Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckyouyoufuck

chcecie poznać całą prawdę i tylko prawdę? zapraszam mamuśki, zapraszam. ha!

Polecane posty

Gość fuckyouyoufuck

na tym dziale siedzą w 3/4 (bo co niektóre są w miarę ok) : - ćwoki (nie umiecie pisać, popełniacie notorycznie rażące błędy, zadajecie bzdurne pytania, nie potraficie racjonalnie myśleć) - brudaśnice i nieroby ( nic wam się nie chce, nic nie robicie, siedzicie zapuszczone w domach, a potem się dziwicie, że koleżanka odpicowana, a mąż się za innymi ogląda) -frustratki i nawiedzone wariatki (dokuczacie, ubliżacie innym tylko dlatego, że ma inne zdanie, że ma lepiej, jest w czymś lepszy, że ma coś więcej, lub po prostu ma rację! czepiacie się wszystkiego) - kłamczuchy (każda jest bogata,spełniona,wykształcona,ciasna,mądra, a reszta to dno) - niewychowane prostaczki i chamidła ( nie widziałam, żeby na innym forum było tyle wulgaryzmów, kłótni, wyzwisk - szok, że jesteście matkami, współczuję dzieciom, jak można się tak zachowywać? no chyba, że jesteście w życiu prywatnym kimś całkiem innym, a tu wyładowujecie emocje,gniew...nie wiem...) to tyle...pokój...teraz możecie rzucać mięsem, mieszać z błotem, rzucać się do gardła i szaleć z wściekłości...papa!:p

Gość getgetg
Ja tam nie wiem jak jest z resztą i czy to jedyne kategorie, niemniej do drugiej pasuję. :)

Gość fuckyouyoufuck
fajna babko..akurat Ciebie lubię...potrafisz dyskutować na poziomie, nikomu nie ubliżasz, nie wykłócasz się, jesteś naprawdę spoko...peace!:)

Gość fuckyouyoufuck
w drugim chodziło mi o to, że tylko narzekają na wszystko, a nic z tym nie robią, że siedzą całymi dniami na kafe i przyznają się, że syf w domu, a dzieciak nie był na spacerze, że wyglądają kiepsko i nie chce im się ogarniać, że po prostu są brudasami i nierobami...to tak w skrócie...nie chce mi się więcej pisać:p

Gość dobry pocisk
podpisuję się...czytam, ale nie wypowiadam się zbyt często, bo te wariatki ciągle się kłócą, skaczą sobie do gardeł, a ich chamstwo bije wszystkie fora na łeb...pozdrowionka dla kulturalnych mam na poziomie jakich tu mało...kłaniam się z dyskusji ogólnej i zdrowia i urody:)

Masz rację w tym co napisałaś. Coraz więcej zawiści na tym forum niestety:(

Gość getgetg
No, mówiłam że o mnie. :D

Ja tylko co do wulgaryzmów bym się nie zgodziła, przed chwilą usunięto temat na innym dziale, a był tak zapchany wulgaryzmami że ciężko było zrozumieć co autor( postu) miał na myśli.

Gość tu po prostu
siedza glupie matki. Ja czytam to forum dla rozrywki, w zyciu nie szukalabym tu porad, netowych kolezanek ;-) itd Same chamki, niewyksztalcone baby (kazda udaje, ze ma studia skonczone a byki wala jeden za drugim), wulgarny jezyk tych kafeteryjnych mamusiek bije nawet jezyk zuli. Tu siedzi cala polska patologia!

Ja tu aż tak dużo nie czytam, ale mam odmienne wrażenie - że to włąsnie jedno z najspokojniejszych forów. Poczytaj sobie choćby ślubi i wesela. Zreszta Twój post rozpoczynający ten nie należy do najkulturalniejszych - dużo wulgarnych słów ("ćwoki i chamy" na przykład. Napisałaś go w tonie agresywnym, więc spotkasz się z agresją. Nawet jeśli Twoja uwaga jest słuszna, to efektu poprawy (o ile była taka intencja) nie osiągniesz. Kulture można wyzwolic kulturą, a tu niestety jej zabrakło. A tak poza tym, to nie czytałam, żeby któraś z pań skarżyła się, że ma syf w domu!

Gość hehe zapewne nie spotkałaś
się jeszcze z jagodą369

Co prawda nie zetknęłam się. Przed chwilą dopiero poczytałam parę postów. To jakaś młodziutka dziewczyna jest. Zgadzam się, że niektórym paniom by się trochę ogłady przydało, ale jeżeli nawet ktoś coś chce zmienić, to nie w ten sposób. Ja z wiekiem nabieram tolerancji więcej.

" Sodalite Wow! Where did it come from " :O :O :O , masz cos nie tak z garem , kobieto. agbr, tak zgardzam sie , ze jestem mlodziutka dziewczyna. :) Durny topik i taka sama autorka. Szkoda slow na takie...

