Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckyouyoufuck

chcecie poznać całą prawdę i tylko prawdę? zapraszam mamuśki, zapraszam. ha!

Polecane posty

sama oceniasz ludzi po tym co pisza w kilku zdaniach?ja jej nie bronie ale to co napisala to prawda,czemu uzywasz tak ostrych porownan?widze,ze tez nie szczedzisz slow krytyki ,masz ochote sie poklocic?masz zly humor czy co?poki co widze,ze to co myslisz rowniez wyrazasz glosno .I dobrze:)

Gość przestań tu strugac
To, że pisze się komentarz obrażając wręcz WYŚMIEWAJĄCY się z cudzych problemów to naprawdę jest żałosne niewiem dlaczego dziewczyny Wy tego nie widzicie. To tak jakby ktoś tak wyśmiewał się z Waszych rodziców, dzieci czy ogólnie rodziny. Nie można tak robic!!! NIGDY NIEWIESZ CO SPOTKA CIEBIE. Trzeba miec pokore i szacunek do drugiego człowieka nie zależnie ile od nas się różni, jaki jest, jak żyje. Nie widzicie tego?

Jasne,szacunek szacunkiem ,ale swoje zdanie mozna a nawet ,ba,trzeba miec,bez swojego zdania jest sie nikim:)

Gość przestań tu strugac
Ja NIGDY nikogo tu tak nie obraziłam jak dzisiaj ale widząc co piszę taka egoistka, naprawdę włos mi się jeży na głowie. Niechodzi o to kogo to dotyczy, bo to dotyczy innego człowieka a ja jestem solidarna ZE WSZYSTKIM. Wyśmiewając się z ludzi na forum problemowych, to tak jak śmiac się z człowieka bezdomnego, chorego ciałem czy duchem. Ja w imieniu ich piszę bo mam odwagę powiedziec głośno. Trzeba TWORZYC WSPÓLNOTE a nie robic podziały, nic nie tłumaczy takich pierduł i takiego zachowania.

Gość przestań tu strugac
Mi też się bardzo źle kojarzy :-) niestety musiałam wyciągnąc największy kaliber...

Gość gfdh
goń się szmato bura niemyta .. to tyle... pokój :D

Ok,ja nie przypominam sobie sytuacji zebym miala sie z kogos wysmiewac ,ale jesli ktos ma inne zdanie to nie chce na sile go przekonywac,ze mam racje:) a takich ludzi ,ktorzy na sile cos udowadniaja jest cale mnostwo,prawda? rzadko tu zagladam i jak mowie czasami nawet nie chce sie otwierac topikow bo ich sam temat odstrasza

Bo jak można tak się wyśmiewac z ludzi, ich życia, ich problemów... Ja mam ODWAGĘ SIĘ PODPISAC NIECH MA I GO AUTORKA. przestań tu strugac

A największą porażką jest pisac pod pomarańczowym nickiem, to najgorsi forumowicze którzy mają w jednym temacie 30 różnych określeń na siebie i jednym nickiem dopingują niby drugiemu a naprawdę SOBIE WCZEŚNIEJ HEHEHE. można byc tchórzem a można miec "choc" troche godności.

Wiesz... jakiś taki nastrój raz miałam i kombinowałam z pocztą kombinowałam i na tym się skończyło. Dzieki Twój też ogiginal :-)

Ja już te forum znam z 5 lat bitych i zawsze co jakiś czas znajduje się osoba której się wydaje ŻE WIE WSZYSTKO.

Nie widze sensu zeby podszywac sie pod kogos badz ,co gorsza, jak piszesz robic takie smieszne rzeczy :) zmykam ,obowiazki wzywaja,oko mroku odezwij sie na gg,ciekawie sie z toba rozmawia:) oczywiscie jesli bedziesz miala ochote:) pozdrawiam zwasnionych ,ale normalnych :)

Gość gyukyujy
natha zgadłaś jestem baranem, zodiakalnym :D za to ty to bura suka :D

OHHHHHH jakaś os. opisane powyżej szukaj wcześniej tam opisałam pomarańczki. Takich wpisów "POWAŻNI" forumowicze WOGÓLE nie biorą pod uwagę. Są nawet specjalne topiki o tym... Pisz co chcesz kochana i tak każdy ma to w d....

