Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Hi hi hi, dobrze powiedziane :) Załapałem mega wkur*wienie, mnie może obrażać, ale Ciebie? Jesteś fajną, normalną dziewczyną- i wara!

Gość Tomek Kowal
Bez lizusostwa- po prostu nie jesteśmy nieudacznikami, popaprańcami itd

Gość Tomek Kowal
Bo tu każdy pier*doli za przeproszeniem o definicji ,,przegraństwa", udając przed innymi milonera. Sra*ć na to, bądźmy, jacy jesteśmy i się nie zmieniajmy, nawet za cenę wyśmiania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na pohybel takim ludziom, jak ten nasz sympatyczny ,,gość"

Nie wiem o co chodzi, wchodze sobie kulturalnie na forum, rozmawiam aż tu przychodzi taki koleś i zaczyna mi mówić jaki to on nie jest zajebisty i że przeczyta moje wypowiedzi swoim znajomym :o

Gość Tomek Kowal
Co to niby znaczy ,,wygrać życie"? Mieć nowe sprzęty w domu?? Przyjdzie powódź i gów*no będziesz mieć, Praca? Dom? Też możesz starcić. Dziecko? Może ci się urodzić z zespołem Downa, porażeniem mózgowym, albo czymś równie sztrasznym Małżeństwo? Może się rozpaść, w Stanach 50 % się rozpada. Nikt nie ustalił ,,definicji życiowego spełnienia", a takie osobniki śmią krytykować innych za- w ich mniemaniu- ,,dodchylenia od normy"

Gość Tomek Kowal
Dobra, wygadałem się, już, ulżyło :D

Skoro nie mają ze znajomymi ciekawych tematów do rozmowy, tylko będzie im czytał wydruki z kafeterii to pozdrawiam tego pana, dobrej zabawy życzę

Gość Tomek Kowal
Ta piosenka mnie PRZERAŻA!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal
Nie, oni tak na poważnie :D :D :D :D :D Pamiętam, jak miałem 10 lat to leciało na Polsacie, zapamiętałem ten kolorowy teledysk :) Znalazłem dziś, słuchałem pierwszy raz po 14 latach :) Piękne, co nie?

Gość Tomek Kowal
Ambitna muzyka :D :D

Tego przynajmniej da się wysłuchać bo jest trochę śmieszące w tej swojej głupocie. Lady Gagi bym się nie odwazyła włączyć...

Gość Tomek Kowal
No to jest taka żatrobliwa pioseneczka, ale poziom kiczu- jak najbardziej realny. Słowa, sytuacja- tak , to żart, ale kicz wyszedł im piękny :) Satanic Black Industrial Disco Polo of Doom- za*jebioza!!! Ale masz wyobraźnię!

Gość Tomek Kowal
,,Tego przynajmniej da się wysłuchać bo jest trochę śmieszące w tej swojej głupocie" - kurczę, mądrze prawisz!!

No już nie chwal mnie tak, miluśniejesz, naprawdę :) Dobrze, ze sobie ulżyłeś trochę jak przyszedł ten koleś bo byś był już zbyt uroczy

Gość Tomek Kowal
Za mocnopojechałem, ale mnie zdenerwował Nie jestam metalkiem- agresorem :) Teraz np naburzumiłem i namayhowałem się i słucham Stinga Shape of my hearth :) Miluśnie :)

Gość Tomek Kowal
Mogę mieć pytanko? Lubisz lekko niecenzuralne żarty ,,dla dorosłych" czy nie przepadasz za takim rodzajem humoru?

Gość Tomek Kowal
Poszła sobie :) Od jakiegoś czasu TO mnie strasznie bawi. Jest prymitywne, wulgarne, ale diabelnie śmieszne. Jakbym miał kiedykolwiek brać ślub, to chcę, by na moim weselu ten facet przemówił :D Wyobrażam sobie miny niektórych :D http://niedoczytania.pl/wp-content/uploads/2010/03/ohmygod26.gif

Gość Tomek Kowal
Congrats za wtajemniczenie, zdrówka Izaczku, Twoja wola :D

Gość Tomek Kowal
Fajne, ten wczorajszy izaczek prowadzi - ,, BLOG O SEKSIE, MASTURBACJI I NIE TYLKO" :D :D

Gość Tomek Kowal
Aż się boję domyślać, co znaczy to tajemnicze ,,I NIE TYLKO" :D

Gość Tomek Kowal
Zobaczcie, co znalazłem: http://artcar.blogspot.com/ Stronkę o samochodach przerobionych na ,,azrtystyczne i zwariowane". Tylko pozytywnie zakręceni ludzie robią takie jajca ze swoimi wozami :)

Przepraszam, że poszłam wczoraj bez zapowiedzi. Ta scenka jest zabawna sytuacyjnie, sam ten tekst jest w typowo "kafeteryjnym humorze" :) Ja bym takiego gościa chętnie zaprosiła, nie koniecznie na ślub. Na wigilię by było zabawnie :) A te samochody, niektóre są naprawde fajne. Przypomniało mi się znowu o tym moim vanie, na którego zawszę patrzę z pożądaniem kiedy tylko pzrechodzę obok :) Widziałam go tez dzisiaj, co za marnowanie. To jest gorsze niż ten wrak - wraka nie uratujesz a tego samochodu w świetnym stanie nie sprzedadzą a wystawią obdartego z godności na widok publiczny, oblepionego reklamami "modnych" sklepów. Zrobię mu zdjęcie któregoś dnia i pokażę go tutaj :(

Gość Tomek Kowal
Desperado- zrób focię umierającego, lubelskiego Busa, pożałujemy wspólnie :( :(