Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Ty????? Mnie? Nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lubię z Tobą rozmawiać i nie ma mowy o obrażeniu się :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal
Korneliusa Kornela też nie obraziłaś, bo go nie znam, a Autor powinien bronić się sam- jeśli tego nie robi- jego strata :D

Gość Tomek Kowal
nikogo nie obraziłaś, to zle zabrzmiało

Gość Tomek Kowal
Jejciu, nikogo nie obrażamy, to tylko żarty, nie denerwuj się :D :D Nigdy w życiu nie śmiałbym Cię strofować, nawet, gdybyć mi spaliłś mój Samochód :D :D

Nie przesadzaj z tym samochodem :D Nie denerwuję się, to było w spokojnym tonie. Tylko nie wiem jak i kiedy kogoś obraziłam, nie miałam tego w zamiarze. Napisałeś "możesz nie lubić poezji w ogóle, ale , proszę, nie obrażaj Korenliusa Kornela...Plis...."

Gość Tomek Kowal
Mówiłem tylko, że lubię teksty tego Romka Kornela tak samo, jak swoje, nic więcej

Gość Tomek Kowal
Dobra, to było na zasadzie ,, nie lubisz heavy metalu, Twoja sprawa, ale nie obrażaj AC? DC " Wybacz, jeśli się poczułaś obrażona : D

To albo się nie rozumiemy albo zapomniałeś, ale to Twój post: Tomek Kowal Desperado- możesz nie lubić poezji w ogóle, ale , proszę, nie obrażaj Korenliusa Kornela...Plis.... To jest mój poetycki IDOL .... Uwielbiam JEGO teksty, jestem JEGO wielkim fanem.... Chciałbym pisać tak jak ON... I ja się chciałam dowiedzieć jak obraziłam tego pana, nic więcej :) Jesli obraziłam to nie miałam tego na myśli

Gość Tomek Kowal
Słuchaj- moja Matka lubi Rodzinę zastępczą,wszystkie postaci, tego polcjanta, Olę szwed, Fronczewskiego i spółkę- i co zrobisz???????????????????? wg Niej to fajny serial ???????????????? Tragedia?

Wg mnie żenada, ale niech sobie lubie oglądają co chcą. Ja tam kocham Monty Pythona a inni myslą, że nie jest śmieszny, tak już jest :)

Gość Tomek Kowal
Desperado- ja od 2 godzin do końca nie wiem, o co chodzi w moich postach. Jestem pijany A Korneliusa lubię, bez obrazy, bardzo Nigdy nie śmiałem cię obrazić , sorry, jeśli się poczułaś :D

Gość Tomek Kowal
Przyjaciele są żałośni, Buła i Spóła-- śmieszni ze względu na genialną grę Wawrzeckiego Pozostałe seriale- dno!!!!!!!

Jak ty 10 piw wypiłeś i jeszcze jesteś w stanie pisać? Ja bym po takiej iliści się przewróciła i już nie wstała, nie trafiałabym w klawisze...

Gość Tomek Kowal
Przepraszam, ale chciałem tylko napisać, że wpisanie w googlach ,Nieszuflada - Kornelius"- oznacza odlnalezienie mojego ulubionego poety.Nic więcej.

nigdy nie słyszałam o Bule i Spóle. Ha, pamiętam jak się napiłam z koleżanka i tak poszłyśmy do sklepu. I się zastanawiałyśmy- jak jest buła w dopełniaczu?Bo bułka to bułki a buła? i powiedziała tak :Buł... buł.. nie wiem. Bułji! I naprawdę wtedy myślałam, że bułja to poprawna forma!

Gość Tomek Kowal
Ja piszę , ale słabo..... A chciałem ci powiedzieć, że Kornelius Kornel to jest mój ulubiony poeta, i będę go chwalilł nawet po 20 piwach ot, co :)))) A wypiłem dziś 13 piw - mocnych. :))))

Gość Tomek Kowal
Nie słyszałaś o serialu BUłA I SPÓŁA?????????? Faktycznie- młoda jesteś :D :D

Gość Tomek Kowal
a ja tam żyję po 0, 5 litra gorzałki :)))))))))))))

Gość Tomek Kowal
Cześćś Desperaduś- na prawdę nie słyszałaś o ,,Wykked Wytch"???????

Gość Tomek Kowal
Dobra, nie jestem mega- max A z jakiej części Lublina jesteŚ??????????

Gość Tomek Kowal
Ja nie róbuuję w nowach w was wprowadzić nowych ludzi :i....

Gość Tomek Kowal
okiej- skoro sie boisz szaleńców- twa wola":