Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aajjjjaaajjjjaaajjj

co Was najbardziej denerwuje w innych?

Polecane posty

Gość mlaskanie iiiii
moj sie goli, nie bede poscieli zmieniac co dwa dni bo wszystko bedzie smierdziec. A goli sie i nie ma problemu z tym nawet go nie zmuszam przez co nie poci sie az tak jak co niektorzy :))))

Mnie nie chodzi o to, że one mają łatwo, tylko o to, że wkurzają mnie ludzie, którzy dowartościowują tylko swoją pracę. Ja uważam, że każda praca jest ciężka, bo trzeba rano wstać, być tam ileś godzin i spełniać najczęściej czyjeś oczekiwania:o

Aha i jeszcze denerwują mnie ludzie, którzy nie posiedli elementarnych zasad interpunkcji i ich wypowiedzi są niczym strumień świadomości, który rozumie tylko autor:o

Gość a mnie najbardziej denerwuje
jak ktos zaczyna awanture , a na koniec stwierdza , ze mu bardzo przykro z powodu kłótni

Ja swojego na ogolenie pach namówiłam :) Higiena a nie pokazanie,jaki to ja jestem męski :P

Gość mlaskanie iiiii
faceci ( niestety nie wszyscy ) ale spora czesc jak sie im da dobre argumenty to podziala, ale to tylko na inteligentnych. Ale jak mowie dobre argumenty :)

nie cierpię pedantycznych kobiet, dla których umyte gary i porządek to rzecz święta i które np nie chca miec psa w domu bo im nabrudzi :O

ludziom którzy zamykają okienka w piwnicach na zimę bezdomnym kotom argumentując to " bo bedzie smierdzieć, bo sra" itd a sami nie srają? gówno człowieka to dopiero jest ohyda :O

A propos kotów...Moja mama to odpowiednik św.Teresy - przez to mam 6 kotów na podwórku,które zawsze mają co zjeść i gdzie spać :P

co mnie wkurza: + Polacy wiecznie narzekają + zazdrość, bo ten ma lepszą furę ode mnie i guulll ... zdarzy sie ze z zazdrości porysują lakier itp itd + to ze baby są o siebie zazdrosne , jedna zobaczy zgrabną, seksownie ubraną panne to juz mruczy pod nosem ze szmata , dupodajka czy kurwa. + otyła wyzywa chude od wieszaków + a chuda otyłych lub przy nawet leeeeekkkiej nadwadze juz świniami spaślakami i grubasami. + są ludzie gadatliwi i małomówni .. na małomównych gadaja ze zamuleni ze nudno itp ... a na gadatliwych ze wytrzymać nie idzie kurwa zamiast obrabiać dupsko i sie użalać w koncu gadatliwych można wysłuchać podyskutować a małomównym zapoczątkować jakieś tematy to sie rozkręcą ... a nie kazdy sie dowiaduje po znajomych ze ci myslą o nim ze zamulony i nudny .. czy gadatliwy az sie zygac chce .... + to ze koleżanka zdała prawko a ty nie , czy bardzo jej sie powiodło w zyciu ... pogratuluj i juz a nie gul rosnie ... + rywalizacja panienek o to która jest w centrum zainteresowania .. zygac sie chce. pewnie bym jeszcze sporo znalazła ... ale juz mi sie pisac nie chce

Roxy fajną masz mamę, ja mam w domu mały zwierzyniec u mnie też wszyscy kochają zwierzaki :)

Wieem :) Każde zwierzątko przygarnie,podwórko duże-wszyscy się zmieszczą :)

Gość Seraphine90
Oj Ariane i tutaj się z tobą nie zgodzę. Muszę stanąć w obronie tych kobiet, które nie chcą mieć psa ze względów higieny bo sama do nich należę. Dlaczego uważasz to za coś złego? Nie jestem pedantem, w moim pokoju wszędzie walają się książki, ubrania i trudno cokolwiek znaleźć :) jednak jeśli chodzi o psy to mam pewne nieprzyjemne doświadczenia związane z nimi. Do niedawna moja babcia miała psa, który sypał sierścią po całym domu. Trzeba było non stop odkurzać, a dom i tak był cały w sierści. Ponadto pies ten roznosił nieprzyjemne zapachy, zwłaszcza jak wracał mokry po deszczu. No i co najgorsze strasznie pierdział. Wtedy smród był po prostu nie do wytrzymania. Wyobraźcie sobie co tu robić jak na dworzu strasznie wieje i jest mróz. Nie da rady otworzyć okien, a ten pies prawie cały czas chodził za ludźmi. Fajnie, że był towarzyski, ale bez przerwy było się skazanym na jego smród. Jak wyszłaś z pokoju to on szedł za tobą i dalej pierdział. No może to był jakiś dziwny pies. Nie wiem jakie są inne, ale ja miałam do czynienia akurat z takim i jak na razie myśląc o psie, przypominam sobie właśnie ten potworny smród i brud i wiem, że nigdy nie chciałabym mieć takich problemów na co dzień we własnym domu.

