Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
Mój szatański kozioł już 666 roków okowitę i siwuchę cedzi, a zabeczeć tak potrafi, że muflonom rogi się prostują :D

Gość Tomek Kowal*
Mam dobry humor i piszę bajuchy :D

Gość Tomek Kowal*
Winiacz smakowny jest, kiedy kompanija w oberży zacna! Ale pamiętam, jak roków 35 nazad Heliodor Mocarny z Manczy ropnicy siarkownej przez zamyślunek do winiacza dodał i brzucho się biedakowi rozpękło już po pierwszym hauście. A ileż to smrodu było w karczmie... Dziewoje to lękały się, czy gdzie smok gdzie jaki aby nie nadlecial i pary siarkowodornej z paszczęki nie puścił.

Gość Tomek Kowal*
Ale cóż prawić, Waćpanno? Oberżysta Sylogomacjusz Rudy, rad nie rad, pościerał juchę i wątpia ze stołów i ław- i ludziska dalej biesiadowali.. Jeno Klaudyst Przekupny markoty na licu odprawiał, bo jego chabeta zaniemogła na zamkowym parkingu Biedakowi za cwał na rauszu nędzne kreatury, hajducy dworscy kobyłkę za karę w jasyr uprowadzili i pod kluczem więżą. Ponoć Klaudyst trzy promiliusze wychuchał do szklanej kuli-antyalkocholowego alchemiusa drogowego. Sromota i poruta, Waćpanno.

Gość Tomek Kowal*
głupot?????? :(

Gość Tomek Kowal*
No, już lepiej :)))))

Gość Tomek Kowal*
Ruszam wyobraźnią i bawię się neologizmami, wymyślam wyrazy stylizowane na staropolszczyznę- zabawa jak każda inna. Lepsze to niż iść się nawalić

Gość Tomek Kowal*
Wielu tak pisało, lubię zabawę słowem.

Gość Tomek Kowal*
Lepiej bawić się słowami, niż genitaliami

Gość lukas548
Dobre wierszyki staropolskie

Gość Tomek Kowal*
tak, od zawsze. Normalnieję, sklejosłownia jest cudowna. Muszę już kończyć, kładę stępiony miecz pod głowę i idę spać . Dobranoc- niech Ci Druidzi śpiewają kaskady słodkich zaklęć, a jednorożce przepływają przez sny w różowych łódkach. (Lubię czasami puścić wodze wyobraźni. Lepsze to niż puścić pawia.)

Gość Tomek Kowal*
dObReY nOcKi ❤️ 👄 🌼

Gość Tomek Kowal*
Kurczę, dopiero dziś, gdy pierwszy raz w życiu ogoliłem się na zero wiem, jakie to uczucie nie mieć wcale włosów. na głowie. Ale fajnie, tylko, że nie mogę poznać się w lustrze, teraz to zupełnie inny koleś :)

Gość Tomek Kowal*
Żartowałem :D

Gość Tomek Kowal*
No pewnie, że nie!!! :D

Gość Tomek Kowal*
Może nie haniebnego, ale napewno odmetalającego :D

Gość Tomek Kowal*
Wyobraź sobie mnie- ogolonego na łyso, bez bródki, w różowych ciuchach skaczącego przed lustrem w rytm jakiegoś ,,pięknego dzieła" Ryjjany czy Bijonse Nołles. To już nie byłbym ja. Co tam u Ciebie?

Gość Tomek Kowal*
Ups- musiałem wskoczyć pod prysznic, później zrobić spóźnioną kolację :D O czym ten artykuł?

Gość Tomek Kowal*
Nie smakowałoby Ci Mięcho :)

Gość Tomek Kowal*
Jak nie nadzwyczajnego... Przecież to arcyciekawy temat...

Gość Tomek Kowal*
o matko- przecież pisałem bez ironii... Śmierć to zawsze bytł i będzie ciekawy temat

Gość Tomek Kowal*
Metaliuszy brać skoro pod karczme spieszyła, by po skończonych potyczkach okowitą raczyć gardzioła spragnione. Najpijańszy ostawal się zawsze imć Kowalus z Tomaszii, ochlejmordus i bibosz straszliw. Ów jegomość dnie całe był nietrzeźwiał, dukaty przetracał i za białogłowami wzrokiem lisim spozierał.

Gość Tomek Kowal*
Poetyny zwykł układać nasz Kowalus, lecz z racji, iż jego zaśpiew skrzek ropuszy był przypominał- bardem zostać nijak nie mógł. Spamiętywał więc swe lirykoskleje i więził pod kopułą czaszkownicy wiele, a wiele poezyj.

Gość Tomek Kowal*
Zezwalam :)))

Gość Tomek Kowal*
paru autorów pisało całe jajcarskie książki językiem wzorowanym na staropolszczyźnie, dodając neologizmy, jak choćby ,,Triumwirat " Roberta Zaręby.

Gość Tomek Kowal*
ja też pisałem :)) Moja lekko obrazoburcza, nigdy nieskończona książka SF leży gdzieś na półce. Boszszsz...ile ja słów, postaci i zdarzeń w niej wymyśliłem

Gość Tomek Kowal*
Pierwszą książkę napisałem w 1998 roku, w wieku 12 lat, w 1999 - dwie następne. Zajęły w sumie jakieś 20 zeszytów w kratkę. Później uznałem ich treść za niedojrzałą i wszystkie spaliłem.

Gość Tomek Kowal*
eee tam, wolę iść do przodu.

Gość Tomek Kowal*
Szkoda, to jest, że Brad Pitt zgolił brodę.

Gość Tomek Kowal*
Zemdlałem czytając Pudelka. Niestety, to prawda. Podałem Matce krople uspokajające, Ojciec jest w głębokim szoku, pies rzucił się z okna, słyszę wycie karetki pogotowia. Chyba sąsiadka podcięła sobie żyły. Pewnie wybuchną zamieszki. Brodo Brada- świat bez ciebie nie jest już taki sam ... Broda Brada- rest in peace...