Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal***
Wal sie trollu gowo mnie obchodzi, co o mnie sądzisz

Gość Tomek Kowal***
gówno mnie interesuje, co o mnie myślisz, debilny trollu, wpier.dalasz się i zadajesz durne pytania - i jeszcze klasy i inteligencji oczekujesz?????? Nie dla ciebie, prymitywie.

Gość Tomek Kowal***
nawet twój nick, baranie, mówi dużo o tobie. wkurzasz ludzi, obrażasz- i dziwisz się, że ktoś przeklnie do ciebie? a kij ci w mordę, psychoanalizę zrób swoim starym, ode mnie się odpier.dol. I tak jestem dla ciebie zbyt kulturalny, kretynie.

Gość Tomek Kowal***
to jest moje prawdziwe JA człowieka, który wyzywa takie trollujące szmaty, takich półmózgów, które wieprzają sie w czyjeś rozmowy z durnymi pytaniami, prowokacjami, który nie znosi takich ścierw trollujących z nudów.

Gość TomeK Kowal**
DO DESPERADO- Oto powód, dla którego zacząłęm wyzywać tę troll sukę TEN PODESZYW PODE MNIE: ,,Desperado jest kur.wa najzaj**is.trza na świecie, nie dorównujesz jej do pięt.. mam ochotę ją zaliczyć, ale jestem na to za inteligentny i kiuturalny !!" Jak się nietrudno domyślić nie ja to napisałem, tylko ta ćpunka, czy jak jej tam. Szmata włazi na czyjś temat i takie bzdury wypisuje????? Robi ze mnie jakiegoś napaleńca, prymitywa (przenigdy nie używam w tym kontekście słowa ,,zaliczyć")?? Grrrrrrrrrrrrrr- kur.wa jedna!!!!!!! Niech spier.dala- jeśli jeszcze tu przypełznie, ignorujmy ją.

Gość Tomek Kowal**
To milusio, że jesteś Czasowstrzymywaczką :D

Gość Tomek Kowal**
tak tu sobiie gadamy sypmatycznie o muzyce i w ogole o życiu niekt nie będzie dla tego ,,dorabiać gęby"- iz tak naprawde chodzi mi o seks, o poderwanie Ciebie, późniejsze spotkanie się gdzieś i ...,,zaliczenie" (matko, co za okropne słowo w tym kontekście, zaliczyć to można egzamin). Jeśli ponadto ktoś próbuje przypisać dla mnie takie słowa, taką chęć- no ... to very undude :(

Gość Tomek Kowal**
na Joemonster jest fajna galeria ze strasznymi i dziwacznymi lalkami polecam!!

Gość Tomek Kowal**
cudo znalezione dziś na Nieszufladzie jak dla mnie świetne, choć nie łapię sensu :) Ale- jest mroczne i ciężkie, więc mi się podoba :) *** śmierć mnie trzyma na muszce wczoraj odkryliśmy nowe cele i nowe właściwości chemia nie ma tu nic do rzeczy a jednak rozpuszcza się ślina w ustach i milkną jeziora ryby przecięte na pół podnoszą powieki oka i krwawią po obu stronach przetacza się srebro fosforyzujących cieni nie jestem czytelna ani przez moment nie szukam zrozumienia siła przesuwająca kamienie młyńskie zimne napoje zimne suszi wodorosty nori i kawałki ryby pokryte pleśnią dziś odkryłam nowe możliwości śmierci przestałam się dziwić zaczęłam się bać przestałam się bać zaczęłam pluć zimnym suszi wodorostami nori i kawałkami ryby pokrytymi pleśnią ola .........

