Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aajjjjaaajjjjaaajjj

co Was najbardziej denerwuje w innych?

Polecane posty

Gość Seraphine90
Jeszcze wkurza mnie zupełny brak szacunku dla nauczycieli! To co teraz się dzieje w szkołach jest straszne. Nie żebym była jakaś wiekowa, szkołę skończyłam w zeszłym roku, miałam wielu nauczycieli. Wiadomo, że jednych lubiłam mniej innych bardziej, ale mimo wszystko każdego szanowałam. Widziałam różnicę pomiędzy uczniem a nauczycielem. ;) Wkurza mnie jak widzę, że jakiś nastolatek, który gówno w życiu osiągnął idzie ulicą i zaczyna wyzywać nauczycielkę od głupich szmat, pizd itp. tylko dlatego, że postawiła mu jedynkę, na którą całkowicie sobie zasłużył!

Jak znajdzie się "pocieszyciel strapionych" i z przejęciem Cię wysłucha,doradzi i rzeknie: MOŻESZ MI ZAUFAĆ a później wszyscy wiedzą :/

Moja znajoma... Jest jak otwarta ksiega, zero tajemniczosci. Bez przerwy mowi tylko o sobie i nie daje nikomu dojsc do slowa. A bron Boze dac jej alkoholu, wtedy to juz katastrofa ;)

Gość panga niedotykalska
glupota,egoizm,brak odwagi cywilnej i brak dojrzalosci u facetow kurva wieczne dzieci

ja w ogóle jestem przeciwna idei powstania gimnazjum, jak dla mnie totalnie nietrafiona reforma, ja miałam w podstawówce 8 klas i jakoś inaczej było, starsze dzieciaki się hamowały można powiedzieć że opiekowały tymi młodszymi, szacunek do nauczycieli był, respekt a nie to co teraz

Gość panga niedotykalska
w kobietach to najbardziej wkurviajaca jest wieczna zazdrosc i rywalizacja o wszyskto:O

Gość panga niedotykalska
wszystko😡 *

Gość Seraphine90
No niestety trzeba bardzo uważać na to co się komu mówi. Często też bywa tak, że pseudoprzyjaciel zachowuje twój sekret w tajemnicy do czasu kłótni. Kiedy jesteście w zgodzie wszystko jest ok, aż tu nagle się kłócicie i wszyscy poznają twoje tajemnice. Nie rozumiem takiego postępowania. Tajemnica na zawsze powinna pozostać tajemnicą, bez względu na to czy jesteście jeszcze przyjaciółmi czy już nie.

Gość bełagam
to że babki po 40stce lekceważą młodsze, że traktują te młodsze jak nic nie wiedzące gówniary i myślą, że jak są starsze to są mądrzejsze, bo one w życiu więcej przeżyły

Gość Prawdę kobieto powiedziałaś
brak dojrzalosci u facetow kurva wieczne dzieci normalnie ręcami i nogami się pod Tobą podpisuję ! święta prawda , totalne dzieciuchy teraz są :O😠

Gość denerwuje mnie wyciskanie
pasty do zebow od zrodka albo, co gorsze, tuz przy zakretce ;)

Gość Juicy235
A mnie denerwuje kilka szczoteczek do zębów w jednym kubeczku bo cały czas drżę o to czy przypadkiem moja szczoteczka nie zetknie się z cudzą.

Głupie zaczepki facetów np.tekst EJ LALA!BUT CIĘ ROZWALA :/ obora normalnie ;)

to ja dodam, nadopiekuńczych niańczących matek polek które ze swoich dorosłych synów robią kaleki życiowe , no i oczywiście maminsynków którzy kochają bardziej mamusię wychwalając ją pod niebiosa i słuchając jej na każdym kroku :D

Gość zdenerwowana sroka
brak punktualnosci - no zesz kurde jak sie umawiam na 15 i jestem o czasie to dlaczego ktos mi 15:15 pisze ze bedzie o 15:30, co ja mam zrobic? stac jak kolek w umowionym miejscu? denerwuje mnie jak mi sie ktos do domu w butach laduje! ostatnio sie poklocilam z kolezanka, bylismy na wycieczce w gorach, szlaki, bloto itd, a ona mi w tych buciorach do salonu potem, bo ona butow sciagac nie chce bo ma nieswieze skarpetki... to won do domu stopy umyc! denerwuje mnie jak przchodza donas znajomi i zwyczajnie sie wpraszaja na noc, i siedza pol nastepnego dnia. a mieszkaja 10 min pieszo od nas! wkurza mnie gdy moja kolezanka stara sie z kazdym moim sukcesie znalezc jakis niewypal i mi udowodnic ze moj sukces to w jakis sposob jest porazka "schudlas 15kg? super, no ale chcialas 20kg, nie udalo sie?" "zmienilas prace, super! ale tak daleko, duzo bedzie Cie kosztowal dojaz, i bedzies zmusiala wczesniej rano wstawac"

Dodawanie miliona podobnych zdjęć np.na NK i co sekundę sprawdzanie,czy jakiś nowy komentarz jest i jaranie się jaka ja jestem super,piękna i extra cool :/ Wywalanie na wierzch cyców i tyłka [takie przesadne] Gdy ktoś mi mówi: jak Ty możesz te książki czytać,przecież lepiej chodzić 7 razy w tygodniu na imprezy.

