Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aajjjjaaajjjjaaajjj

co Was najbardziej denerwuje w innych?

Polecane posty

Gość aajjjjaaajjjjaaajjj

bo mnie jak ktos zaczyna zdanie i nie chce skonczyc...!!

Gość wręcz przeciwnie... 1
a ja tak lubię.. zwłaszcza jak widze jak mojego męża to wkurza...

znieczulica, okrucieństwo, fałsz, tchórzostwo, nie cierpię ludzi pozbawionych odwagi cywilnej którzy idą tępo za resztą

Gość aajjjjaaajjjjaaajjj
dobrze powiedziane LUDZIE MIEJCIE SWOJE ZDANIE!!!

Gość taka sobie ja ...
użalania sie nad sobą i ciągłego marudzenia

Kłamstwa,naśmiewania się z innych [w szczególności z ludzi chorych ;/],braku szacunku,CHODZENIA Z TELEFONEM W RĘKU I SŁUCHANIA NA GŁOŚNIKU MUZYKI-tak,by wszyscy dookoła słyszeli :/

Gość Seraphine90
Mnie najbardziej wkurza dociekliwość, np. w sytuacji kiedy jestem u kogoś na imprezie i mam ochotę ją opuścić. Mówię wtedy: to ja już będę się zbierać albo muszę już iść i uważam, że to powinno w zupełności wystarczyć. Nie lubię kiedy zaczynają się pytania: a dlaczego, masz jutro coś ważnego, a co takiego, a kiedy dokładnie itp. Ja nigdy nie wypytuję ludzi jeśli sami nie chcą mi czegoś powiedzieć. Co innego jeśli jest się z kimś w związku, wtedy druga osoba ma prawo wypytywać, ale inni ludzie nie powinni. :)

Gość palacz Popularnych bez filtra
Że zakazują mi palić na przystankach burdelach i knajpach

Gość podpisuje sie!tez tego niecier
pie!sama jestem chora i nielubie kiedy ktos sie ze mnie bez sensu nabija!Roxy^^(roxyiyxor@wp.pl)Kłamstwa,naśmiewania się z innych[w szczególności z ludzi chorych;/],braku szacunku,CHODZENIA Z TELEFONEM W RĘKU I SŁUCHANIA NA GŁOŚNIKU MUZYKI-tak,by wszyscy dookoła słyszeli :/

Gość ona 13
egoizm do kwadratu

do Seraphine90 niestety ludzie to lubia...a co ich obchodza moje sprawy?

Gość mikkka,,,
co się smieją z byle gowna :D

Gość wręcz przeciwnie...
smęcenie i wyziew alkoholowy

Gość Seraphine90
No niestety ;) czasem może jest to niezależne od nich, a dla mnie bywa bardzo kłopotliwe zwłaszcza kiedy gdzieś mi się nie podoba i chcę zwyczajne się wymknąć bez zbędnych tłumaczeń, a przecież nie powiem, że wychodzę z imprezy bo mi się tutaj nie podoba. :)

Szpanerstwo, tzw.ocenianie książki po okładce, [może jestem mięczakiem],ale straszne jest wyrzucanie np.piesków z samochodów:/ trzeba być potworem:/ dociekliwość obgadywanie [takie chamskie]

Gość Seraphine90
Podpisuję się także pod wyrzucaniem piesków. :(

Gość a mnie wkurzają
zdewociałe młode dziewczyny takie jaką jest moja kumpela

Roxy ^^ nie jesteś mięczakiem, dla każdego normalnego człowieka wyrzucenie psa to ohydne świństwo

Tak,znam to :) jeszcze te błagania:nie idź,no weź zostań no,no weź :)

Gość Nie rozumiem co napisałaś
Kiedy to , kiedy tamto ? , a czemu nie mas ztego , a moze se kupisz to ... A czemu sie nie napijesz ,a czemu nie masz konta na nk ble,bleble i tak dalej wkurwiających pytać lub gdy ktoś mówi "nie dostanę pracy , nie zdam egzaminu , będe miała pałe z spr'u itp - a potem i tak wszystko jest ok użalania sie jaki to siat i ludzi są źli ..:O:O:O😡

najbardziej to jest przykre,gdy ta wysmiewajaca osoba jest ktos z rodziny albo druga chora osoba.Ariane84 nabijanie się z chorych osób to już totalne dno

o to też mnie wkurza, takie dopytywanie się, ale co się stało? no zostań? co dzieci Ci płaczą? :O masakra totalny brak taktu i kultury, chcę iść to idę i już

podpisuje sie!tez tego niecier - > wiesz co nie mam słów normalnie... niestety ktoś kto tak robi to musi mieć sam od zajebania kompleksów i chce się na kimś powyżywać :O

Ostatnio jestem uczulona na małolatów śmigających na motorach.Mieszkam na wiosce i pewnego dnia taki dupek jechał koło mojego podwórka i najechał mi na pieska.Maleństwo całe pozszywane a on mnie wyśmiał :/ Dla niego to radocha pochwalić się przed kumplami,że przejechał psa!

Gość jak ktos cos obieca i nie dotr
zyma slowa

Gość jak ktos cos obieca i nie dotr
ariane i roxy...to prawda...ludzie sa tepi

Gdzie twój syn pracuje co robi a gdzie chce studiuwać a co będzie później robił a czy ma już dziewczynę a jak tam jego oceny jestes z niego zadowolona kurva :O:classic_cool: niektórzy przeginają , najczęsciej to baby w blokach , dobrze że w bloku nie mieszkam :O:O A i jak gadają a mój syn zarobił tyle... , zarobił/zarabia tyle... a wiesz co sobie kupiłam ? .... a moja córa wychodzi za mąż i chce sobie kupić dom za 900000 to juz w ogóle wsiowe dno

Roxy nie no co za palant!!! nie chciałabym być w jego skórze jakbym go dorwała, jak widzę taką głupotę to aż mnie nosi