Gość kivoj
Walenie mi na "Ty" przez sprzedawcę, ostatnio u karwca, który mi szył spodnie:( Kurna, mam lat 41, on chyba 36:) Kurna, tego nienawidze, świń razem nie pasliśmy...

Jak pełno sierści-odkurzaj,wyczesuj psa na dworze i komp go a problemu nie będzie :P

mój psiak jest kudłaczem ale oczywiście czeszę go często, odkurzam i nie narzekam na bałagan, po prostu nie rozumiem stawiania porządku wyżej nad miłość i przywiązanie które dostaje się od zwierzaka :) mój pies po deszczu nie śmierdzi, on w ogóle nie śmierdział nigdy, teraz na starość popsuły mu się ząbki i bedziemy musieli mu je usunąć (ma 15 lat), mysle że jakbyś wzieła psiaka to zmienilabys zdanie, to nie są wcale jakieś brudaski te zwierzaki, tylko trzeba o nie dbać i po nich sprzątać, jak po każdym

racja :) To zależy od kogoś,kto ma zwierzątko :) Nie rozumiem ludzi,którzy pieski trzymają na łańcuchach :(

to już w ogóle porażka, w pazdzierniku robiliśmy akcję w moim mieście "Zerwijmy łańcuchy" można się nawet było samemu przypiąć do budy z tektury żeby poczuć to co to zwierzę przechodzi

Gość kornelia makuszynska
mnie najbardziej denerwuje jak ktos mysli ze jest najlepszy i ze wszyscy'mu zazdroszcza',nie dostrzegajac faktu ze z nim jets prawdopodobnie cos nie tak hahah:D

Takim ludziom,to dałabym prawdziwe łańcuchy-niech ich cisną i wrastają w skórę...

Gość kornelia makuszynska
o tak tak megalomania to powazne schorzenie to sie leczy;)...ehhh

Gość gfdh
nienawidzę wszystkich ludzi oprócz rodziny najbliższej. wszyscy są tchórzlwi, głupi, fałszywi, obłudni, złośliwi, brzydcy, generalnie wszystko mnie wkurza w ludziach, samo to że są koło mnie mam ochote im wydłubac oczy i pasjami udowadniam im ich głupote i zakłamanie. uwielbiam tez tepić puste kolezanki i je gnębić. i mam to w dupie

Gość nienawidzę srających kotów
i dobrze że ich nie wpuszczają , maja rację ale : polacy zazroszczą sobie wszystkiego , gdy jednemu sie lepiej powodzi to juz gadaja że coś na lewo zrobił , ze łapówy itp itd , nawet ci za granicą!! - użalanie sie poalków nad sobą jakie męki to oni przeżyli i wiele innych polacy to ułomny naród :O zabiją jeden drugiego żeby tylko więcej zagarnąć dla siebie wiem jak jestme w niemczech , turki się trzymią razem , polacy obrabiają sobie wzajemnie doopy albo się zreszający -kradnąc auta niemcom :O , wstyd za taki naród

Gość oooo12345
a ja nie lubię kotów i psów, nigdy bym nie chciała mieć ich w domu wystarczy,że mam dwójkę małych dzieci więc jeszcze do tego zwierzyniec nie jest mi potrzebny.. szwagierka ma psa i jak się zjedziemy na święta i przyjdzie i się łasi taki, liże co jest dla mnie obleśne, ślina mu z ryja cieknie to nie dla mnie...

Gość Seraphine90
Czy was też irytują ciągle całujące się nastolatki??? Np. jadę sobie autobusem, spotyka się kilka dziewczyn i każda z każdą musi się wycałować na powitanie, a za chwilę też na pożegnanie. Moim zdaniem wygląda to śmiesznie. Później spotykają się za parę godzin i znowu całują się, jakby się nie widziały nie wiadomo ile czasu. Rozumiem buziaki na urodzinach, podczas składania sobie życzeń, czy też, gdy zapraszasz do swojego domu kogoś, kogo dawno nie widziałe/aś ale po co tak na co dzień bez przerwy całować się z koleżankami? Czy to jest aż tak przyjemne? :-/

Gość ja sie caluje z kolezankami
bo co mam zrobic, reke podac? oczywiscie jak wiem ze sie zobaczymy jeszcze dzisiaj to sie z nimi nie zegnam buziakami, ale przywitac czy pozegnac raz dziennie :P

Gość aajjjjaaajjjjaaajjj
mnie wkurza jeszcze jak mi dzien dobry w sklepie nie odpowiadaja, to sie nazywa kultura i dbanie o klienta:/

Gość aajjjjaaajjjjaaajjj
calujace sie kolezanki mnie nie denerwuja ale krzyczacze i piszczace owszem, czasami mam ochote wyjsc z siebie i stanac obok jak sie spotyka grupa dziewczyn i zaczynaja piszczec! Jakas nowa forma "cześć"??

Gość aijaijajo
mnie wkurwia ciagnie nosem, wciganie gili, dziecinne zachowanie, wbijanie szpilek i tez smianie sie z chorych ludzi:O

Gość aijaijajo
mnie wkurwia ciagnie nosem, wciganie gili, dziecinne zachowanie, wbijanie szpilek i tez smianie sie z chorych ludzi:O