Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal**
wyczytałem, że teraz gra w zespole o nazwie Wolf & The Materfuckers :D

Gość karpaccio
szproty płaczą... :(

Gość Tomek Kowal***
To muilusio poczytaj wiersze Amora na noc :D

Gość Miła kobieta..
Wesołych Świąt, gołąbki :)

Gość Tomek Kowal***
jutro postaram się nagrać aparatem, jak czytam swój text (uprzedzając -nie, nie wrzucę do netu :) mam na jutro osiem mocnych piw więc może być wesoło dziś poprawiłem kilka textów nażarłem się karpia i barszczu aż miło teraz popijam hoop colę i wklepuję zmiany na blogasek cieszę się, że tworczaść pana rockmana Ci się podoba zawalisty jest jak będę w jego wieku, o ile dozyję też postaram się tak dobrze pisać narazie jestem amatorem ale sprawia mi to zayebistą frajdę

Gość Tomek Kowal***
ja operki dziś słuchałem :)

Gość Tomek Kowal***
e, czy świetnie wygląda.......? Jak na ten wiek napewno :) Kurde- nie wklejałem tego linku wcześniej bo przy ni ja, piszący amatorsko wydaję się beztalenciem, który ma kapeć zamiast mózgu. ale - ja piszę od marca tego roku on-pewnie kilkanaście, jeśli nie kilkadziesiąt lat

Gość Tomek Kowal***
Do czytających ten temat -oto według mnie przykład pięknej, wartościowej sztuki ,,Flowers duet" Abyście później nie skrzeczeli, że tylko krytykuję :D http://www.youtube.com/watch?v=mpT7pK9A61A&feature=related (cholercia, do mnie to dużo bardziej ,,trafia", niż rock & roll Wolfa. Wiem, że skoro kocham metal- to powinno być na odwrót, ale - co zrobić... :D :D

Gość Tomek Kowal***
rocznik bodajże 1963 To było durne, że nie chciałem wcześnej wrzucić tego linku bo koles pisze po mistrzowsku a ja po amatorsku :D :D :D ale nie wiedziałem, że Ci się spodoba :)

Gość Tomek Kowal***
a ja w zasadzie też nie jestem koneserem ale to jest wg mnie cudne, zwłaszcza refren- bosski nie lubię za to thrash i heavy metalu, sorki :D a- i jeszcze glam rocka tez nie :D :D :D

Gość Tomek Kowal***
a dla mnie to jakiś marny rock i świeeeeeetna poezja kiedyś On był na Kobieta wiersze bej.pl jakies parę miesięcy temu ale odszedł nawet napisał mi jakiś komentarz :D

Gość Tomek Kowal***
nie pamiętam ze 2 jeden pozytywny, drugi negatywny :) gdy tylko zaczynałem pisać trochę pozerskie ma te focie na blogu ale texty zacne,aż chce się czytać mądrego kolesia

Gość Tomek Kowal***
wierzę ci na słowo, skoro tak mówisz ja zakochałem się we ,,Flowers duet" słuchałem dziś ze 20 razy :D

Gość Tomek Kowal***
w zasadzie lubię operę jest milusia :)

Gość Toomek Kowal***
Ładna nuta ale to nie opera :)

Gość Toomek Kowal***
bardzo lubię śpiew Anny Netrebko ładna jest kurrrrrrrrrrrrrrWAAAAAAAAAAAAAAA za paredziesiąt (około 40, nie chce mi się liczyć ) dni moje DWUDZIESTE PIĄTE URODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Toomek Kowal***
w lutym ta przykra data nastąpi....... :( :( :( :( nie- ja nie chcę mieć 25lat.... nie chcę być aż tak staryyyyyyyyyyy........... NIE CHCĘ MIEĆ 25 LAT...... NIE NIE NIE

Gość Toomek Kowal***
dzięx, miła Desperaduś.... ale naprawdę czuję te przytłaczające ćwierćwiecze na karku... smutne, but true....

Gość Tomek Kowal***
teraz ja czuję, że mam 18 lat..... :D

Gość Tomek Kowal***
więcccccc............ kładam ci..........konratulejszynssssssssssssssssss................

Gość Toek Kowal***
Wypiłem te 9 piw mocnych trzeźwieję...

Gość Tomek Kowal***
allllle się upiłemmmm........... 9 mocnych piw wlanych w siebie 9 mocnych piw wypitych na pusty żoładek normalnie byłem jak Joe Cocker na tym filmiku.. :) Ledwie mogłem stać :) :)

Gość Tomek Kowal***
jaki tytuł? pewnie jakiś jajcarski. :D