Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost teenager

czy moja siostra jest prostytutka?

Polecane posty

Gość żal mi ciebie wiki-serio
jestes taka pusta a taka niby wykształcona.

Gość tez bylam prostytutka
wikus nie sprowokujesz mnie:P pisz dalej, na zdrowie:)

Gość wiki uciekła dokształcac się

Gość wiki1006
przykro mi, że myślicie, że ludzie wykształceni są mili nie potrafią się dosadnie odezwać otóż tak nie jest( co za średniowiecze) i dyplom nie przeszkadza dopiec takim tanim dzw.... :)

Gość wiki do ciebie
ludzie wykształceni to mają cokolwiek do powiedzenia, w przeciwieństwie do ciebie i szkoda że nie rozmiesz że pisząc żeś taka niby wykształcona poprostu robie sobie z ciebie beke . uważam sie za pusta gówniarę na dodatek jakos niewierze ze jestes taka wykształcona może chciałabys ale po twoich wypowiedziach jakos tego nie widać .

Gość niewiedziałam
że dyplomy z głupoty tez dają, wiki powiedz gdzie ?

Gość wiki1006
cóż opinia Wasza na mój temat średnio mnie interesuje tym bardziej że to nie o to chodzi w tym tepacie ale wy jak stado baranów skupiliście się na mojej osobie I KTO TU JEST ŚMIESZNY?

Gość wiki1006
popierajcie dalej kures..wo to świadczy o Was nie o mnie:) jestem dumna z tego kim jestem i nic nie muszę udowadniać osobą które nie maja poczucia moralności

Gość hahahaa
wiki idz juz do piaskownicy i nie pisz tu juz nic nie zbłazniaj sie juz proszę .

Gość z innej planety
Jesli moge cos poradzic to jednak pogadaj z siostra. Sama jestes teraz na obczyznie , wiesz jak tam jest i wiesz jak inne jest to wszystko od przecietnych wyobrazen kogos kto zyje w Polsce. Mysle, ze Twojej siostrze bardzo przyda sie Twoje wsparcie, swiadomosc ze nie jest z tym wszystkim sama , ze nie obrzucisz jej blotem. Czasem niewiele potrzeba, zrob jej szklanke herbaty i kanapke jak wroci pozno do domu, zapytaj czy ma ochote na wspolny spacer. Wtedy wyczujesz czy ona ma ochote gadac z Toba o tym wszystkim czy nie.

Gość wiki1006
prostytutki bronią prostytutek więc ...ale Was sie tu nazbierało

Gość jacek76
he he, taka wyksztalcona a nawet poprawnie nie umie pisac droga wiki, napisalas "i nic nie muszę udowadniać osobą".... pisze sie osoboM :D

Gość wiki1006
cóż tylko głupcy się nie mylą. Jacek zajmij się już męskimi zajęciami ...żal

Gość kreatina.
DO ZONY uwierz,ale niektorym facetom to az tak nie przeszkadza.Ja powiedzialam mojemu bylemu,on i tak chcial ze mna byc.Ale ja go zostawilam bo jestem glupia ;p A byl naprawde w porzadku.Ktos tez dodal ze jak bieda przycisnie to dziwka i tak wroci do swojego zawodu.Zapomnialam dodac ze z tego gowna wyciagnal mnie dobry kolega.Niby mial 16 lat,a ja 22 ale mial ogromny wplyw na mnie,czulam w nim oparcie pod kazdym wzgledem.Zabronil mi tam chodzic mimo ze wiedzial ze mam beznadziejna sytuacje w domu.I nie rzucilam tego bo mi sie polepszylo.Nawet pradu w domu nie mialam kilka miesiecy.Ale rzucilam to w cholere,a on byl caly czas ze mna.Troche musialam zalatwic papierkowych spraw,bylam w MOPSie o pomoc itp. i wiem ze sie oplacil moj trud.Wiele instytucji poszlo nam na reke.Nie chce do tego wracac,ale boje sie ze kiedys sytuacja znowu mnie zmusi.Na razie jest dobrze

Gość L.O.L.A.
A ja bym chciala zostac dziewczyna do towarzystwa.Ktos mi powie w jaki sposob?Tez mieszkam w uk.