Gość hahahhahah
Zajrzyj sobi na rozwody. Tam jest dopiero szambo, byłe i obecne żony wydrapałyby sobie oczy o każdą złotówkę alimentów. :D

Gość fuckyouyoufuck
no to odpisuję:) aquana - to jeszcze nie widziałaś tutaj porządnego show :) czasami jak na głównym widzę jakiś temat z ciąży wchodzę i bluzgi w oczy biją...na pewno nie na zamkniętych forach staraczek czy ciężarówek, ale na nowo założonych tematach...momentalnie dyskusja przeradza się w kłótnie i wyzwiska...jak znajdę chwilę przytoczę Ci fragment z tego co widziałam wczoraj :) agbr...jeśli dla Ciebie słowo cham i ćwok jest wulgaryzmem to gratuluję:) zajrzyj sobie w słownik języka polskiego, owszem te słowa to nie najładniejsze epitety, ale nie też wulgaryzmy. nie napisałam tego w tonie agresywnym, nie mam zamiaru się z nikim wyzywać. ot, napisałam co spostrzegłam i co myślę. nie miałam też żadnych intencji, by zmieniać to forum, bo najzwyczajniej w świecie się nie da, cham chamem pozostanie:) co do syfu widocznie nie widziałaś, były tu tematy o nieidealnych matkach czy żonach. tam można było się wiele naczytać jakie to z niektórych "czyciochy":) hah, uderz w stół, a nożyce się odezwą...już przybyła jedna gwiazda cyrku kafeteria, witaj Jagodo:) wg niej jak widać sodalite ma coś z garem, bo napisała po angielsku, a ja jestem durna, bo dowiedziała się o sobie prawdy...no tak, prawda boli:) bardziej durnej i pyskatej od ciebie nie widziałam, ucichłaś, ale tylko na chwilę tak jak gdzieś ktoś napisał, bo miałaś nóż na gardle, ale twej prostoty i chamstwa nie można zmienić

Gość fuckyouyoufuck
aquana, podaję Ci link chociażby do dwóch topików z wczoraj i cytaty: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4465601 " 19:27 [zgłoś do usunięcia] sdkjfhksjdgghh A ja się prułam jak stare prześcieradło już na drugi dzień po porodzie. Krew tryskała, szwy pękały, ale darłam ryja z podniecenia w niebogłosy. Dodam, że walił mnie ordynator. " http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4465773 tego forum nie będę cytować, bo jest za dużo wulgaryzmów, żeby wszystko wziąć w cudzysłów i tu kopiować...:)

Nie twierdze że tu nie ma w ogóle wulgaryzmów, po prostu zauważyłam że nie odbiega od standardów na Kafe, Ja niestety linku nie podam bo temat chyba został usunięty.

Gość fuckyouyoufuck
spoko...źle się wyraziłam:) to forum Z MATKAMI na czele dorównuje, A CZASAMI przewyższa chamstwo i wulgarność na innych prymitywnych forach. o:)

Bo tu można wyrazić się bez jakichkolwiek zahamowań i potem nikt nie będzie ci zarzucał wulgarności, w każdym razie nie "w twarz". Co do błędów ortograficznych. Nie wiem jak u innych, ale u mnie nie wynika z niedouczenia, raczej z chęci natychmiastowego wysłania odpowiedzi. Nie zawsze spojrzymy i przeczytamy przed wysłaniem.

:D u mnie sie po połówce zgadzaja dwa myślniki: nawiedzona wariatka i zapuszczona (rano zazwyczaj nieciekawie wygladam, ale zamiast sie ogarnąć siedze tu:))

taaa .. rzeczywiscie kafeteria to specyficzne miejsce .. mysle ze ludzie wpadaja tu sie posmiac ... bo jesli ktos ma naprawde problem to i tak zmieszaja go z błotem albo uznaja to za prowokacje

Gość dajcie spokój 123
nikt nie jest doskonały :)

pewnie dałoby się wymyślić więcej kategrorii... mnie nieprzyjemnie się robi jak czytam "chamidła" /mam wrażenie że ta kategroria łączy się z frustratkami/. Aaa... i drażnią mnie idealne matki /to w twojej kategroyzacji chyba kłamczuchy/, ale tu często jeszcze można bezowocnie podyskutować /:-D/ co przy chamidłach jest niemożliwe. wogóle anonimowość w internecie sprzyja takim odruchom niskim, jak wyzywanie, pouczanie i kłamanie itp.

Gość fuckyouyoufuck
zdesperowana, dlaczego tak nieładnie mówisz?:) po pierwsze jestem kobietą, po drugie zetknęłyśmy się na innym topiku i rozmawiałyśmy spokojnie, więc sfrustrowanym pojebem nie jestem:) a po trzecie tylko wyraziłam swoje zdanie, bo zamiast spokojnie pogadać, doradzić, wyżalić się to lecą kurwy,idiotki, pizdy i downy...i to MATKI piszą ajjj:)

Ja bym jeszcze kilka odnosnikow dopisała, ale generalnie zgadzam sie ;) Dlatego ostatnio baaaaardzo rzadko tu bywam. Pozdrawiam wszystkie "normalne" mamuski i tatuśkow

Gość fuckyouyoufuck
ankanka, ja? do żadnej z tych...po pierwsze jestem z innego działu, tu się wypowiadam rzadko i nie loguje się, bo nie chcę na dłuższą metę wchodzić w dyskusję i zażyłości z rozwścieczonymi żmijami:) ale to, że jestem na pomarańczowo nie oznacza, że po wszystkich jadę. staram się nie popełniać błędów, wypowiadać się z kulturą, nie kłócić, nie jestem frustratką, syfiarzem, który na 1. miejscu stawia kafe zamiast spacer i porządek:) ps. dokładnie, gdyby nie byłoby tu anonimowości skończyłyby się kurwy i suki - tak sądzę :)