Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmmuuttnnaaaaa

niespodziewana ciaza s ślub w sierpniu

Polecane posty

Gość b mvcxn
tez mysle ze brzuszka nie bedzie widac:) duzo szsczescia:) i nie porzejmuj sie innymi a szczegolnie ludzmi z forum:)

Gość emu---800
zakładając że teraz jesteś w jakimś 4 tygodniu ciąży to w sierpniu będziesz na przełomie 4 z 5 miesiącem.I gwarantuje Ci,że po pierwsze wcale nie będzie jeszcze nic widać nawet sukni nie będziesz musiała przerabiać i do tego nie przytyjesz a co do rewolucji malucha w brzuchu to będzie decydowanie za wcześnie,żebyś coś czuła.Ja brałam ślub pod koniec 4 miesiąca a początkiem 5 i ani nie byłam gruba ani nie miałam brzucha czułam się świetnie,przetańczyłam całą noc.A sukienki w ogóle nie musiałam poszerzać czy przerabiać.

Gość karyyykaturka
to tylko sie ciesz!!!) nie martw sie;) maluszek to najwieksze szczescie i wszyscy beda sie cieszyc;)

Gość sedano
co za kretyńskie dorady z przekładaniem ślubu , weż się dziewczyno nie przejmuj , dlaczego płaczesz przez niepoważnych ludzi , wierz mi wszystko da sie pogodzić , najważniejsze zdrowie

Gość kosiana_88
emu---800 wiesz ty jej tak nie zapewniaj bo kazda kobieta jest inna. Ja jestem w 2 miesiacy i juz mam brzuch oczywiscie nie poprzez plod a wode jaka pozostaje mi w brzuchu i z jedzenia ale jest duzy. Ale autorko nawet jak bedziesz miec brzuszek moze z suknia da sie cos zrobic nie martw sie bo to nie bedzie dobre dla twojego maluszka. W razie czego kupisz jeszcze jedna suknie w stylu empire i po problemie

Gość sedano
no żeby tak ważną życiową uroczystość przekładać ze względu sukienki to już dziecinada , jeszcze zastanawiałabym się jak ktoś bliski umrze , za pare miesięcy przyjdzie na swiat jej dziecko i to jest priorytet żeby sie przygotować spokojnie

Gość do smutnaaaa
Ja mam ślub i wesele w lipcu i dlatego bardzo sie zabezpieczałam bo nie wyobrażam sobie iśc z brzuszkiem, jednak moja jedna znajoma miała taki brzuch że nie było go widać do 7 miesiąca w ogóle, a ubierała sie normalnie. Druga też wpadła i była w 6 miesiacu ciąży ale się tym nie przejeła, miała już mocno widoczny brzuch ale wyglądała pięknie :) Z tego co wiem to dobra krawcowa potrafi przerobić KAZDĄ sukienkę, naprawdę, poszukaj krawcowej co szyje kiecki ślubne, ona może coś doszyć, odpruć, jak jest dobra to coś wymyśli i będziesz na pewno ładnie wyglądać!!! Moja krawcowa też projektuje, jest otwarta na propozycje umie dosłownie wszystko zmienić także przejdz sie po salonach i znajdz taki w którym krawcowa sama szyje i zagadaj powinno być ok. Dodatkowo może Ci dobrac jakies bolerko żeby nie było widać aż tak ciaży. Grunt to nastawienie!!! 5 miesiac może byc naprawdę niewidoczny! A plus jest taki ze do 3 miesiaca piersi rosną także wyeksponuj biust a brzuszek ukryj, powodzenia raz jeszcze

Gość minka87
ale macie problemy nie poszlabys do kosciola bo ci wstyd wstyd to ci powinno byc ze zaszlas przed slubem pewnie lepiej przesunac a nie wstyd by ci bylo ze do slubu pojdziesz z dzieckiem na reku nie ma co mowic trzeba myslec ja bylam w ciazy widac bylo brzuszek teraz to dla nikogo nie jest dziwny widok to nie trad ani zadna inna choroba. Nic sie nie przejmuj najwazniejsze zeby dzidzius byl zdrowy a ty szczesliwa trzymaj sie powodzenia