Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia19

Wyjazd do Anglii,a związek

Polecane posty

Gość Klaudia19

Pod koniec miesiaca mam wyjechac ze swoim chłopakiem do Anglii.Jesteśmy ze sobą 1,5 roku.Jest to związek z "temperamentem". Częste kłotnie...rózne już bywały sytuacje,ale jedno jest pewne kocham go.Wiele razy mieliśmy sie rozstawać..ja nie mogłam on by chyba to zniósł. Teraz mamy wyjechać,codziennie sie zastanawiam czy tego naprawde chce...nie jestem do końca przekonana,ale teraz nie moge sie wycofac.Wszystko jest dogadane więc on i tak by pojechał.Mówi,że chce zarobić.Boje się,że może sie nam tam nie układać,że mnie zostawi.Wiadomo nowy kraj nowe możliwości ludzie...różnie może byc.Prosze o porade,może ktoś był w podobnej sytuacji.

Gość angliaaaaaa
mieszkam tu w Anglii juz bardzo dlugo i mam mnostwo znajomych i musze ci powiedziec, ze tu wszyscy robia siebie w konia, czyli zdradzaja. Pomieszkasz tu, to zobaczysz.. Anglia ma bardzo zle tendencje..

Gość tak sobie myslę
tak sobie myślę że jesli się kochacie a chodzi o zwyczajne koty to nie ma spraw,jedź, ale jesli cię źle traktuje,nie sznuje to zastanów sie poważnie,ja wtedy bym nie ryzykowała