Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
za temat z dzieckiem ,,kajam się za wstyd i gorycz, za niewyważenie racji" jak śpiewal Kaczmarski i obiecuję, że nie będę.

Gość Tomek Kowal*
Emmanuelle- najlżejsza, najbardziej kobieca piosenka, jaka mi się podoba :)

Gość Tomek Kowal*
Teledysk piękny, Murzyneczka grzechu warta, jednak muza- nie dla mnie :D Bez dźwięku- jest pięknie, można oglądać i oglądać- istna uczta dla oka :) Jak znajde Necrophilenpassion- amatorski niemiecki teledysk blackmetalowy o metalach-nekrofilach (banowany wszędzie) to dam link :D

Gość Tomek Kowal*
Dokładnie- łeeeeee- i oczy na łbie!!! A ten drugi z piąstką we krwi też niezły :)

Gość Tomek Kowal*
Taki.. niepedagogiczny deczko :D Wszystko z Tobą w porządku, to tylko (nieudany) klip, byłabyś nienormalna gdybyś chciała powielać zachowania tych panów :)

Gość Tomek Kowal*
Przecież to nie jest brutalne, tylko NIEUDOLNE I ZABAWNE :d

Gość Tomek Kowal*
Więc jesteś normalna

Gość Tomek Kowal*
Lovato , czekaj... Chyba Rodzice mają gaz marki Lovato założony w swoim samochodzie. Demi Lovato? Słyszałem nazwisko, nie kojarzę osoby. Niech pomoże Google.

Gość Tomek Kowal*
Zajrzałem do Wujka Google. Taka sobie, nie oceniam ludzi po wyglądzie, ale raczej niebrzydka. Wygląda na ponad 20 lat. Na kilku fotkach ma minkę jak Tori Amos :)

Gość Tomek Kowal*
A co ona za jedna? Grała w- ,,H*uj Skul Mjuzykal " czy w ,,Zmieszch Twajlajt"? :D :D

Gość Tomek Kowal*
Tak, to kobieta, nie można sądzić kogoś po jego wyglądzie, ale... Ona wygląda jak facet!!!!

Gość Tomek Kowal*
Co to znaczy ,,ludzie tego pokroju"?? Przecież to nauczycielka, uznana poetka, a nie menelówa. Ale, że się zapuściła i wygląda jak facet-racja. ciekawe, ile razy ją wzięli za faceta? Pewnie codziennie słyszy do siebie ,,proszę pana" :D :D :D

Gość Tomek Kowal*
ludzie tego pokroju nie mają mózgu. Rozumiem, to nie było o niej, źle zrozumiałem Twoją wypowiedź, przepraszam :D

Gość Tomek Kowal*
Pewnie jej tak odpowiada, ale przyznacie, nie widząc podpisu zdjęcia- nikt nie powiedziałby, że to kobieta :)

Gość Tomek Kowal*
Już wiem, że chodziło o link z tą matką, zrozumiałem, że nie zrozumiałem, przeprosiłem, że nie zrozumiałem :D

Gość Tomek Kowal*
Dobra, z innej beczki- dziś znów babcia w supermarkecie wzięła mnie za ochroniarza :D Pytała gdzie są perfymuy i zdziwiła się, że ja tam nie pracuję :D Miałem włosy związane w kucyk, ciemne okulary i byłem cały ubrany na czarno. Szukałem Tchibo Family Gold, więc przechadzałem się między półkami jak ochroniarz :D :D :D Kuźwa, trzeci raz w życiu :D (nie licząc wzięcia ochroniarza na wyciągu narciarskim-byłem ubrany j/w i kibla, gdzie pan wziął mnie za babcię klozetową :D :D Po prostu dla starszych ludzi wysoki koleś z kucem, ubrany na czarno w ciemnych okularach- to na bank ochroniarz! (włosy wiążę 1-2 razy na tydzień) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D

Gość Tomek Kowal*
Mam tylko 7 aktualnych zdjęć, których strzegę :) Po co? I tak wiecie o mnie wszystko, podałem nawet link do foty kolesia z Satyricon, który trochę mnie przypomina (raczej ja jego). Mam młodą jak na 24 latka twarz, długie, ciemne (prawie czarne) włosy, bródkę, zero blizn, wżerów po trądziku, zdrowe zęby, zero niepełnosprawności i defektów, ciepły, męski głos (czasami bawię się w lektora i nagrywam na kompie amatorsko różne rzeczy) Ruszcie wyobraźnią!! Wiecie o mnie prawie wszystko- posklejajcie w umysłach te fakty- i wyjdę Wam ja..

Gość Tomek Kowal*
Mogę być w Twojej głowie nawet Dodą z blond-silikonem w cycusiach, jeśli tak wolisz :D :D :D Opisałem siebie bardzo dokładnie, po co jeszcze zdjęcie? Nie jestem ekshibicjonistą

Gość Tomek Kowal*
Nie przybieram takich póz- nie swędzi mmnie w kroku :D Dobra, teraz tylko muszę opalić się na ciemny brąz- i mam szanse u 100% :D :D

Gość Tomek Kowal*
eee tam, varg??? Latynosi są przystojni, przyznaję, zwłaszcza długowłosi (nie jestem gejem, mówię, co myślę, bez podtekstów).

Gość Tomek Kowal*
Miał równo 20 lat JA mam 24 i tak wyglądam :) No, może doroślej- mam złe błyski w oczach i bardziej ,,zdeterminowaną twarz" (cokolwiek to znaczy :) Varg wyglądał wtedy na miłego metalka, aż dziw, że dokonał tego, czego dokonał :)

Gość Tomek Kowal*
Pokłócili sie o kasę, ot co- cztery tysiące ichniej waluty ( koron norewskich, czy coś) które jeden drugiemu pożyczył na wydanie płyty :) Pewnie byli nawaleni, jeden załapał na haju ,,agresora", odbiło mu, i zabił kumpla :) Później tłumaczył się, że tamten upadł na potłuczone szkło - kilkadziesiat razy :))) Głupotą jest szukanie przyczyn ideologicznych, że Euro był Satanistą a Varg Poganinem, albo że Euro był gejem (nie wiem, ale bez makijażu wyglądał jak stuprocentowy gej-metal). Goście mieli 20 o 26 lat i krucho z forsą- 4 tysie to był dla Varga powód :) Alkohol, może jakieś dragi- i dużo nie trzeba do nieszczęścia :)

Gość Tomek Kowal*
Macie link do zlepku zdjęć Mayhem Jest Dead w śmiesznych pozach Zwróćcie uwagę na Euronymousa koło żółtego Trabatna i focię podpisaną ,,Euronymous witch friends" w 1:58 minucie :))) Jak Euro siedząc z kumplami bierze zamkniętą flaszkę w usta :D Miał może z 13 lat :D http://www.youtube.com/watch?v=Cmkpsqrg5L8