Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal**
współczucie z powodu nudy

Gość Tomek Kowal**
ja leżę na łóżku, trzeźwieję i nucę sobie piosenki Gintrrowskieo Kaczmarskiego Sopor Aeternus :D Cholllllercia...nie mogę skończyć textu. :( nie ta wena, co kiedyś. :(

Gość Tomek Kowal**
ja nie piję już :(

Gość Tomek Kowal**
Alle jajca z GRAFOMAŃSKIM, SŁABYM tekstem piosenki Michała Wiśniewskiego :D :D który w swojej słabej piosence użył grafomańskich słów z ,,wiersza" więźnia z więziena w Potulicach który to mu przesłał listownie swoje wypociny Poniweważ ludzie Wiśniewskiego nie mogli ustalić, który z łobuzów siedzących za kratami popełnił tę grafomanię (tajemnica więzienna, czy coś w tym stylu) -Wiśniewski nagrał piosenkę jako własną, a w podtytule jako autora tekstu napisał,,Myśli kolegi z Potulic" Więzień widząc, jak piosenka zostaje wydana- poczuł ,,chrapkę" na kasę i zażądał grubych setek tysięcy złociszy z tantiemów z piosenki.... Pozwał Michała o naruszenie praw autorskich pewnie wszystko skończyłoby sie ugodą TERAZ NAJLEPSZE!!!!!! Później okazało się, że więzień leci w kulki i domaga się nie swoich praw, bo ukradł ten text innemu poecie..... Prawdziwy autor textu , poeta-również pozwał więźnia o kradzież praw autorskich... Chyba ta sprawa ciągnie się do tej pory... sedzia ma rozsądzić, kto pierwszy napiał ten SŁABY wiersz... jaja jak berety :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal**
a moch textów nikt nie chce kraść :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal**
ja bym z Tobą zamieszkał nie jako z dziewczyną ukochaną ale jako z przychylną mi, wyluzowaną osobą :D ŁADNA PIOSENKA O TYM KRÓLIKUUUU!!!!!!!!! SERIO!!!!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal**
dobra, ja też nie ale jakiś więzień wysłłał ukradziony text i domaga się ODSZKODOWANIA chyba już ze 4 rok. nie żal mi Michała W. ale to korwa nie fair...

Gość Tomek Kowal**
genialne to z tym kólikiem :D wg mnie w stylu Bjork ale wytrzymalbym z Tobą co najmniej 3 dni :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal**
dobra, nie żal mi Michała W. jest czerwonowłosym szpanerem pozerem, jest śmieszny i gra disco- polo ale nie pochwalam ,,kradzieży myśli" :D ani takich choojów, którzy na kradzieży ( wiersza) chcą zdobyć kasę

Gość Tomek Kowal**
dzięki Tobie 1 raz zetknąłem się z jefferson rock jutro posłucham więcej aj pramys

Gość Tomek Kowal**
ja nie dostałem prezentów

Gość Tomek Kowal**
ja mam ochotę a piwp zawsze

Gość Tomek Kowal**
jutro wyterzeźwieję

Gość Tomek Lebowski
zmieniam nick

Gość Tomek Lebowski
dla jaj układam piosenki ,,true gore-metalowe" mają brzmieć gówniarzersko i być wypełnione patetycznym obleśnym mrrrrokiem coś w stylu ,,Szatan rzyga mi w odbyt krwią poronionych płodów" :D

Gość Tomek Lebowski
ułóż, please

Gość Tomek Lebowski
przyzwyczajam się do nowego nazwiska :D

Gość Tomek Lebowski
tekst żart PARODIA STYLU DEPECHMANIACA: mój pierwszy jeszcze niedojrzały Jezus włóczy się po knajpach przepił z Aniołem Stróżem prawie całą Biblię i jeszcze mu mało chętnie zamienię go na komputer lub rower górski byleby przestał łazić za mną i zbawiać

Gość Tomek Lebowski
z nazwisk to np Nikliński wydaje mi się ładne Arciszewski Tymański w zasadzie też :)

Gość Tomek Lebowski
ta.... bardzo górnolotny :D jego poziom jest tak wysoki, że aż nawet ja, zwykły, nieobeznany z GÓRNOLOTNĄ POEZYJĄ szaraczek... go nie dostrzegam :D

Gość Tomek Lebowski
mój wniosek- Literacka Nagroda Nobla dla Amora1988!!!! :D W końcu on napisał KIKLKADZIESIĄT TYSIĘCY wierszy... :D A ja, prostaczek, tylko 130

Gość Tomek Lebowski
dziś skasowałem jeden text wydał mi się do bani więc już go nie ma

Gość Tomek Lebowski
nieeeeee jeden z pierwszych Przedletniość rasa hippiczna zostaje to taki jajcarski surrealizm

Gość Tomek Lebowski
nie wiedzialem, że takie mizerne wypociny kogoś obchodzą że kogoś to zainteresuje właśnie piszę następny ,,-famia"

Gość Tomek Lebowski
i jem płatki śniadaniowe

Gość Tomek Lebowski
a gdzie sexy foteczka :D

Gość Tomek Lebowski
włosy okej ale twarz jakaś taka... męska :D i piersi za małe :(

Gość Tomek Lebowski
ja w Wigilię załozyłem temat ,,to była najgorsza wigilia w życiu!!!!!!!" w tresci żałuję, że chciałam spędzić ją z rodziną nuda, rodzice pijani, kolędy i disco-polo z głośników i jeszcze dziadek zakrztusił się ością z karpia charczał, charczał i puścił z ust bańkę, czegoś jakby flegmy ohyda!!! :D Oczywiście historia była zmyślona