Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aajjjjaaajjjjaaajjj

co Was najbardziej denerwuje w innych?

Polecane posty

oooo12345 -> ktoś kto nie znosi zwierząt nigdy w moim mniemaniu nie będzie dobrym człowiekiem, jesteś oziębła i tyle

Gość Luizjana234
A mnie właśnie strasznie wkurzają takie osoby chore na punkcie zwierząt!!! Jesteście masakryczne! Szanuję zwierzęta, nie krzywdzę ich, mogę pogłaskać, ale to, że nie chcę ich mieć u siebie w domu nie czyni mnie gorszym człowiekiem!!! Sorry, ale te całe wasze akcje z przykłuwaniem się łańcuchem do budy są co najmniej dziwne.

Gość joopi
co mnie denerwuje? wszystko po trochu a najbardziej to chyba znieczulica ludzka i wywyzszanie sie

Luizjana234 co widzisz złego w pasji, w chęci pomocy? czy wyrządzam Ci tym krzywdę? wprost przeciwnie pomagam, po prostu dla mnie ktoś kto porządek przekłada nad towarzystwo zwierzaka jest mało wrażliwy, nie lubię takich ludzi :)

Gość Luizjana234
No okay masz prawo tak sądzić. Ja nie przedkładam porządku nad zwierzęta, ja po prostu nie mam takiej potrzeby opiekowania się psem, wyprowadzania go na spacer kilka razy dziennie, mycia, prowadzenia do weterynarza. Mnie by to po prostu męczyło, ale nie mów, że nie jestem dobrym człowiekiem, bo uwierz, że nie jest mi obojętna ludzka czy też zwierzęca krzywda.

no to inna sprawa, ja napisałam że nie lubię osób pedantycznych, a że się niektórzy przykuwają na akcjach... skoro nie jesteś obojętna na ich cierpienie to powinnaś skumać czemu tak robią

Gość Duma, pewność siebie.

Gość kyau22
Mnie wkurza ciągłe mówienie kierowcom autobusów "Dzień dobry" , "Do widzenia".Wyobraźcie sobie, że wy nimi jesteście.Ile razy w dniu to można mówić?Jemu na pewno się nie chce odpowiadać. Przecież to zbędne jest.

Gość Seraphine90
Mnie jeszcze denerwują osoby, które są lub też udają bardzo zarozumiałe i mówią rzeczy w stylu: oj nie radziłabym ci być moim wrogiem, nie chcesz wiedzieć co cię czeka jak ze mną zadrzesz. Tacy ludzie zazwyczaj są mocni tylko w gębie, a tak naprawdę są nieszkodliwi.

Gość Seraphine90
kyau ja pierwszy raz słyszę, żeby ludzie witali się i żegnali z kierowcami autobusów. :-/

Gość Seraphine90
A swoją drogą, kiedyś pani w publicznej toalecie powiedziała mi: dzień dobry. :)

Gość kyau22
Dlatego ja nie mówię dzień dobry.:D A jeszcze wkurzają mnie te stare babcie co tak sapią i co nie mają co robić i siedzą w oknach, albo jeżdżą autobusami choć nie muszą. Aaa no i takie oklepane pieprzenie.Robienie czegoś dla zasady.

Gość Seraphine90
Oczywiście nie mam na myśli pani, która zbierała pieniądze tylko taką, która koło mnie myła ręce.

Gość Seraphine90
Jeżdżą autobusami choć nie muszą? Co przez to rozumiesz?

Gość kyau22
No jadą sobie do lekarza bo głowa boli, albo inny durny powód.Albo jeżdżą na działkę bo kwiaty trzeba podlać i zobaczyć czy sąsiad nie posadził sobie lepszych krzewów.

Gość kyau22
No bo ja mówię o komunikacji nie miejskiej a dalekobieżnej, międzygminnej itp.

Gość Seraphine90
No wiesz, są w takim wieku, że już nie pracują, nie wychowują dzieci ani nie chodzą na imprezy, a jakoś też chcą sobie zapełnić czas, więc znajdują sobie takie różne zajęcia, które nam wydają się bezsensowne, ale inaczej one by się zanudziły w domu.

Gość kyau22
Ja to rozumiem, ale mnie to wkurza:D Aaa no i wkurza mnie taka nadzwyczajna serdeczność.Aż rzygać się chce jak widzę tą pozorną serdeczność.

Gość Seraphine90
Taa ja też kiedyś spotkałam taką osobę, której buzia się nie zamykała. :) Było to tak, że siedziałam sobie na uczelni i się uczyłam i nagle dosiadła się dziewczyna, której prawie w ogóle nie znałam i pyta: Hej co robisz? Ja na to: Uczę się, a ona zaczyna gadać. :) Potem przeprosiła, że przeszkadza mi w nauce i dalej swoje :) w końcu zaczęłam jej coś sugerować, żeby przestała, mówiłam: ok fajnie, ale mam dużo tej nauki itd. Na co ona: Ok to ucz się, a powiem ci jeszcze jedną rzecz. No myślałam, że umrę, masakra. :) A jak na kilka minut się uciszyła, to nie mogłam się skupić na nauce, bo bałam się, że zaraz znowu zacznie mówić. Jak tylko na nią spojrzałam, to faktycznie rozpoczynała kolejny temat.

Gość kyau22
I póki pamiętam.Nie cierpię zapachów perfum dla babć.Takie duszące..kojarzą mi się z wyperfumowaniem sie "bo na msze idę" i sąsiedzi będą:p A najśmieszniejsze są babcie co mają brwi namalowane kredką i usta czerwoną szminką.To jest po prostu mega sexy.Tym bardziej jak taka babcia ma wąsa.

Gość Seraphine90
A moja babcia goli sobie wąsy maszynką i ma takie czarne kropki jak mężczyźni. :D

Gość kyau22
Haha to masz męską babcię:D Ale chyba lepsze to niż wąsy.I te włosy tych babć są też boskie.Fryz taki sterczący..jakaś trwała fryzura..taki push-up:D

Gość Seraphine90
Coś muszą robić żeby optycznie zwiększać objętość włosów, bo na starość niestety nie mają ich już za dużo. Mój kolega na takie natapirowane włosy u babć mówi chrupki. :D

Gość kyau22
Haha..No fakt:D Wciąż o babciach...No maluchy nie są denerwujące.Młodzież też bo sam nią jestem:D To zostają tylko starsi ludzie:p

Gość kyau22
O!Wkurzają mnie jeszcze reklamy te z rodzinami.Totalny żal.Z reguły w nich ojciec zachowuje się jak debil..matka jest taka miła i opiekuńcza a dzieci małe i "śmieszne":p Nie wiem jak wam, ale mi się wydaje, że wizerunek rodziny przedstawiony w reklamach jest poprostu inny niż w rzeczywistości i strasznie kretyński:D

Gość Seraphine90
Hehe, nie strasz chłopaka, bo potem nie będzie chciał mieć własnych. :)

Gość Seraphine90
Mnie wkurzają reklamy, w których kobiety opowiadają o wzdęciach, biegunkach itp. :D jest to przedstawione w bardzo komediowy sposób.

Gość kyau22
Wogóle reklamy pokazują ludzi jak idiotów. Dziecko: "A moja mama kaszle tak: Ehu! Ehu!" Mama: "Dzieci sobie żartują z kaszlu, ale ja mam Mucosolvan":D I jeszcze dźwięk niezsynchronizowany z video.Porażka.

Gość Seraphine90
A szczególnie wkurza mnie reklama rutinoscorbin, w której kobieta wielce przejęta opowiada o tych tabletkach prawie jak o jakiejś osobie :) bierze do ręki rodzinne zdjęcie, wzdycha i mówi: po raz pierwszy poznałam rutinoscorbin tak naprawdę jako mała dziewczynka. No nie mogę tego słuchać. :)

Gość kyau22
Ale pomyślcie jakimi idiotami muszą być reżyserowie tych reklam i jak głupi trzeba być, żeby chcieć to zagrać.