Wyznaczanie w klasie tzw.kozła ofiarnego z którego można się ponabijać i powyzywać! :/ Nigdy nikogo za takiego nie uważałam i to właśnie z nim się kumplowałam :) Bo nikt nie ma prawa tak komuś robić!

kupowanie psuedorasowych modnych psów na giełdzie, typu ast i labrador, szpanowanie nimi i wywalanie ich kiedy zaczną sprawiać problemy głupie gadki facetów, kiedy siedzą/stoją w kupie i przechodzi obok dziewczyna, lustrujący wzrok i ocenianie podniecanie się lasek tekstami facetów w stylu 'poszłem, czaisz, pierdnołem i ch***" i w ogóle wszystko, bo zły humor mam

Z tymi szczoteczkami do zębów to się zgadzam :) Moja kumpela mieszka z chłopakiem i jakoś tak dzielą się jedną :/ mało tego,gdy mają gościa,który przypadkiem zapomni swojej to pozwoli im użyć właśnie tej jedynej :P Blee :)

Gość mlaskanie iiiii
głupota, nie znosze głupich ludzi, nawet gadac mi sie z nimi nie chce

Gość Seraphine90
Dobrze, że poruszyłaś temat nk. :) Sama chciałam o tym napisać. Jednak dodawanie miliona zdjęć aż tak bardzo mnie nie denerwuje. Gorzej gdy naprawdę brzydka osoba doda swoje zdjęcie, a pod nim wszyscy piszą ślicznie, wspaniale, jak sexi, co za kuszące spojrzenie itp. :) Założę się, że ci ludzie wcale tak nie myślą, więc po co ten fałsz? Czyżby po to żeby być lubianym przez osobę na zdjęciu? Już lepiej powstrzymać się od komentarza albo zwrócić uwagę na inne rzeczy faktycznie ładne. Dziewczynie z wylewającym się tłuszczem i okropnymi zębami nie napisałabym, że wygląda kusząco, przecież to zwykła ironia. Zamiast tego napisałabym, że np. ładną ma bluzkę. :)

Gość hjwsjhsdhjsjhdshj
Najlepsze sa zdjecia na nk takiego typu: ujęcie twarzy w 100 krotnym zoomie podpisane "zdjecie z wakacji w Egipcie". Tragedia.

Dokładnie :) Wiesz,warto miec +1 osobę więcej w znajomych :) Co tam,że wygląd nie adekwatny do komentarzy :) Sweet foteczka;maxik for U;lovciam Cię - do mnie dobija:)

Mnie najbardziej drażni ludzka głupota, bo przekonałam się, jak bardzo niebezpieczna potrafi być. To raz, a dwa - wkurzają mnie ludzie, którzy zawsze we wszystkim muszą być "naj" - jeśli chorzy, to najbardziej ze wszystkich. Nienawidzę ludzi, którzy sądzą, że tylko oni pracują, gotują, piorą, sprzątają i wciąż innym to uświadamiają, jacy to z nich pracusie. Nienawidzę też wręcz tych, którzy są mili, kiedy czegoś chcą, w innych warunkach olewają mnie i wcale się z tym nie kryją.

Gość Seraphine90
Fuuj jakaś masakra z tą wspólną szczoteczką. :) Ja kiedyś też byłam świadkiem kiedy jedna z moich koleżanek wyszorowała sobie zęby szczoteczką, a później dała ją drugiej ;) mi też chciały wyszorować zęby, ale na to nie pozwoliłam. Właściwie nawet nie powinno się dzielić grzebieniem, a wiem, że wiele osób tak robi. Są też ludzie, którzy dzielą się gumą do żucia, pożuj trochę, a potem daj mi zanim straci smak. :)

Gość mlaskanie iiiii
czytam teraz wasze wypowiedzi to moze jeszcze cos dodam 1. Wkurza mnie ze na uczelni traktuja nas jak idiotów ktorzy i tak nic nie zrozumieją 2 to ze faceci zamiast wkladac ciuchy do szafy robią szafe z fotela przy komputerze a pozniej sie dziwia i maja pretensje ze wszystko jest pomiete 3 wkurza mnie jak ktos lapie zarty po 3 minutach kiedy wszyscy sie juz zdazyli wysmiac 4 z ta punktualnoscia to kolezance wyzej przynaje racje 5 obrzydliwie wkurza mnie jak faceci nie gola sie pod pachami a latem w komunikacji miejsckiej łapią sie rurek i mozna umrzec z powodu zatrucia 6 wscibskich, chamskich ciekawskich bojcorzy 7. tego ze jak sie na uczelni dopbrze zrobi zadanie to zebys sie nie nudzil reszte semestru to kazą ci to poprawiac a na koniec i tak oddajesz to samo i jest git

Gość arz
-Nienawidzę wódy,opowiadań typu-naprawdę?nic niepamiętam... -Mojej koleżanki,bo wyszłam za mąż,a ona przestała się do mnie odzywać...

Aha, mam dużo koleżanek nauczycielek, które wciąż mi wypominają, jaką to ja mam wygodną pracę (pracuję w biurze), a one mają tak ciężko:( Nieważne, że na urlopie ostatnio byłam w sierpniu, a one wolne mają co chwilę, nawet się nie sprzeczam - tylko ich praca jest wartościowa, kiedyś jedna mi w oczy powiedziała - co ty tam masz za pracę:o

Gość Seraphine90
Tylko weź namów faceta, żeby zaczął się golić pod pachami. Ja chyba jeszcze się nie spotkałam z tym żeby mężczyzna tam się golił, bo dla nich to pedalskie.

Gość mlaskanie iiiii
klima cos tam ale tu akurat sie nie zgodze bo moja mama pracuje w podstawowce jak nauczycielka kiedys poszlam do niej po cos to tam mozna ocipiec szkołą rządzi głupia dyrektorka i zamiast wsrod uczniwo dyscypline wprowadzac to sie wyzywa na nauczycielach horror, pisk wrzask a dzieciaki glupie jak but, niewychowane w dupie mają szacunek, oceny nauczycieli wszystko