Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierki po cukierkach

kobiety nieatrakcyjne dla mężczyzn, wpisujcie się

Polecane posty

Gość kitor12344
karykatura,.,;- ty się sobie nie podobasz, widzisz ja bardzo lubie chude laski, mala dupcia itp.. a jestem przystojny ale szukam chudej i znalez fajnej nie moge, nie patrze na twarz. Ma byc chuda i ma miec fajny charakter

Gość karykatura.,..,
kitor... Zapewniam Cie, że gdybys mnie zobaczył zmienilbys zdanie. Ja sie sobie nie podobam i juz. Nie toleruje siebie. Naprawde jestem karykatura człowieka........

Gość karykatura.,..,
Ooo i jeszcze moje wpisy giną...hmmm...

Gość onasamotnaona
ech ja tez mam niska samoocene :( boje sie ze zostane stara panna :(

Gość fdzsrawsrgf
"tak, jestem brzydka. twarz podobna do christiny aguillery albo katy perry" - WTF ?! Ty nie jesteś brzydka tylko chora psychicznie. I to, że zostałaś zgwałcona to kolejne potwierdzenie, że nie jesteś brzydka, sory

Gość kitor12344
karykatura.,..,jestem ciekaw!

Gość Ponizej zera.
witajcie:) Prawda jest taka, ze to działa w drugą stronę. także faceci bywają nieatrakcyjni dla dziewczyn. Ja jestem takim przykładem. jestem brzydki, wiec nie miałem dziewczyny i zapewne nie będę miał. Oczywiście przed światem tego nie pokazuję. Czuję się potwornie, bezwartościowo, Znakomicie obrazuje to mój nick.Ale trzeba jakoś żyć.

wiecie co, juz lepiej honorowo być samą do końca życia niż jak sie ktoś zakompleksiony na maxa niby zainteresuje i otwarcie mowi ze na ładną to go nie stać, więc się kręci koło tego co dostępne na miarę kiepskich mozliwości

Gość uhasss
bhjjhj

Gość Lajla3232
fdzsrawsrgf ja pare razy uslyszalam w twarz ze jestem brzydka. nawet bliska mi niegdys osoba powiedziala o mnie ze jestem sliczna jak zaloze kominiarke. poza tym poczytaj co pisza na temat urody wymienionych przeze mnie kobiet: ze sa pasztetami, brzydulami, paskudami itp. chora psychicznie jestem rowniez, zdaje sobie z tego sprawe. a brzydkie kobiety sa do gwaltow na pierwszym miejscu przeznaczone wg oprawcow bo chca taka kobiete skrzywdzic, ponizyc, zbesztac i maja swiadomosc ze nikt jej nie pomoze, nikt palcem nie kiwnie zeby jej pomoc. i tak tez bylo w moim przypadku.

Gość karykatura,.,.,.'
kitor... Nie ma co się licytowac. Ja wiem swoje. I zapewniam Was wszystkich i wszystkie, że nie przesadzam. Chcialabym miec wyimaginowane kompleksy, ale cóz.... mam lustro, które pokazuje brutalną prawde:)

Gość karykatura,.,.,.'
Lajla To przykre co piszesz... Choc ja przezylam inną historie o mniejszym natężeniu, bo w dzicinstwie padlam ofiarą znajomego rodziców, ktory mnie tylko dotykal w pewne miejsca.... do dzis mnie to boli i zostawilo ryse na psychice tzw. pręgi. Nie wyobrazam sobie co Ty musisz czuc po gwałcie.....

Gość karykatura właściwie bardzo
podobne elementy wymieniłaś, kropka w kropkę do mnie tyle że ja uchodze za nawet atrakcyjną, może superlaską nie jestem ale no nie brzydka raczej może źle patrzysz na siebie? albo np. brwi źle uregulowane, fryzura niedopasowana, ubrania nieodpowiednie taki efekt tworzą

dopycham posta

Gość Zuzanna Amelia & 20
A po co podnosisz ? Przeciez wszyscy juz sie wypowiedzieli. Wszystko jasne.

co jest z tymi postami pieprzonymi:O

Gość karykatura...'.
Szczerze mówiąc sama nie wiem co myslec o sobie. Niekiedy mysle o sobie, ze jestem całkiem OK, ale przeważnie to mam ochote rozbic lustro kiedy widze SIEBIE. A Ty jak wyglądasz....? PrzeprASZAM, ale nie wiem jak mam sie zwracac do osoby pod nazwą,,karykatura wlasciwie to...."

Gość Ponizej zera.
adaShhv bb

Gość gertrudzia^^
nicka przyjaźniejszego wzięłam;) to ja"karykatura właściwie bardzo" właściwie z Twojego opisu jaki wysmarowałaś jeśli chodzi o mnie można zabrać cienkie włosy, a reszto to samo, plus problemy z cerą (może nie wielkie, ale są i mam skłonność do przebarwień bez powodu, wiec skóra ogólnie zjebana) no i nogi nie wiem czy mam krzywe czy po prostu są tak patykowate że takie wrażenie się tworzy :D i też mam dnie gdzie nie patrzę w lustra nawet, zdjęć nie znoszę do tej pory, czasem w sklepie jak siebie zobacze to się przerażę że tak wyszłam do ludzi i jeszcze śmiałam sobie myśleć że wyglądam dobrze jednak wiem, ze ogólnie wyglądam OK, i jak mam dobry nastrój widze swoje dobre strony, kiedyś miałam bardzo niską samoocenę jeśli chodzi o wygląd i pozostałości tego odzywają się czasem. no i wyolbrzymiam swoje wady, to też pozostałość, ale nie umiem jeszcze stwierdzić kiedy konkretnie przesadzam i zaczynam wymyślać

Gość gertrudzia^^
wrrr, co oni robią z tym forum

Gość cfxxestggjhjh
Lajla3232 to wtedy by cię pobili albo zadźgali nożem, bo brzydką dziewczynę brzydzili by się zgwałcić.

Gość gertrudzia^^
i jak widać w dodatku nawet po polsku pisać nie umiem :D sry za błędy, szybko pisałam

elo, jestem gruba i wlasnie jem, moje odchudzanie poszło sie jeac, ale mam okres i jestem głodna choc przed chwila jadłam... jestem zfrustrowana

Gość gertrudzia^^
a Wy wiecie kogo gwałcą:O jest coś takiego jak profil gwałciciela ale oni nie przechodzą szkolenia i na koniec nie dostają listy jak się mają zachowywać i kogo wybierać. to popierdoleńcy a jeśli chodzi o kwestię brzydoty, to dla mnie jest ona kwestią bardzo subiektywną, zależy też jak bardzo się kogoś lubi

Gość cfxxestggjhjh
Poza tym jakim cudem by im stanął na widok brzydkiej :D Gwałci się dla zaspokojenia popędu seksualnego i gwałcony obiekt musi gwałcącego podniecać, bo inaczej mu nie stanie, a co za tym idzie nie zgwałci, a tym bardziej nie dojdzie(orgazm).

Gość enlnewh
A zdarza wam się czasem, że ktoś ogląda się za wami na ulicy albo zaczepia w klubie, chce z wami tańczyć albo postawić wam piwo, czy drinka? Miewacie tego typu sytuacje??

Gość karykatura...'.
Gertrudzia Czyli mamy wiele wspólnego. Ale wiesz taki opis mało daje, bo mam kolezanke o małym nosku, duzych oczach, ponętnych ustach a jakos wszystko to razem nie pasuje do siebie. U mnie problem stanowi równiez cos podobnego-wszystko jakby z innej bajki..... Boze dziewczyny co robic:( mam doła i zaraz oszaleje! Czemu jestem taka okropna:(

Gość kjwen
Kwiaty na poddaszu - widziałam na poprzednich stronkach, że ktoś wspominał, że masz coś z tarczycą, a co dokładnie? Pytam z ciekawości, bo sama mam niedoczynność tarczycy i chorobę Hashimoto;)

Gość cfxxestggjhjh
Gwałci się dla zaspokojenia seksualnego jak się kogoś po prostu nie lubi to się go np. wyzywa, bije, obgaduje. Nie daliby cię rady zgwałcić jakbyś ich nie podniecała

Gość enlnewh
A zdarza wam się czasem, że ktoś ogląda się za wami na ulicy, zagaduje na ulicy albo zaczepia w klubie, chce z wami tańczyć albo postawić wam piwo, czy drinka? Miewacie tego typu sytuacje??