Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhkjh

chyba kupie wózek bolder?macie taki?

Polecane posty

Gość jhkjh

bo chce wielofunkcyjny z duza gondola. dziecko przyjdzie na swiat 6 sierpnia

Gość jhkjh
nikt nie ma?

Gość saleminka8
ogladałam właśnie ten wózek na necie,mnie sie podoba,ale ta spacerówka hmm,to na nózki w ogóle się nie podwyższa i dziecko ciągle ma je w dole,nawet podczas snu podczas spaceru

Gość sadsdasdasadsda
Zakochałam się w tym wózku, ale po rozmowach w kilku sklepach i rozmowie z koleżanką, która go ma zrezygnowałam - czemu? Ciężki, mało wygodny a przede wszystkim bardzo ale to bardzo wadliwy. Ja nastawiam się na jedo fyn 4ds

ja miałam implast bolder 4. Nie wiem czy to o ten chodzi?

Gość blacksoul**********
ja mam taki wozek,jest super,nie zamienilabym go na zaden inny.polecam

Gość saleminka8
ja mam chicco 3wd tech i żałuje w 100% dziecko ma teraz pół roku,10kg jak dojda mi zakupy ledwo pcham ten wózek,mam nawet odciski na rękach

Gość saleminka8
a co sądzisz o toledo ? ja sprawdzałam jego wagę i prowadzenie i jest super

Gość jhkjh
ja chcialam x-landera ale ma krótką gondole jak juz wspomnialam rodze latem wiec boje sie ze zimną nie wsadze dziecka do tak malej gondoli? co myslicie?

Gość właścicielka boldera
ja miałam boldera 3 kołowego i byłam mega zadowolona, oparcie na nóżki się podwyższa,spacerówkę i gondolę można montować tyłem i przodem do kierunku jazdy dosłownie dwoma kliknięciami,można wpiąć fotelik,gondola jest bardzo duża,wózek jest fajny,zwrotny,stabilny,do kompletu miałam torbę z przewijakiem,parasolke,moskitierę i folię przeciwdeszczową oraz dwie budki zimową i letnią. ja byłam naprawdę zadowolona,wózek wcale nie jest ciężki,fantastycznie się prowadzi,ma regulowaną rączkę i szybko się składa (zajmuje mało miejsca w bagażniku).Duże pompowane koła zapewniają dziecku komfort jazdy a dodatkowa funkcja w gondoli jaką jest podnoszony zagłówek jest bardzo fajna moje dziecko ma prawie 2 lata więc wózek został sprzedany ale jak miałabym jeszcze raz kupować to wybrałabym znów boldera.

i dodam jeszcze ,że moje dziecko po urodzeniu miało 60cm długości i do pół roku jeździło bez problemu w gondoli

Gość Clipper 3 czarno biały jest
świetny! :)

Gość jhkjh
tylko ta kolorystyka tego boldera? wlascicielko boldera powiedz prosze czy sprawdzil ci sie fotellik sam?

Gość Clipper 3 czarno biały jest
wiesz co, jak masz samochód i dużo nim jeździsz to nie kupuj fotelika Bobbiway, tylko Maxi-Cosi, bo one są bardzo bezpieczne i też pasują do Implastów (trzeba tylko dokupić adaptery i tyle)

fotelik był fajny,bo jak jechałam z dzieckiem na zakupy to do samochodu wrzucałam tylko sam stelaż,dziecko do fotelika i bez wyjmowania i przekładania dziecka wpinałam go w stelaż na miejscu.Takim fotelikiem na stelażu łatwiej jest manewrować między półkami i nie ma potrzeby ciągłego przekładania dziecka ,bo po zakupach wypinasz fotelik ze stelaza,wpinasz do samochodu ,a kółka składasz fotelik jest chyba do 13 kg więc do roku ci starczy wiadomo,że jak dziecko ma pół roku to mu już nie będzie w nim tak komfortowo jak wtedy gdy miało 3 mieś więc na spacery lepiej wpinać gondole ale do samochodu jest ok zaletą też jest montaz wszystkich części na stelażu praktycznie 2 ruchami

Gość saleminka8
na fotach gondolka wydaje się mała do tej co jest zadowolona-pamietaj ze dzici róznie rosną ;) mój urodził się 57cm (7,11) a z gondoli zrezygnowaliśmy po świętach wielkanocnych,bo cisno sie robiło. teraz synek ma pół roku i 10kg i już jeździmy w spacerówce teraz ma 70cm

Gość jhkjh
gondola boldera ma 86 cm wiec taki 70 cm to sie chyba zmiesci? te wozki fyn tez sa fajne, kurcze juz sama nie wiem:)ten clipper to jest jak trojkolowy a mowia ze takie sa niestabilne. a wniose tego boldera na 3 pietr>?

ja wnosiłam na 4:-) gondola w bolderze jest jedną z największych dostępnych na rynku