Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzany TRAMWAJ

Moja przepowiednia na rok 2010 i dalsze czasy. Uwaga...

Polecane posty

Gość podejrzany TRAMWAJ

Świat ma się ku zagładzie. Utona najpierw małe wyspy Ameryki, póki co utonęły już wyspy Azji ale nie mówi się o tym głośno, bo nikt o tym nie wie. Tramwaje wypadają z szyn. Dwa takie wypadki w Polsce w ciągu niecałych kilku dni! Do tej pory tramwaje byly najbezpieczniejsze i najłatwiejsze w obsłudze spośród innych środków komunikacji miejskiej. Co zatem sprawia że wypają z szyn? wtedy łódź teraz poznań. bedzie jeszcze jeden wypadek koło przyszłej środy. to swiadczy o tym że upadek jest blisko.

Gość dodaj cos wiecejjjj
no ale to miala byc przepowiednia na 2010 a nie na kilka dni.Moze cos o Polsce ? zginie caly swiat ? kto wygra w wyborach ? moze umrze ktos slawny ? szykuje sie jakis kataklizm ?

Gość dupa jasiu pierdzi stasiuuuuu
póki co utonęły już wyspy Azji ale nie mówi się o tym głośno, bo nikt o tym nie wie. nikt nie wie a ty wiesz ?:D

Gość podejrzany TRAMWAJ
wiem, bo znajomy mówił że nie było pewnych wysp które kiedys jeszcze były, ale mapy rysują takie mały wyspy że trudno to dostrzec. wybory wygra Komorowski... nie wiem czy będą sfałszowane czy nie, ale on własnie wygra :(

Gość podejrzany TRAMWAJ
nie, Polska dzięki swojemu ukształtowaniu terenu nie zginie, co najwyżej pod wodą znajdą się ŻUławy WIślane, oraz Hel i tereny przybrzeżne, możliwe jest też, że Hel odłączy się od lądu i powstanie wyspa, jednak przez problemy komunikacyjne, stanie sie wkrótce opuszczoną wyspą, nikt nie bedzie tam chciał mieszkać. Polska będzie istniec jako terytorium, gorzej z tożsamoscia narodową, może wróci troche ludzi z Irlandii i opowiedzą się po 12 ;latach przeciwko Tuskowi, wówczas nastąpi przełom, w latach 20 w latach około 2023-2030 nastąpi zmiana i umocnienie Polski , wnuczka prezydenckiej pary wyjdzie za mąż za księcia jednego z zachodnich mocarstw, obecnie ten chłopiec ma 8 lat tak jak ten który w holandii uratował sie z wypadku

Gość a co ze mną bedzie
mam na imie Jowita, lat 19 , czhy zerwie ze mnom chlopak jak sie dowie że zdradziłam go już dwa razy?

Gość POPIERAM!!!!!!
no i dobrze, niech to wszystko ch*j strzeli. jak w nicku

Gość podejrzany TRAMWAJ
a niemówiłam że bedzie kataklizm...i woda i ogien wszystko wchłonie... powodzie ... czekajcie na dalsze znaki...

Gość zacznij od złotówki
kurcze blade, ten tekst : co najwyżej pod wodą znajdą się ŻUławy WIślane, oraz Hel i tereny przybrzeżne, możliwe jest też, że Hel odłączy się od lądu i powstanie wyspa, dzisiaj czytałem na temat kiepskiej kondycji tamy we Włocławku , czyżby to jest prognoza prorocza ? zginie pod wodą tysiące ludzi :(

Gość Ewaldi
wczoraj w woj. małopolskim widziałem ogromną wodę napływającą z każdej strony ale jedyny mój prioritet był aby dzisiaj rano stawić się w pracy , więc jechałem różnymi drogami aby do Warszawy dotrzeć, już wiem, że mój dom w woj. małopolskim woda zalewa i jestem całkowicie bezsilny , muszę być w Warszawie a tam jest wielka woda , wszystko będzie do wymiany i podłogi oraz futryny i drzwi , koszt ubezpieczenia nie pokryje tych strat niestety , tragedia totalna , bezsilność ale woda to jest żywioł i faktycznie może tak być, że wielka woda rozwali tamę we Włocławku i tysiące ludzi zginie i będzie kolejna tragedia narodowa , zauważcie, to co zbudował człowiek okazuje się za słabe wobec natury, ktoś napisał, że tramwaje wypadają z szyn , może ktoś steruje tymi zwrotnicami dla zabawy a może technika NAS zawodzi , coraz częściej jest tak, że to co jest niemożliwe albo nawet nie realne to nadchodzi i przychodzi jak zły OMEN

Gość kikisriki
lepiej podaj namiary na twojego dilera :O

Gość dromader_pieciogarbny
podejrzany TRAMWAJ dore dobre :D :D a co myslisz o bananach?czy przezyja?czy juz nigdy wiecej nie bedzie bananow?bo slyszalem ze je tez powoli bierze :( jakis grzyb czy cus

Gość podejrzany TRAMWAJ
Ewaldi - bardzo Ci współczuję. kiedyś w 97 gdy byłam jeszcze dzieckiem myślałam o powodzi "co w tym złego można popływać" ale teraz jestem już dorosła i omal się nie popłakałam wczoraj. jeszcze ten cholerny deszcz pada i nie przestaje. jestem z Warszawy i wiem że mnie ta powódź w małym stopniu dotyczy, jednak jak myślę o ludziach którzy zginą albo utracą dorobek życia...o biednych zwierzętach :( poki co moja przepowiednia nie sprawdza się o tyle, że południee zostyało zalane nie północ, jednak tereny południa zostaną w przyszłości osuszone. teraz jeszcze 2 tygodnie deszczu, woda zbierze w wiśle, przeleje sie do morza i może wówczas zalane zostaną żuławy, nie mam dilera, chciałabym jedynie aby nikt już nie zginął przez "przypadek" Nasz rząd nic nie robi i powódx nazywa podtopieniami :o nie kojarzy wam sie to z rosją??

Gość hgfhgfh
"Tramwaje wypadają z szyn." ty chyba nie jesteś z warszawy. tu ciągle taki jeden nowoczesny tramwaj wypada z szyn :-)

Gość hgfhgfh
a moja przepowiednia jest taka że całą Polskę zaleje. Prognozy są takie że przez 16 najbliższych dni ma padać i czerwiec ma być mokry, dopiero lipiec ma być suchy, bardzo suchy. tak wiec popłyniemy...

Gość prorock 2010 dalej
up bo ważne

Gość do podejrzany trwamwaj
w ogole nie wspominałas o powodzi ,jedynie o ,,wtedy łódź teraz poznań. bedzie jeszcze jeden wypadek koło przyszłej środy. ,, nic takiego nie miało miejsca więc twoja przepowiednia nadaje się do du.. skup sie na konkretach bo tak prorokowac to kazdy moze

Gość do podejrzany trwamwaj
,, Świat ma się ku zagładzie. Utona najpierw małe wyspy Ameryki, póki co utonęły już wyspy Azji ale nie mówi się o tym głośno, bo nikt o tym nie wie. ,, tu piszesz o ogolnym kataklizmie ,nie o powodzi wiec kulezanko miła w niczym nie trafiłas :D

Gość podejrzany TRAMWAJ
no i jest powódź powódź skończy się w połowie czerwca niedługo umrze też jeden kluczowy polityk, z przyczy zdrowotnych tak podadzą media, ale prawdy sie nie dowiemy