Gość Tomek Kowal****
"I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to, trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie, mimo energicznego pośpiechu przecież" POKOCHAŁEM TEN CYTAT :D

Gość Tomek Kowal****
dzięki Koterskiemu poznałem słowo ,,polor" :D

Gość Tomek Kowal****
oglądam na YT film ,,Fucha" z 1983 roku ja pier... dobrze, że nie pamiętam czasów PRL-owskiej biedoty tragedia ten film-oglądam obrazy jakby z Somalii :( :( Wiem, jestem biedny, ledwie mi na browce starcza, nie mam prawie auta-ale bieda przedstawiona w tym filmie jest MASAKRYCZNA!!!!!

Gość Tomek Kowal****
dziś kupiłem 22 piwa mnoże starczą mi do Sylwka.... :D A moze trzeba będzie dokupić............

Gość Tomek Kowal**
Sorki, że wczoraj nie porozmawialiśmy wypiłem trochę i ,,odpoczywałem" po kilku mocnych takie laleczki mógłbym kupić i dać na gwiazdkę dla swoich 6-letnich kuzynów z Warszawy zdziwiliby się :D :D :D ale ich rodzice bardziej :D :D :D

Gość Tomek Kowal**
Dostałem od koleżanki z klasy e-kartkę była kolorowa, z bombkami i napisem ,,Wesołych Świąt" w odpowiedzi wysłałem jej maila ,,Wesołego Świądu" ..jak myślisz - obrazi się?

Gość Tomek Kowal***
no dobra, żartowałem, nie zrobiłem tak przecież nawet nie mam maila ale byłoby śmiesznie, gdybym tak zrobił :D

Gość Tomek Kowal***
pisałem wczoraj tekst i wypiłem trochę a że 5 piwek na pusty żoładek zrobiło swoje- milusio zasnąlem ale wcześnej jakimś cudem napisałem mu 3 zwrotkę, którą dopiero dziś zobaczyłem i wysłałem na Kobieta wiersze czego absolutnie nie pamiętam :D

Gość Tomek Kowal***
jeesssu super, Legolasko!!! przyłczam się do życzeń!!

Gość Tomek Kowal***
Życzę Ci seksownego Legolasa z długimi włosami a nie kogos w stylu pożal się Bonzo Amora :D

Gość Tomek Kowal***
porzućcie wszelką nadzieję.. nawet z Kamilki ucieszyłbym się :( niektórym pisana jest samotność :(

Gość Tomek Kowal***
gotkę? metalówę? nawet nie marzę ale fajnie byłoby mieć KOGOKOLWIEK :(

Gość Tomek Kowal***
dobra,już przestaję biadolić bo znowu ludzie pomyślą, że Cię chcę poderwać tym razem na litość :D

Gość Tomek Kowal***
ależ nie patrzę tylko pod kątem słuchanej muzyki (,,nie, ta odpada- słucha techno") nie mam 12- 13 lat zresztą, nawet siebie nie określam jako ,,metala" chodzi mi raczej o pokrewną duszę kogoś kto by mnie rozumiał kochał mi szanował (gruba blondi która się ze mnie śmieje i wszystkie jej podobne- odpadają of course)

Gość Tomek Kowal***
no w zasadzie. nie wyobrażam sobie bycia z miłoścniczką rapu i Hip Hopu po prostu nie :(

Gość Tomek Kowal***
Skorzystam z tekstów Amora - Cześć, jestem Tomek czy chciałabyś uprawiać ze mną częstego bzykacza? Bo ja wytrzymałego mam odkurzacza ale nie zamierzam cię do niczego zmuszać i bez twej pomocy ruchać. efekt będzie murowany :D

Gość Tomek Kowal***
Wrócę do domu ze śladami glanów na mordzie :D :D

Gość Tomek Kowal***
kiedyś robiłem byłem nawet w czymś, co możnaby uznać za związek :D i nie jestem dziewiczkiem, jak Amor ale teraz czuję, ze już to nie dla mnie że pisana mi jest samotność że...jakiś kurde za stary już jestem na to :D wiem, to durne. zmieńmy temat :) przeglądam rysunki Sadurskiego mój ulubiony rysownik całe dzieciństwo kupowałem ,,Dobry Humor" dla mnie jest to ,,kultowe"