Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Fajnie, że jesteś, Despaerdo :) Buziole dla Was 👄 👄

Gość Tomek Kowal*
ja tam jestem pełen sił witalnych :)

Gość Tomek Kowal*
ja też!

Gość Tomek Kowal*
nigdy nie byłem na Woodstocku, a teraz jestem ju za stary :( Wiem, wiem, że są tam różni ludzie, ale gdyby był BlackWoodstockMetal- byłoby fajnie :)

Gość Tomek Kowal*
dobra, żartowałem :) Ale chyba średnia wieku tam to coś koło dwudziestki, masa nastolatków- czy nie?

Gość Tomek Kowal*
no wiesz- piętnastu lat nie mam i to się czuje, gdy na takich imprezach jesteś najstarszy...

Gość Tomek Kowal*
więc go kończymy

Gość Tomek Kowal*
cześć

Gość Tomek Kowal*
wygląda na to, że ten temat umarł :( :( Szkoda, wszystko co dobre- kiedyś się kończy :( Wczoraj miałem trochę spraw do załatwienia na mieście, a wieczorem wypad pod ,,barowe parasolki" z piwkiem, dlatego nie pisałem. Jeśli ten temat umarł- niech spoczywa w spokoju :( Tak czy inaczej -szkoda :(

Gość Tomek Kowal*
Będzie mi brak Desperadki i Stu Procentowej Dziewczyny. Ave wolne busy, niech żyje piwo i wiersze. Wpadajcie na mój blogasek. Żegnam się z Wami grzecznie. Niech Wam ziemia lekką będzie, spoczywajcie w pokoju.

Gość Tomek Kowal*
cześć sto procent!!!!!

Gość Tomek Kowal*
myślałem że ten temat umarł :)

Gość Tomek Kowal*
myślałem, że skoro przez 1 dzień nikt nie pisał- temat uległ rozprężeniu i już nigdy się nie scali.... Skoro nie-dzięki za to, że jesteście!!!

Gość Tomek Kowal*
niech żyje Kafeteria i nasz tenat!!!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal*
Temacik żyje!. I oby żył przez następne dziesięciolecia :) . Ale byłoby zabawnie. :) Pisalibyśmy tu o swoich partnerach, może nawet komuś by się odnieniło i założyłby rodzinkę, później o dzieciach, wnukach... Wiem wiem, to nierealne Tak tylko sobie gdybam.

Gość Tomek Kowal*
Ten temat ma już 170 stron. Jeśli dojdzie do 666 strony- z Kafeterii wyjdzie Szatan.

Gość Tomek Kowal*
Kto wymyslił głupią zasadę, że nie pisze się postu pod postem? Czemu? Nikogo nie ma więc dopowiadam, co mam do powiedzenia, czasami rozwijam myśl. Więc po co to ograniczenie? Serio- nie rozumiem.

Gość Tomek Kowal*
Smacznego winka :)

Gość Tomek Kowal*
Uroczy, nieoreklamiony, niezardzewiały i w ogóle... Miodzio busik.

Gość Tomek Kowal*
Ten drugi jest gorszy- widać zalążki korozji i jeszcze to ,,Ania i Adam", które właściciel powinien przed sprzedażą usunąć z czystej przyzwoitości, czego jak widać nie zrobił :( :( Pewnie naklejki są przyspawane ruskim klejem i odchodzą razem z lakierem, a te kwiatuszki zakrywają wykwity rdzy... Bierz pierwszy :D

Gość Tomek Kowal*
Ha! Drugi bus ma zawieszoną czarną choineczkę Wunder Baum! Dziś kupiłem taką samą! :) Odradzam- zapach black classic- a pachnie jak płyn do kąpieli. Wsiadając człowiek czuje się, jakby wchodził do wanny, lub pod prysznic :) Za to waniliowe choineczki, lub car parfumes-uwielbiam!

Gość Tomek Kowal*
Płyn do mycia naczyń- najgorsze, co można zrobić kawie :(

Gość Tomek Kowal*
Nie przejmuj się tym :) Zmarł naprawdę zły kapłan- antyksiądz, reprezentant wszystkiego, co w księżach najgorsze. Człowiek pyszny, zadufany w sobie, przebrzydle pazerny, wywyższający się i arogancki. Prałat H. Jankowski. Od niego gorszy jest już tylko Rydzol. Wieprze, a nie kapłani.

Gość Tomek Kowal*
Nie oceniam księży jedną miarą- napewno zdarzają się wśród nich porządni ludzie. Ale to był po prostu spasiony wieprz mający ludzi za nic. Magnat, pan i możnowładca, szlachcic mający forsy jak lodu, kochający ją jak bożka. Wyjątkowo paskudny typ. Zasługi w modleniu się o Solidarność to g*ówno nie zasługi. Podobno był TW. Szkoda, że dla większości moich rodaków to był ktoś prawy i cudowny, podobnie jak ksiądz Makulski- budowniczy bazyliki w Licheniu i ruch*ający swojego kierowcę :) Kraju Polan powstań z kolan. Sorry, gdzieś musiałem.

Gość Tomek Kowal*
Nie obchodzi mnie, czy starszy pan Makulski jest gejem- nie potępiam żadnej orientacji. Nie obchodzi mnie, co starszy pan Makulski robił ze swoim penisem- jak dla mnie mógł nim nawet mieszać herbatę. Ale jeżeli taki typ mówi ciemnym masom rydzykowym z ambony że stosunki homoseksualne to grzech, a sam uprawia je z kolesiem młodszym dobre 50 lat- to jest to taka obłuda, że rzigoć się chce.

Gość Tomek Kowal*
Dobrze powiedziane, wielmożna ekscelencja :)

Gość mgr Halina Lejzi-Arbejt
Alkoholik jest zwykle chudy! Pijak spasiony jak wieprz od kalorii i pokarmów! Hedonistę poznasz od razu! Zatańczy brejkdensa po pijaku na urwanym filmie w garniturze, a 5 pompek nie zrobi czy na drążku się nie podciągnie 1 raz! Do policji takiego nie wezmą, bo za słaby!

Gość Tomek Kowal*
Pani magister chyba za dużo wypiła i wlazło jej się nie na ten temat, co trzeba, albo to troll w stylu nonsensopedycznym :) Należy ją potraktować takim samym bełkotem. Tak tak, pani magister, ja też sapię po nogach kurczakom, ale jeszcze nie dziś- wie Pani, kometa nie przyleciała po stonogi.

Gość Tomek Kowal*
jo tu nie narzigoł! Jo tu se siedzioł- to już było.