Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Jaki fajny maluch :D Jednak "ogórki" są bardziej pakowne i wiecej osób się zmieści. Ciekawa jestem tylko jakbyś wyglądał wychodząc z takiego kolorowego samochodu w metalowych ciuchach wyglądając jak samo zło :D Haha... Albo jakby wyglądał taki samochód jadący pzrzez ulicę z głośno włączonym kawałkiem Burzum :D:D Fajnie, że Ci się różne rzeczy podobają, inny "prawdziwy metalhead" powiedziałby pewnie, że są "pedalskie" :)

Gość Tomek Kowal
,,Pedalskie" powiedziałby dresometal, ktoś mało inteligentny i zwyczajnie pełen nienawiści. Ja nie nazwłbym tak nikogo.

Gość Tomek Kowal
..znaczy...nie chciałem się wywyższać, nie jestem może jakiś superinteligentny, nie należę do MENSY :) ale uważam po prostu, że nienawiść to głupota dla ludzi głupich.

Gość Tomek Kowal
Ten maluszek z fotki stoi jako reklama galerii sztuki, to raczej pomalowany wrak a ja odważyłbym się jeździć takim na co dzień. Szczególnie metalowych ciuchów (pieszczochy, naramienniki, kolce) nie mam, ubieram się normalnie, na czarno. A co do muzyki, to najlepiej się jej słucha w domowym zaciszu, w dziadku Passacie nie mam nawet radia-tyko wiszą tam gołe kable. Burzum podczas jazdy byłby chyba za dużym hałasem, rozpraszałby w ruchu miejskim, a przecież nie o to chodzi. Tak, wiem, Dodzie większość IQ spadło w silikonowe piersi, w mózgu został tylko ośrodek chichotu i różowe komórki.

Pozatym, ludzie robiący sobie takie testy w internecie i płacacy za to cenę, której nie zauważają, bo jest napisana małym druczkiem dowodzą, że nawet jakby mieli dużo punktów to aż tak "inteligentni" nie są. Człowiek inteligentny nie dał by zeżreć z konta 40zł za 3 cyfrową liczbę otrzymaną w smsie zwrotnym :)

Gość Tomek Kowal
Kto płaci 40 zł za SMS???? To już jest wyznacznikiem głupoty- płacisz tyle, by się dowiedzieć, czy jesteś inteligentny- znaczy, że nie jesteś :) :) :)

Tak właśnie jest, potem się taki ktos cieszy, że ma 160 pkt, poweidzmy. Co mu po tych cyferkach skoro dał się wrobić w maszynkę do ściągania kasy z naiwniaków? :) A, że się ubierasz normalnie, na czarno to dobrze :) Przesadnie "wystrojony" metal zawsze robił na mnie wrażenie trochę za bardzo dbającego o wygląd. Zdecydowanie wolałabym, żeby miał brudne włosy i był tym "brudasem" jak to nazywają niektórzy niż odpicowaną, metalowa laleczką :)

Gość Tomek Kowal
Metelowe laleczki- tak, ale tylko i wyłącznie płciu żeńskiej :) Niestety, myję włosy :( :( :(

Gość Tomek Kowal
Ale- nie za często :) :)

Te brudne włosy podałam tylko jako lepszą alternatywę dla tych odpicowanych metali :) A na takie dzieczyny to nawet ja lubię popatrzeć, jak ciekawie wyglądają :) Oczywiście w granicach nachalności, sama nie lubię jak sie ludzie gapią na mnie jak sroka w kość.

Gość Tomek Kowal
Jeśli są to namiętne spojrzenia facetów- to nic złego :)

Gość Tomek Kowal
Z innej beczki. Co sądzisz o muzyca Dave'a Mustain'a?

Sam Dave - nie wiem dlaczego - wydaje mi się jakiś nieprzyjemny. To chyba przez uwielbienie do Kirka Hammetta :) Lubię Megadeth, nie jestem szaloną fanką ale przyjemnie się ich słucha.

Gość Tomek Kowal
Śniło mi się, że rozmawialiśmy na Kafeterii i wkleiłaś link do piosenki Megadeth- i mi się spodobało :) :) :)

Gość Tomek Kowal
Do zobaczenia, ogień i śmierć z Tobą :) :) :) :) :) :)

Gość Tomek Kowal
Ładne, choć takie..Metalikowe :)

Pewnie hippisi na LSD pojechali do lasu na grzyby a że byli naćpani to o nim zapomnieli :( Z takiego samochodu już nie będzie użytku, widziałam kiedyś zdjęcia takiego wraku i myślałam, że był w złym stanie ale temu nie dorówna :D A Megadeth brzmi Metalikowo, też mi się tak wydaje, Metallikę bardziej lubię. Ba - uwielbiam :)

Gość Tomek Kowal
Kurczę, ja też chcę znaleźć takie auto! Chcę, chcę chcę!

Gość Tomek Kowal
* Janis, oczywiście- mój inglisz nie jest very much good :)

To "Mercedes Benz" z jej piosenki :) "Oh Lord, wont you buy me a Mercedes Benz?" Też bym chciała znaleźć, chciałabym kupić. Ale nie mam jak, zresztą - tylko jakbym tym wyjechała na ulice policja by mnie zgarnęła :D Moge podziwiać/ołakiwać taki samochód stojący w centrum jako... reklama sklepu typu house :o Dzwoniłam nawet na numer podany na karteczce parkingowej ale nie sprzedadza mi go :P

Gość Tomek Kowal
To Porche, a ,,Mercedes- Benz" to jedyna piosenka tej pani, jaką znam :) Kurcze, nie wiem, jeśli nie ten to inny, życzę Ci, abyś kupiła w końcu wymarzone autko :)

No, kupię jak tylko będę mieć 18 lat, teraz mi nikt nie będzie chciał sprzedać :( Ale najpierw trzeba będzuie sobie na taki samochód ZAPRACOWAĆ :D 3-4 tysięcy potrzebuję, same się nie zarobią :(

Gość Tomek Kowal
Głupota- niech rdzewieje, niech niszczeje, ale nie sprzedamy- smuytne podejście do kultowego autka :( Garbuski są fajne i milusie, zwłaszcza cabrio:)

Gość Tomek Kowal
Oj tam ZAPRACOWAĆ...... Dla mnie rodzice kupili dziadka Passata, a nie ZAPRACOWAŁEM :) :)

Ja mojemu tacie jęczę, że chce taki samochód od 2 lat :D Mówi, że mi kupi ale zobaczymy. Jak już będe go miała to Cię zabieram razem z innymi na Woodstock :classic_cool: