Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
... znaczy nie mówię o sobie!!!!!!!!! :D :D

Gość Tomek Kowal*
pijani nie takie rzeczy robią

Gość Tomek Kowal*
nigdy nie pozwoliłem Mu nawet oglądać ze mną filmu w kinie, nie mówiąc o dotykaniu ogrodzenia pod napięciem! :D :D

Gość Tomek Kowal*
kurrrrrrrrrrrrrrrrr a na 1 rzut oka wyglądał jak czarny!!!!!!!!! ślepnę :D

Gość Tomek Kowal*
właśnie!!!!!!!!!!!! ja nie czytam opisów, tylko patrze na fotki i się właśnie nie zorientowałem

Gość Tomek Kowal*
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuupcio milusio swetaśnie kredki fajnie grają choć to nie black

Gość Tomek Kowal*
nie, tylko sucha informacja- to co napisałem stare i nie w polsce ale wrażenie ,,mebelek" robi "

Gość Tomek Kowal*
nie wchodzę w to ,,tnij" nie potnę :D kotów było 61, było to w UK w 2007 Widziałaś ,,Motór" obejrzyj, plisss ja dziś ogladam Lebowskiego!

Gość Tomek Kowal*
no, wygląda tak :D Ale raczej są to kłęby futra ze zdechłego kota dostrzegam nawet ucho

Gość Tomek Kowal*
focię? widzę tylko glitery.pl przerób tak logo Burzum :) tak brokacikowo :D

Gość Tomek Kowal*
nie, widać tylko nazwę glitery.pl zabezpieczenie antyhotlinkowe szkoda wrzuć na jakąś stronę z hostingiem zdjęć

Gość Tomek Kowal*
plis

Gość Tomek Kowal*
AJ ŁONA JUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!- zdaje się krzyczeć ten słodki misio-pysio :D wyrabiam w sobie dystans do blacku.

Gość Tomek Kowal*
(Celowo napisałem niegramatycznie)

Gość Tomek Kowal*
muzyka Immortal może być klipy, makijaż, pseudogroźne focie- nie. przerób nawet tak Varga- a się nie obrażę to tylko muzycy

Gość Tomek Kowal*
kiedyś po pijanemu zaliczyłem coś w stylu ,,głupawki" siedżiałem przed kompem i czytałem TEN artykuł Policjanci ustalili, że 22-letni mieszkaniec jeden z podsłupskich wsi, najprawdopodobniej w obawie przed kontrolą biletów, najpierw przeszedł do ostatniego wagonu, później otworzył drzwi pociągu i wyskoczył! Uderzając o ziemię kilkakrotnie koziołkował. Zginął na miejscu. Lekarz przybyły na miejsce nawet nie próbował go reanimować - było o wiele za późno. ... i jak sobie wyobraziłem, jak ten nieodpowiedzialny koleś kozoiłkuje w powietrzu- ogarnął mnie taki śmiech, ża aż mnie brzuch bolał.

Gość Tomek Kowal*
suuuuuupcio!

Gość Tomek Kowal*
już myślałem, że coś ze mną nie tak :)

Gość Tomek Kowal*
to fajnie ja śpiewam bez powodu mam pytanie czy mogę Cię dodać do znajomych na Facebooku? a później na Naszej klasie? plissss

Gość Tomek Kowal*
to dobrze. napiszę jak tylko zarejestruję się na Fotce. jaki ja durny byłem, że nie chiałem mieć nigdzie konta taki odludek

Gość Tomek Kowal*
ja dziś załozyłem na Sweet Brokaciku Ale zabawa!!! poznałem tyle ciekawych dzieffczyn i chopcufff, ze szok!!!!

Gość Tomek Kowal*
niestety, ta moja wolność świecka szybko się skończy.... ksiądz Dawid powiedział, że ma o mnie coraz lepsze zdanie, że się nawróciłem, że praktykuję, że pomagam w kościele... powiedział, że jeśli tak dalej pójdzie WYSTAWI MI POZYTYWNĄ OPINIĘ W PAPIERACH- I OD NOWEGO ROKU AKADEMICKIEGO BĘDĘ W SEMINARIUM DUCHOWNYM!!!!!!!!!!! cudownie!!!!

Gość Tomek Kowal*
ostatnio spotkała mnie wielka radość moi kochani rodziciele obiecali min na gwiazdkę DEKODER I ANTENĘ SATELITARNĄ TELEWIZJI TRWAM! Zawsze o takiej marzyłem!! Już nie będę musiał chodzić do Księdza Dawida na plebanię, by pooglądać moją ulubioną stację!!!!!

Gość Tomek Kowal*
to cudnie, siostro znasz Księdza Stefana? Wielki to zaszczyt, wielki.. dla mnei pozostaje jedynei wytrwałe słuchanie jego wzruszających ballad...

Gość Tomek Kowal*
tak! tak! obejrzę - i będę się radować wraz z Tobą! niech Opatrzność Boża Cuda Czyniąca nam sprzyja, gdy Dziecina Boża na świat przychodzi....

Gość Tomek Kowal*
ale tak serio- gdybym ssię nawrócił i uwierzył w oga- chyba już nie byłbym tym samym człowiekitm, tym samym Tomkiem..... a te komenty są tak cudne jak komenty ,,heil Hitler"- pod piosenką Satanic Warmastera