Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzataaaa

Co mam zrobić z tym depilatorem?! I innymi sprzetami.???

Polecane posty

Gość Małgorzataaaa

Witam. Mam takie pytanko: niedawno kupiłam sobie depilator. Ogoliłam nim 3 razy nogi, ale robią mi sie ztraszne krostki. JUz wiecej go nie użyje, chcialam sie go ;pozbyć, ale nikt z mojej rodziny i znajomych nie chce. Gdzie można go wyrzucić? Czy normalnie do śmieci, czy są mozę jakies pojemniki na takie rzeczy? Niestety wyrzucilam opakowanie i gwarancję i nie sprzedam chyba do komisu. Błagam o pomoc. A co Wy robicie ze zurzytymi sprzetami>? Mam jeszcze stare radio. i tez nie wiem gdzie wyrzucic.

wystaw na Allegro za złotówkę, na pewno znajdzie się jakis chętny:)Ty nie będziesz miała śmiecia, a ktoś się jeszcze ucieszy;)

Gość Nie można sprzętu elektoniczne
wyrzucać do smietnika, ale w każdym większym mieście są miejsca, gdzie taki sprzęt można oddać. Wystarczy się dowiedzieć

U nas ( chyba raz w miesiącu) pod urząd gminy podjezdza ponoć taki woz, który zabiera sprzęty rtv i agd, taki specjalny smietnik. moze u Ciebie tez? jest zakaz wyrzucania sprzętów wyzej wymienionych przeze mnie na zwykły przyblokowy smietnik ale sądze ze jak wyrzucisz male radio to sie nikt nie skapnie a moze jakis "nurek" sobie je przytuli... mozesz tez wystawić na allegro licytecja od 1zl w gore i nawet jeszcze moze zarobisz? :P

Gość gfmjhhjbk,n,m
Wytaw na allegro tokupie :D

Gość Nie można sprzętu elektoniczne
Lina170 a nie pomyslałaś, że ten zakaz obowiązuje z jakiegoś powodu? a nie jedynie dlatego, żeby utrudnić zycie? :O

Gość ja wszystko wyrzucam do
śmietnika. Nawet odkurzacz czy telewizor. Guzik mnie to obchodzi.