- ćwoki (nie umiecie pisać, popełniacie notorycznie rażące błędy, zadajecie bzdurne pytania, nie potraficie racjonalnie myśleć) - brudaśnice i nieroby ( nic wam się nie chce, nic nie robicie, siedzicie zapuszczone w domach, a potem się dziwicie, że koleżanka odpicowana, a mąż się za innymi ogląda) -frustratki i nawiedzone wariatki (dokuczacie, ubliżacie innym tylko dlatego, że ma inne zdanie, że ma lepiej, jest w czymś lepszy, że ma coś więcej, lub po prostu ma rację! czepiacie się wszystkiego) - kłamczuchy (każda jest bogata,spełniona,wykształcona,ciasna,mądra, a reszta to dno) - niewychowane prostaczki i chamidła ( nie widziałam, żeby na innym forum było tyle wulgaryzmów, kłótni, wyzwisk - szok, że jesteście matkami, współczuję dzieciom, jak można się tak zachowywać? no chyba, że jesteście w życiu prywatnym kimś całkiem innym, a tu wyładowujecie emocje,gniew...nie wiem...) to tyle...pokój...teraz możecie rzucać mięsem, mieszać z błotem, rzucać się do gardła i szaleć z wściekłości...papa! w drugim chodziło mi o to, że tylko narzekają na wszystko, a nic z tym nie robią, że siedzą całymi dniami na kafe i przyznają się, że syf w domu, a dzieciak nie był na spacerze, że wyglądają kiepsko i nie chce im się ogarniać, że po prostu są brudasami i nierobami...to tak w skrócie...nie chce mi się więcej pisać Tyle mi wystarczy...

Gość fuckyouyoufuck
do oko mroku- Ty chodziłaś w ogóle do szkoły? zdałaś maturę? ba, testy kończące sp lub gimnazjum? bo widzę, że nie rozumiesz co napisałam i trochę Cię poniosło! jak na razie to Ty dajesz popis swojej wulgarności, chamstwa i bezczelności! opanuj się trochę, jak masz problem natury psychicznej to powinnaś się udać kobieto do lekarza! gdzie ja kogokolwiek wyśmiewam, gdzie powiedz śmieję się z czyjegoś nieszczęścia? Ty wiesz w ogóle co czytasz? bo widzę, że nie bardzo! zastanów się nad sobą i nad tym co mówisz, a potem się wypowiadaj! napisałam prawdę jak jest na tym forum, że MATKI, podkreślam matki się notorycznie wyzywają, kłócą, rzucają wulgaryzmami, kłamią, dokuczają innych i się z nich wyśmiewają, udają wielce mądre, a walą takie byki, że szkoda gadać no i na koniec jeśli chodzi o brudaśnice i nieroby to same tak o sobie piszą, ja tylko to przytoczyłam, same zakładają topiki o tym, że im się nic nie chce, że syf w domu, a one na kafe, że dzieciak na spacerze nie był, bo im się nie chciało, że mąż chyba zdradza, że ogląda się za innymi, bo one są nieogarnięte...bla bla, nie chce mi się dalej wymieniać...same tak piszą, wiele razy przeczytałam...i co dalej, jedne piszą o swoich problemach, które mogłyby zniknąć gdyby tylko coś zrobiły, a drugie po nich jadą. nie można o nic zapytać, bo są zaraz wyzwiska i kłótnie, nie można się niczym pochwalić i doradzić komuś, bo też zostanie się zjechanym! tak Cię to boli, że to wytknęłam? ale to prawda! może Ciebie to dotyczy? po sposobie wypowiadania się i słownictwie widać, że w pewnym stopniu tak! pohamuj emocje nieco, bo się ośmieszyłaś! już ktoś zauważył, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem! aha i nie liżę nikomu dupy! picollo i fajną babkę z forum oraz zdesperowaną miałam okazję wiele razy "poznać" na innych topikach i wiem, że są spoko w swoich wypowiedziach, nie kłócą się i nie rzucają mięsem jak jakieś meliniary, więc im to powiedziałam, czyli PRAWDĘ, nie lizałam żadnej dupy! stuknij się w czoło frustratko! co do Nathy to tylko jej podziękowałam za miłe słowo, więc nie uważać tego za podlizywanie się. co do mojego nicka nigdy nie miałam na kafeterii czarnego, bo tak jak pisałam nie miałam zamiaru utożsamiać i łączyć się z innymi na jakichś topikach, nie uczestniczyłam w żadnych tabelkach i nie wymieniałam się zdjęciami i telefonami, bo życie prywatne to życie prywatne, a forum to forum! zawsze pisałam na pomarańczowo, nie chciało mi się logować, ale od kilku lat jeśli już coś pisałam to pod tym samym nickiem i nikomu nie ubliżam pod 30stoma innymi! jak co niektóre tutaj! ale jak Ci tak zależy to chwileczkę! zrobię to dla Ciebie wielmożna rozwścieczona pani i się zaloguję, pasi?:) a teraz spuść z tonu trochę i nie zniżaj się do poziomu rynsztoku!

pasi :-) A gdzie Ty takie topiki czytałaś gdzie kobiety tak piszą? Bo ja bez kitu ,się nie natknełam.