Gość kreatina.
LOLA nie oczekuj odp bo przynajmniej ja nie chce miec Cie na sumieniu.Puknij sie w glowe.Jak masz co na dupe zalozyc i co do gara wrzucic to na co ci zabawa w sponsoring?Dla was to nic takiego,troche dacie powsadzac w cipke,zabawa,kolacja i macie kase.Niestety usmiech na twarzy do czasu

Gość L.O.L.A.
No wlasnie ze nie mam.Nie bede pisac jakie ciezkie zycie na forum ale moze wiesz w jakim kierunku mam isc?

Gość z innej planety
Kreatina - gdzie Twoim zdaniem jest bariera , po przekroczeniu ktorej nie ma juz odwrotu?

Gość kreatina.
LOLA nie mam pojecia.Ja wyjechalam za granice i zarabiam sprzatajac mieszkania.Jak bylam w PL to MOPS pomagal,mialam szanse pracy w sadzie,ale jak sie dowiedzieli ze jestem karana to nie mogli mnie przyjac.Chodzilam po zakladach,bez skutkow.Dopiero jak wyjechalam to wiem teraz jak to jest nie martwic sie pusta lodowka,moge kupic sobie jakis ciuch,stac mnie na wypad na pizze co w PL bylo nie do pomyslenia.Wiem ze nic nie trwa wiecznie,ale w zyciu trzeba ryzykowac.Wszystko dozwolone,tylko prosze Cie,prostytucje sobie wybij z glowy.Sa rozne sytuacje z klientami.Ja 2 razy zostalabym zgwalcona.Ale widocznie ktos czuwa nade mna,jakas sila wyzsza. Nie zaslugujesz na to zeby tak nisko upasc.Pomysl o przyszlosci,uwierz w siebie.Przeciez nie mozesz cale zycie cierpiec,kiedys przyjdzie dzien ze sie z tego uwolnisz.Nie wiem po co to pisze,ale nie rob z siebie niepotrzebnie gowna

Gość wiki1006
To jakaś masakra teraz PROSTYTUTKA daje rady jak wejść do biznesu hahaha KREATINA ŻAL MI CIEBIE MYŚLISZ, ŻE BIEDA ITP PRZYSŁONI TO ŻE JESTEŚ DZIWKa?

Gość Problemalistyczna
wiki Ty jednak jesteś jakimś niedouczonym półgłówkiem. W którym miejscu kreatina dała jej jakąś radę jak wejść do "biznesu"? Najpierw przeczytaj. Tak ze trzy razy. Potem pomyśl. Też ze trzy razy. A na końcu wreszcie odpisz, ale wysil się chociaż raz na jakąś porządną konstruktywną opinię. Jak to przystało na taką wykształconą osobę.

widze ze wiki wciaz blyszczy:P Zabawna jestes babo, ale pisz dalej jest sie przynajmniej z czego posmiac:D

Gość wiki1006
PROSTYTUTA pośmiać to się mogę pośmiać z Ciebie szmato i reszty baranów która tu siedzi i broni uciśninych dziw..:) błyszcze więc jestem:)

a jednak mialam racje wiki:) jestes sfrustrowana, chlop cie nie chce i musisz posuwac sie do klamstwa by zwrocil na ciebie uwage:O Ok, teraz rozumiem skad twoje zachowanie, wspolczuje:P

Gość Problemalistyczna
Autorko zaglądasz tu jeszcze? Napisz co postanowiłaś.

Gość z innej planety
No tak, to wiele wyjasnia. Kreatina - odpowiesz na moje pytanie?