.pl tam jest wiele darmowych porad.

Gość mgnei19
Oj te odchudzanie po rzucaniu palenia wiem coś o tym chce się jeść ;) ale ja zahamowałam swój apetyt suplementacją African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu udało sie ;)