Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna samotna.

Dlaczego piękne kobiety są często samotne?

Polecane posty

Gość cvbkd
temat zdechl... nuuuuudzi mi sie chodźcie o czyms pogadamy

Gość Piękna samotna
no jak wam się podobam?:)

Gość to tak na codzień chodzisz
w habicie???

Zdjęcie nie jest złe ;) Kobieta obdarzona pełnym uzębieniem i szczerym uśmiechem. Jeśli dodamy że ma słodkie dołeczki w policzkach to ..... wcale podszywaczu się nie popisałeś :D

Gość kami_20
piekne kobiety są często samotne bo są zbyt zarozumiałe aby podnieść dupe i samej cos zrobić;/ a polscy faceci są tacy, że wiecie...

Gość kami_20
Zdjęcie do CV - bez urazy:P ale w Polsce faceci nie są tak otwarci jak np we włoszech... Popsrostu się wstydzą albo mają za mało temperamentu

kami -----> Pisałem o tym że Polacy to nie Włosi czy Hiszpanie :D Chociaż najbardziej ponurzy w Europie są podobno Niemcy ;) Kiedyś czytałem że w ciągu dnia śmieją się tylko 5 minut , Polacy 18 , a najwięcej chyba Francuzi - ponad 30 min dziennie ;)

nie o to chodzi, kto ile minut się śmieje. kami_20 widać zachłysnęła się włoską "kulturą" podrywu. taki "polaczek" może i tysiąc razy upajać i się pięknymi oczami i usłyszy - fajny z Ciebie kumpel, przestań żartować. a makaron wystarczy powie swoje: "pi bella cosa" i dziewczynce nawet kontener antyperspiranta rexony nie pomoże. Leje się z jej krocza jak z Angielskiego nieba w listopadzie.

Gość poison22
kami20, wybacz, ale wolalabym juz Polaka niz ruchajacego wszystko co sie rusza Wlocha, ktory mieszka w wieku 35 lat u mamusi i mu ten stan rzeczy odpowiada:O

Gość a co to znaczy
piu bella cosa

Gość Ja też jestem piękna
i samotna. Chcą mnie tylko frajerzy.

Gość Piękna samotna.
Witam po weekendowej nieobecności:) widzę że muszę się chyba zaczernic ale jutro to zrobię bo dziś to już tylko sen mi się marzy:) i oczywiście foto będzie też jutro:)

Gość kami_20
Może i zachłysnełam się włoską kultura podrywu:D może dlatego, że włosi są bardziej śmiali i podchodzą do dziewczyny, stawiają drinka, mówią miłe rzeczy i tak naprawde nie oczekują wiele w zamian... A w Polsce nawet jak koleś postawi mi drinka to mam wrazenie, że on myśli ze pójde sie z nim przespac za to... OJ ale może tak żle trafiam:]

nie wiesz jak to działa? najpierw jeden drinka i niby nic nie chce. później drugi, trzeci, czwarty itd. oni odchodzą, a Ty myślisz że tacy mili i za darmo drinki stawiają. aż pojawia się ten ostatni z drinkiem i propozycją: - Ja Cie odprowadzę.. :D a tak powaznie, to w Grecji bodajże jest zwyczaj stawiania drinków, za nic. pan któremu wpadłaś w oko, woła kelnera lub barmana stawia drinka i czeka na Twoją reakcję. nietaktem jest nie wypić tego drinka.

Dlatego tak lubie tych południowców!!!! Mozna sie napić za darmo a nie to co w Polsce....:D:D:D haha

Tak:] od niedawna jestem stałym gosciem na kateferi więc postanowiłam załozyć sobie konto :] bo jak byłam pomarańczowa to dużo ludzi sie podszywało pod moj nick:D

dranie! ale taki urok kafeterii. teraz jesteś czarna, jedyna, oryginalna. amatorka włoskich chłopców, stawiających drinki. ;)

Gość otóż to. Polki tylko patrza
jak tu za darmoszke pobawic sie na koszt faceta:) ))))))))))