i dalsze Twoje wywody: "Skąd Ty możesz wiedziec kto jaki ma statut materialny, kto piszę na tym formu" a gdzie ja napisałam o czymiś statusie materiałnym? nigdzie nie było żadnej wzmianki kto ile ma pieniędzy, więc się odstosunkuj frustratko@ dalej: "Moim zdaniem to każdy powinien po niej pojechac, niech przestanie robic z sibie ch*j wi kogo i stawiac ocene co do mądrości, wieku czy jeszcze czegoś innego. Pustak z niej i tyle. Niektórzy w wieku 40 lat nie będą tak inteligentni jak w 20 z tym się rodzisz!!! " ja nie pisałam o żadnym wieku i mądrości tylko ktoś inny! i pustakiem to Ty jesteś, że czytać nie potrafisz nawet! hahaha, nie mogę, pokaż mi gdzie pisałam o wieku i mądrości kogoś z forum, no normalnie parodia :) dalej: " No sory ale przecież trzeba byc skończoną kretynką albo ostatnią egoistką żeby tak pomiatac innymi. Sama pewnie gówno codziennego życia dostaje na teleżu a tu się śmie wyśmiewac z ludzi którzy szukają wsparcia." ja nikogo nie wyśmiewam kto szuka wsparcia! już to pisałam! matki same opowiadają o swoich problemach, a inne to wyśmiewają i lecą wyzwiska i robi się kłótnia! ja tylko napisałam, że tak tu jest! więc skończ, bo sama jesteś kretynką jeśli nie potrafisz zinterpretować tekstu pisanego w języku polskim! . "Dla mnie to ostra porażkaurodzic się kimś takim choc Bóg kocha wszystkim... Można wyrzucac komuś błedy ale nie śmiec się z czyjegoś domu, czy oceniac kogoś rodzine bo to już jest poniżej godności nawet dzi**i" dla mnie porażką to Ty jesteś, a dziwkę widzisz może w lustrze, bo ja nią nie jestem! albo jesteś tak głupia i nie rozumiesz co czytasz, albo już nie wiem co Ci siedzi w tej główce! nigdy się tutaj nie śmiałam z czyjegoś domu i nie oceniałam rodzin! pisałam tylko i wyłącznie o tym co piszą inni! sami o sobie! :o

Jakoś nie moge sobie wyobrazic kobiet które postanowiłaś opisac. Matki - tym bardziej. Sama mam dziecko i sobie nie wyobrażam podobnego zachowania. A szczerze strasznie mnie zirytowały Twe słowa bo ogólnie wydały mi się ostro krzywdzące dla każdej rodzicielki...

1. O statucie napisałaś już w temacie, że każda taką zgrywa... Czytam dalej.

14:36 [zgłoś do usunięcia] fuckyouyoufuck o mamy już jedną wściekłą jadowitą mamuśkę zapewne uśmiałam się z ciebie niemiłosiernie! i tacy ludzie mają dzieci nie? masakra jakaś. o to mi właśnie w tym temacie chodziło, o to dokladnie: " 13:50 [zgłoś do usunięcia] buahahahahahahhaahahah autorko debilko wypie**alaj w podskokach gotowac bachorowi obiad!!!!!! mysle ze ty dopiero masz cos nie halo z łbem!!!!!! nawiedzona moralizatorka: idz w choooj poj**ana dzifffko!!!!!" Sama przeczytaj czy Twoje wypowiedzi nie mijają się z tym na kogo się deklarujesz...

napisałam, że wiele tutaj kobiet jest zwyczajnymi kłamczuchami, bo każda udaje bogatą, wykształconą, pełną pasji i zainteresować i wyśmiewają się z biedniejszych kur domowych, które nie mają ambicji i nie chcą czasem wracać do pracy. jeju Ty naprawdę nie wiesz o czym ja piszę? ja nie ubliżam, ja piszę, że inni tutaj sobie ubliżają nawet nie wiesz jak matki na tym forum potrafią sobie "jechać po gaciach" a co do topików były takie o nieidealnych matkach i żonach i tam dopiero była porażka, jedne pisały o sobie ciemne strony z macierzyństwa i małżeństwa, a drugie to wykorzystywały i był wielki bunt i kłótnia na kafe

. "Dla mnie to ostra porażkaurodzic się kimś takim choc Bóg kocha wszystkim... Można wyrzucac komuś błedy ale nie śmiec się z czyjegoś domu, czy oceniac kogoś rodzine bo to już jest poniżej godności nawet dzi**i" Czy ja w tym tekście nazwałam Cię dziwką? Zarzucasz mi, że nie czytam ze zrozumieniem ale sama też nie wychwyciłaś parafrazy.