Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna samotna.

Dlaczego piękne kobiety są często samotne?

Polecane posty

Andzelika_22 -----> Właśnie o to chodzi ;) Mniej "piękni" zawsze byli bardziej empatyczni :) W sumie to normalne ... bo każdy przecież musi czymś nadrabiać ;) Bogaty zawsze będzie gardził biednymi , piękny olewał brzydkich , rozgadany nieśmiałych itp ... Ale jeśli weźmiemy na odwrót to : nieśmiały nie będzie unikał rozgadanych , brzytki nie będzie olewał pieknych a biedny nie będzie gardził bogatymi ... Mi zależy na naturalnej dziewczynie bo wiem że naturalne są znacznie rzadziej adorowane przez "przygłupiastych" facetów ;) "odwalone" dziewczyny często nie mogą się opędzić od podrywaczy amatorów :D A ładna wcale nie musi być ... jeśli jest wysportowana i naturalna z miłym uśmiechem to jest ok ;) Z charakteru troskliwa , sympatyczna , wesoła , wierna i empatyczna ;) No i żeby wiedziała czego chce , strasznie meczy mnie jak ktoś ciągle marudzi i zmienia zdanie :(

Sis - bez zazdrości nie ma miłości. prawda? ale zazdrość kontrolowana musi być. i bez wybuchów jak islandzkie wulkany. ;)

Słodko akurat z tym pojęciem bym się kłóciła :classic_cool: Jareczku oczywiście z Tobą zawsze [tak więc częstuj] :classic_cool:

Gość eeeee nie masz nie obrobionej
o co wy sie tu kłócicie 0 przecież żaden facet nie zauwarzy dobrze wukonanego makijażu czy pofarbowanych włosów :D właśnie to decyduje o tym jak kobieta jest postrzegana 1. blachara- ta z widoczna tapeta - i z farba na włosch którą możesz zauwaznyć nawet na kiepskej jakości fotce z komórki:O 2. naturalna dziewczyna z klasą - z makijażem wydobywajacym urodę i włosami wyglądającymi jak naturalne!

Słodko-Gorzki podstawą związku jest zaufanie. Nigdy w zyciu nie byłam zazdrosna o faceta.To znaczy ,że go nie kochałam? Nieprawda. Kwestia odpowiedniego podejścia. Jareczku a tam, raz się żyje :D

Ostra Siostra -----> Kobiety przecież inaczej myślą niż mężczyźni ... Facet jest wzrokowcem ... często nawet do tego stopnia że rozmawiając z dziewczyną patrzy się jej w dekolt :D Nie znasz tego ? :D Niby dlaczego najwięcej przygód jest na dyskotekach ??? Bo właśnie tam jest mnóstwo frywolnie ubranych tapeciar :P Ale ile z tych związków trwa dłużej niż miesiąc czy rok ??? Bardzo mało bo mimo wszystko facet nie chce na stałe farbowanej barbie. No chyba że jakiś pustak ... Ja akurat widzę ogromną różnicę w charakterze dziewczyn "naturalnych" i "tapet". Zawsze tapeta kojarzyła mi się z wulgaryzmem i taką "łatwą zdobyczą" ...

Zdjęcie, widzisz to Twoje odczucia jak myślę wpłynęły na nie osobiste przezycia ale nie wnikam :classic_cool:

chłopaki i dziewczyny - zaufać kobiecie? osobie która krwawi 5 dni i nie umiera? ;) napisałem lekka. moim zdaniem odrobina zazdrości jest potrzebna. Siostra nie chłepce to Twej damskiej próżności, gdy facet okazuje odrobinę zazdrości o Ciebie? :)

Ostra Siostra -----> Ty też dajesz czadu z makijażem widzę :D Nie ... nie miałem na myśli osobistych przeżyć :D

Jarek - takiej odpowiedzi oczekiwałam :classic_cool: Słodki :P Właśnie nie, taki gatunek ze mnie..Wiem dziwne :classic_cool: Zdjęcie i co? Na podstawie jednego zdjęcia stwierdzisz może,że blachara ze mnie :classic_cool:

sorry słodko gorzki ale coś mi się wlaneło w kompie że powtarza mi posta :-)

A tak apropo makijaży , tapet i innych tego typu sztucznych upiększaczy ... To może w związku z tym że facet tego nie używa ( uważa że to niepotrzebny badziew ) ... dziewczyny w tym się lubujące uznaje za "puste". Znowu powiem głupio ale praktycznie to jaki jest sens żeby używać jakichs tam lakierów , kresek , zalotek , farb do włosów itp ??? No po co to komu ? :D Wywali się pieniądze po to żeby poniekąd reklamować firmy produkujące te wynalazki :) Perfumy jak najbardziej bo ładny zapach ale tapeta ??? eeee ...