Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aajjjjaaajjjjaaajjj

co Was najbardziej denerwuje w innych?

Polecane posty

Gość kyau22
Noo to jest dobre:D I ostatnio jeszcze taka się pojawiła co koleś gra na ulicy na jakimś instrumencie a ulica jest pusta i podchodzi do niego koleś i krzyczy: "Tak trzymaj!Chcemy więcej!Brawoo!":D

Gość a mnie wkurzają ludzie
któzy sie uwazajoą za nie wiadom kim to oni nie są, co wszystko wiedzą i potrafią....tez mam taka jedną w pracy...pracuje w firmie pare tygodni dluzej niz ja i uwaza sie za lepszą, wszystko wiedzacą ale jutro jej pokaze na co mnie stac, nie bedzie mną pomiatac..niech sobie nie mysli idiotka...minka jutro jej zrzednie

Gość a mnie jeszcze wkurza
jak ludzie nawijaja tylko o sobie i w ogole nie prowadza dialogu.meczy mnie wtedy strasznie taka"rozmowa" dziwie sie, z enie maja potrzeby zapytac, jak u ciebie sie sprawy maja z tym, czy tamtym itp itd. kolejna rzecz, to gdy chca opisac jakas historie, i opowiesc zaczynaja praktycznie od momentu gdy wstaliz lozka, nie no smieje sie, ale opowiadaja z kazdym szczegolikiem, zastanawiajac sie, czy to byla 6.30, czy 6.40 i opowiadaja jedna historie 30 minut, zktora ja np opowiedzialabym w 5 min. strasznie mnie to wkurwia. i tluste wlosy i niechlujstwo tez jest ohydne i dziecinne zachowanie, takie pieszczenie sie z sama soba. i jak ktos jest taki slodko pierdzacy, sama jestem mila, ale nie lubie takiej modulacji glosu, ze sie zrzygac mozna:D, sztucznej i lwansie nienaturalnej.

Gość a mnie jeszcze wkurza
ja tez kocham te reklame z tym kolesiem co dopinguje tego grajka, jest wywalona:D

Gość kyau22
Mnie wkurza jeszcze jak kobieta mi mówi, że była tam i tam i spotkała się z Krzysiem..poszli do Roksany i wzięli jeszcze Karola i wspólnie przesiedzieli niedziele w barze czy tam cokolwiek. Ja nie rozumiem, czemu dziewczyna mówi mi imiona tych osób mimo, że zupełnie nie znam jej znajomych, a ona nawet nie wyjaśni kto to dla niej jest, skąd go zna.Ja nie wiem..dlaczego taka kobieta mówi jakbym ich znał:D I to nie jedna tak robi:p

Gość CzakaLAKA
1. Mlaskanie, siorbanie. 2. Gdy ktoś żuje gumę z otwartą buzią. 3. Gdy ktoś mnie trąca torbą w autobusie. 4. Koleżanka, która mając 21 lat płacze, że ją obtarły buty. 5. Ludzie, którzy się użalają nad sobą. 6. Ludzie, którzy tarasują przejście na wąskim chodniku.

Gość wscibskosc i wypytywanie

Gość 43234
Wkurza mnie gdy ktoś pierdzi przy innych i kiedy ktoś idzie ulicą i pluje, jeszcze nie raz przy tym głośno charcząc. Żałosny widok.

Gość mallorca is waiting
Najbardziej denerwuje mnie, gdy... - małolaty klną i palą udając "dorosłych" - ludzie palą na przystankach, albo inaczej egoiści widzą tylko czubek swojego nosa, a śmierdzą w promieniu 50m - ktoś chwali się, ile wypił alkoholu - głos zabierają kaznodzieje - hipokryci - plotkarze ("Cieszę się, że tak jak ja nie lubisz obgadywania, ale ten Kuba, brat imprezowicza Michała puszcza się co tydzień z nową laską, nie rozumiem jak tak można?") G mnie to obchodzi... - ktoś nie daje mi skończyć zdania, przerywa albo dopowiada za mnie - ktoś zadaje głupie pytania, na które wiem, że odpowiedź go nie interesuje - dziennikarze mają problemy z językiem polskim, wypowiadają się, bazując na plotkach i fikcji, nie podają źródeł, a subiektywne teksty serwują jako obiektywne i generalnie wykazują brak profesjonalizmu - ktoś uważa, że jak daję prezent lub mówię komplement, to chce coś w zamian - w pracy nikogo nie interesuje dobrze wykonana praca, ale własny interes i awans, najlepiej kosztem innych - gdy ktoś nie potrafi przyznać się do winy - gdy ktoś nie potrafi zwrócić Ci uwagi i powiedzieć coś robisz źle bez wyrzutów, oskarżeń, wywyższania się itp., albo bez słowa się obraża i stroi fochy - ludzie gonią za pieniędzmi olewając stopniowo rodzinę, tradycje, uroczystości, rozmowy o czymś innych niż pieniądze - gdy ktoś celowo zawyża cenę usługi, produktu, źle wydaje resztę i sądzi, że się nie połapię, nie zwrócę uwagi, albo nie zrobię antyreklamy - ktoś przez dłuższy czas użala się nad sobą - kierowcy zachowują się chamsko na drodze - politycy nie udzielają odpowiedzi na pytanie, gadając od rzeczy A czasami wymienione wyżej zachowania zwyczajnie śmieszą :)

Gość Seraphine90
Mnie jeszcze denerwują świadkowie Jehowy, to ich ciągłe nachodzenie ludzi. Nie wiem jak jest u was, ale u mnie ostatnio przeciętnie raz na miesiąc świadkowie wydzwaniają do domofonu. Masakra, a raz nawet jakiś świadek zagadał mnie w autobusie. Aż mi było wstyd.