Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierki po cukierkach

kobiety nieatrakcyjne dla mężczyzn, wpisujcie się

Polecane posty

Ja moze jestem ślepa albo nie znam sie na ludziach ale naprawde nie ma dla mnie brzydkiego czlowieka.. kazdy jest na swoj sposób ładny. Dzisiaj tak sobie siedzialam przed matura i patrzylam na taka najwieksza kujonke w szkole. Kazdy uwaza ja za kogos kto "nie ma zycia" znam ja troche i wiem ze jest niesmiala i tez raz mowila ze chciala miec chlopaka ale "nikt by sie nie zainteresowal taka pokraka jak ona" no i sobie mysle ze kurde ona ma takie ladne oczy ze jakby je troche podkreslic i podciac wlosy zeby sie ulozyly to by byla taka laska ze koniec ;p No fakt ze ma troche "dziecinna" twarz ale mysle ze nie jednemu chlopakowi moglaby sie spodobac. A co do ludzi co maja problem z otyloscia. Trzeba albo siebie zaakceptowac albo postarac schudnac. Nic nie jest niemozliwe naprawde. Albo piekno albo jedzenie :P Chociaz duzo męzczyzn woli wieksze kobiety

Gość normalny2314
wszystkie kobiety to mniej niż zer0.

Gość omyłka
Drogi kolego, "impotencja intelektualna" to zwrot nacechowany negatywie, tu bym się zgodziła. Natomiast "zamknij jadaczkę" to zwrot chamski i prostacki. Takich zwrotów używa margines społeczny. I SA to zwroty chamskie. Jeśli nie widzisz tej subtelnej różnicy, to widocznie masz spore braki w wykształceniu albo nie obracasz się w odpowiednim towarzystwie. Nie pogrążaj się. :D

Gość ajatez888888
Ja się maluje, więc juz nic więcej nie jestem w stanie wyciągnąc ze swojej "urody"

Gość omyłka
Przykre jest to, że mnie atakujesz zamiast przyznać swój błąd. Kompleksiki to wychodzą z ciebie. :D "I znowu teksty o brakach w wykształceniu inteligencji." Było wcześniej coś o wykształceniu? A było coś teraz o inteligencji? Naucz się pisać gramatycznie i czytać, przede wszystkim czytać, a potem wylatuj z kulejącą krytyką, zaśmiecając damskie fora:D I przyłapałeś mnie na zaśmiecaniu forum, a sam siebie nie? Nie ma to jak obiektywizm :D :D ;D :p hahah Kończmy, chłopcze, bo się faktycznie śmietnik robi.

A co to za przyjemnosc uprawiac seks z kims kogo sie nie kocha heh ... moze jestem starodawna ale nie rozumiem dzisiejszego toku myslenia niektorych ludzi .. naprawde :( smuci mnie to przeraza i nie wiem co jeszcze

Gość omyłka
Ekscytuję? Po czym to poznałeś Sherlocku? :D :D Po rumieńcu na policzkach? Drżącym głosie? Mimice? Kolego drogi, twoje fakty są kiepsko umotywowane, by mogły stać się moimi faktami. I błąd tutaj należy do ciebie.

Gość omyłka
Tak, Prawiczku, ciekawe gdzie też i kiedy te pełne pożądania spojrzenia na ciebie spadają. Z monitora, kiedy z wypiekami na twarzy wystukujesz na klawiaturze różne interesujące grafomanie? A Mycha, co do seksu, to nie Ty pierwsza nie ostatnia tego nie pojmujesz...

Gość omyłka
Omyłka nie leci na facetów, których spotyka na damskim forum o wpół do 12. :D

Gość a te atrakcyjne dla nich
i nie wiedzące zupełnie dlaczego, też mogą się wpisać? Te wierzące w dziwność i brak gustu mężczyzn?

Gość omyłka
Mycha, Hmm, ja nie znam ani dorosłych, ani nastoletnich ludzi bzykających, co popadnie, :D więc spokojnie Słonko.

hehe mezczyzni nie maja dziwnych gustow. To my nie rozumiemy co oni w nas widza i to jest fajne. Np po umyciu wlosow wstalam rano z taka "szopa" i gdy spojrzalam w lustro krzyknelam cos typu "o boze" na to facet wstaje i sie zachwyca ze slicznie wygladam w tej fryzurce o.0 nie ogarniam nie ogarniam :D

hehe Omylka to byla taka metafora wiadomo co mialam na mysli hehe :D chyba bardziej chodzilo mi o przedziwne fantazje typu (kobieta gwalcaca sie z psem) itd Przeciez jakby to ludzi nie podniecalo to nie byloby takich niemorałow w internecie a tego jest od cholery i troche

wreszcie topik dla mnie :) nie czytałam wszystkich postów, ale jestem nieatrakcyjna - trudno powiedzieć co mnie szpeci, mam trefne rysy twarzy i tyle :o na codzień żyje mi się nieźle, tym bardziej, że jestem w związku - ale mam kompleksy i one mnie dobijają :o

Gość sddsds
nooo taaaa wszystko pod facetow, pffffff w dupie was mam, jak sie nie podoba to BYE!!

Black, przelożę Cię przez kolano i będę lać, jaka Ty niby nieatrakcyjna? :o

zadna kokieteria. kobiety tak maja. musza byc doceniane i koniec... inaczej albo popadaja w depresje albo uciekaja w ramiona kogos kto nas doceni.. a pozniej sie dziwicie ze dochodzi do zdrad

śledzicie mnie? ;) zawsze się wpisuję na takich topikach, bo właśnie tak siebie postrzegam i tak mnie widzą inni :o tylko mnie nie pocieszajcie :)

bo inni sa slepi. Jak juz pisalam wyzej chyba 5 razy. nikt nie jest brzydki to tylko nasza podswiadomosc nas ukazuje w takim swietle ;p Najwiecej uroku dodaje nam usmiech i pewnosc siebie

znaczy wg Ciebie uśmiechnięsta Susan Boyle jest równie piękna co uśmiechnięta Cindy Crawford? :p

Cindy jest raczej naturalna, zawsze była ładna, to zasługa rysów, a nie stylizacji... a w adoratorów Susan wątpię, jako, że wciąż nosi wianuszek :p (if you know what I mean) :p

hehe nie zawsze prawiczku nie zawsze ;p chyba nie polecialbys na madonne a sztuczna :D pozatym wiekszosc fotek z neta gwiazd jest przerabiana w photoshopie

nie każdą kobietę da się "wylaszczyć" :D popatrz na taką Renatę Beger... nawet w modnych ciuchach zawsze wygląda jak przaśna chłopka i cóż ma począć? chyba wpisać się na ten top ewentualnie...

no bo lubi seks jak koń owies czy jak tam :D ale do pięknych nie należy :p wiemy wszyscy, że tak naprawdę liczy się piękno wewnętrzne ;) ale jak je wygarnąć spod brzydkiej powłoki? i czy ktoś będzie chciał je ujrzeć? mi się akurat udało, pewnie trafiałam na fajnych ludzi, ale spójrz ile osób na tym forum cierpi z powodu brzydoty i związanej z nią alienacji...