Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jolka 234

Co s膮dzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Go艣膰 Tomek Kowal*
Fajnie, 偶e jeste艣, Despaerdo :) Buziole dla Was 馃憚 馃憚

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tomek Kowal*
ja tam jestem pe艂en si艂 witalnych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
ja te偶!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
nigdy nie by艂em na Woodstocku, a teraz jestem ju za stary :( Wiem, wiem, 偶e s膮 tam r贸偶ni ludzie, ale gdyby by艂 BlackWoodstockMetal- by艂oby fajnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
dobra, 偶artowa艂em :) Ale chyba 艣rednia wieku tam to co艣 ko艂o dwudziestki, masa nastolatk贸w- czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
no wiesz- pi臋tnastu lat nie mam i to si臋 czuje, gdy na takich imprezach jeste艣 najstarszy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
wi臋c go ko艅czymy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
cze艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
wygl膮da na to, 偶e ten temat umar艂 :( :( Szkoda, wszystko co dobre- kiedy艣 si臋 ko艅czy :( Wczoraj mia艂em troch臋 spraw do za艂atwienia na mie艣cie, a wieczorem wypad pod ,,barowe parasolki" z piwkiem, dlatego nie pisa艂em. Je艣li ten temat umar艂- niech spoczywa w spokoju :( Tak czy inaczej -szkoda :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
B臋dzie mi brak Desperadki i Stu Procentowej Dziewczyny. Ave wolne busy, niech 偶yje piwo i wiersze. Wpadajcie na m贸j blogasek. 呕egnam si臋 z Wami grzecznie. Niech Wam ziemia lekk膮 b臋dzie, spoczywajcie w pokoju.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
cze艣膰 sto procent!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
my艣la艂em 偶e ten temat umar艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
my艣la艂em, 偶e skoro przez 1 dzie艅 nikt nie pisa艂- temat uleg艂 rozpr臋偶eniu i ju偶 nigdy si臋 nie scali.... Skoro nie-dzi臋ki za to, 偶e jeste艣cie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
niech 偶yje Kafeteria i nasz tenat!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Temacik 偶yje!. I oby 偶y艂 przez nast臋pne dziesi臋ciolecia :) . Ale by艂oby zabawnie. :) Pisaliby艣my tu o swoich partnerach, mo偶e nawet komu艣 by si臋 odnieni艂o i za艂o偶y艂by rodzink臋, p贸藕niej o dzieciach, wnukach... Wiem wiem, to nierealne Tak tylko sobie gdybam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Ten temat ma ju偶 170 stron. Je艣li dojdzie do 666 strony- z Kafeterii wyjdzie Szatan.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Kto wymysli艂 g艂upi膮 zasad臋, 偶e nie pisze si臋 postu pod postem? Czemu? Nikogo nie ma wi臋c dopowiadam, co mam do powiedzenia, czasami rozwijam my艣l. Wi臋c po co to ograniczenie? Serio- nie rozumiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Smacznego winka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Uroczy, nieoreklamiony, niezardzewia艂y i w og贸le... Miodzio busik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Ten drugi jest gorszy- wida膰 zal膮偶ki korozji i jeszcze to ,,Ania i Adam", kt贸re w艂a艣ciciel powinien przed sprzeda偶膮 usun膮膰 z czystej przyzwoito艣ci, czego jak wida膰 nie zrobi艂 :( :( Pewnie naklejki s膮 przyspawane ruskim klejem i odchodz膮 razem z lakierem, a te kwiatuszki zakrywaj膮 wykwity rdzy... Bierz pierwszy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Ha! Drugi bus ma zawieszon膮 czarn膮 choineczk臋 Wunder Baum! Dzi艣 kupi艂em tak膮 sam膮! :) Odradzam- zapach black classic- a pachnie jak p艂yn do k膮pieli. Wsiadaj膮c cz艂owiek czuje si臋, jakby wchodzi艂 do wanny, lub pod prysznic :) Za to waniliowe choineczki, lub car parfumes-uwielbiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
P艂yn do mycia naczy艅- najgorsze, co mo偶na zrobi膰 kawie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Nie przejmuj si臋 tym :) Zmar艂 naprawd臋 z艂y kap艂an- antyksi膮dz, reprezentant wszystkiego, co w ksi臋偶ach najgorsze. Cz艂owiek pyszny, zadufany w sobie, przebrzydle pazerny, wywy偶szaj膮cy si臋 i arogancki. Pra艂at H. Jankowski. Od niego gorszy jest ju偶 tylko Rydzol. Wieprze, a nie kap艂ani.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Nie oceniam ksi臋偶y jedn膮 miar膮- napewno zdarzaj膮 si臋 w艣r贸d nich porz膮dni ludzie. Ale to by艂 po prostu spasiony wieprz maj膮cy ludzi za nic. Magnat, pan i mo偶now艂adca, szlachcic maj膮cy forsy jak lodu, kochaj膮cy j膮 jak bo偶ka. Wyj膮tkowo paskudny typ. Zas艂ugi w modleniu si臋 o Solidarno艣膰 to g*贸wno nie zas艂ugi. Podobno by艂 TW. Szkoda, 偶e dla wi臋kszo艣ci moich rodak贸w to by艂 kto艣 prawy i cudowny, podobnie jak ksi膮dz Makulski- budowniczy bazyliki w Licheniu i ruch*aj膮cy swojego kierowc臋 :) Kraju Polan powsta艅 z kolan. Sorry, gdzie艣 musia艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Nie obchodzi mnie, czy starszy pan Makulski jest gejem- nie pot臋piam 偶adnej orientacji. Nie obchodzi mnie, co starszy pan Makulski robi艂 ze swoim penisem- jak dla mnie m贸g艂 nim nawet miesza膰 herbat臋. Ale je偶eli taki typ m贸wi ciemnym masom rydzykowym z ambony 偶e stosunki homoseksualne to grzech, a sam uprawia je z kolesiem m艂odszym dobre 50 lat- to jest to taka ob艂uda, 偶e rzigo膰 si臋 chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Dobrze powiedziane, wielmo偶na ekscelencja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mgr Halina Lejzi-Arbejt
Alkoholik jest zwykle chudy! Pijak spasiony jak wieprz od kalorii i pokarm贸w! Hedonist臋 poznasz od razu! Zata艅czy brejkdensa po pijaku na urwanym filmie w garniturze, a 5 pompek nie zrobi czy na dr膮偶ku si臋 nie podci膮gnie 1 raz! Do policji takiego nie wezm膮, bo za s艂aby!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
Pani magister chyba za du偶o wypi艂a i wlaz艂o jej si臋 nie na ten temat, co trzeba, albo to troll w stylu nonsensopedycznym :) Nale偶y j膮 potraktowa膰 takim samym be艂kotem. Tak tak, pani magister, ja te偶 sapi臋 po nogach kurczakom, ale jeszcze nie dzi艣- wie Pani, kometa nie przylecia艂a po stonogi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomek Kowal*
jo tu nie narzigo艂! Jo tu se siedzio艂- to ju偶 by艂o.

Udost臋pnij ten post