Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna samotna.

Dlaczego piękne kobiety są często samotne?

Polecane posty

ej nieprawda!:P na końcu napisałam ,, haha'' więc to był żart... wcale nie patrze sie, aby za darmo dostać drinka. Mam na myśli to, że byłam we włoszech na wakacjach i zauważam różnice w temperamencie włoskich i polskich facetów.. ale dobra nie chce mi sie już tego tlumaczyć:P

a ja cenię i od razu inaczej patrzę na kobiety które same chcą płacić za siebie. nie jest problemem dla mnie zapłacić za drinka, czy kawę. ale wtedy wiem, że mam do czynienia z kobieta niezależną. :) swoją drogą gdy kobieta płaci za siebie i za mnie to jakby sponsoring. a kiedy ja płace za kobietę i siebie to dzentelmenstwo. :D

Kobiety walczą , aby być traktowane tak samo jak faceci, ale jak przychodzi już do płacenia za drinki, ustąpienia miejsca w autobusie itp to zupełnie inna sprawa :) może to nie fair, że tak jest... Ale jak chłopak sam proponuje drinka to czemu mam sie nie zgodzić. Przecież go do niczego nie zmuszam to nie ma nic wspólnego z niezaleznością

ale co? To jak proponujesz sam drinka to dziewczyna powinna powiedzien ok ale zapłace sama za siebie? Wtedy będziesz ją bardziej szanować?:P

tak. chodzi mi o uregulowanie rachunku. kawa, kolacja, drink. wiadomo, że nie pozwolę jej na to. ale sam gest, że ona chce. wiele zyskuje na tym w moich oczach.

no w sumie zgadzam sie z Tobą, że jak dziewczyna proponuje coś takiego to dobrze to o niej świadczy...:) ale wiesz na dyskotece dziewczyny tak nie robią bo myślą jakby tu zaoszczędzić:P Ja też tak robiłam we włoszech... sorry, ale tam drink kosztuje ok 15 euro... dla nich to tak samo jak dla nas 15 zł :P więc po co zgrywać wielce taktowną jak nie zalezy mi na opini danego chłopaka... Ale myśle, że jakby mi zależało na jakimś facecie to sprawa wyglądałaby inaczej

Gość mario28
Ile ja bym dał, żeby naprawdę tak było, jak napisano w tytule...

Gość gorzka czekoladaa
słodko_gorzki twoja stopka jest prawdziwa bardzo

Gdybym była ze swoim chłopakiem to bym przyjmowała tylko i wyłącznie drinki od mojego ukochanego:]

gorzka czekoladaa słodko_gorzki twoja stopka jest prawdziwa bardzo --------------- tak samo prawdziwa, jak i baaardzo nierealna.. :)

Gość gorzka czekoladaa
ciekawe co byś zrobił w odwrotnej sytuacji :p chciałabym aby ktoś mi podał tą szklankę :)

Gość gorzka czekoladaa
jeżeli chodzi o mnie to bym napewno nie stała z tą szklanką dlaczego bo by mnie na wymioty też zebrało :p

nierealna, bo ja nie wymiotuję. :D w odwrotnej sytuacji, mojej kobiecie: - podałbym tę szklankę. - wytarł ręcznikiem buzię. - zaniósł do łóżka. - przytulił. - wrócił i posprzątał ten bajzel. żeby nie było za różowo, zrobiłbym jej zdjęcie jak klęczy przed sedesem i przez najbliższe parę imprez, gdybym zobaczył że przesadza z %, przypominał o tym zdarzeniu i pokazywał foto

ja raz rzygałam po imprezie....:/ pierwszy i ostatni raz!!! Taki wstyd...;/ do tej pory jak sobie to przypomne mam ochote zapaść sie pod ziemie, a mineło już hoho bardzo duzo czasu

Gość gorzka czekoladaa
a czy jedynym powodem są skutki imprezowania ja wymiotuję bo np.coś mi zaszkodziło :( kurcze taki facet by sie przydał ale z tą fotką przesada oj przesada

Gość gorzka czekoladaa
ku pamięci :D

a tak zmieniając temat... juz jest po 1, a mi sie wogole nie chce spać;/ kurde...trzeba jakoś rano wstać!

Gość pieknaa i samotna aa
prawda jest taka ze wlasnie frajerow kompletne zera poznajemy ktorzy nam sciemniaja i wykorzystuja, Ja zawsze jestem super mila kazdemu daje szanse, a taki frajer to wykorzystuje, sciemnia bo wie ze jest cieniasem i nie zasluguje na taka dziewczyne jak ja. A ci zajebisci faceci przystojni z kasa, zaradni normalni sa zajeci a ich dziewczyny wygladaja jak zalosne niedorobione przyglupie plastiki, bez stylu i klasy, najczesciej z pasemkami na glowie w kolorach skunksa. TAK FAceci sie nas boja, slyszalam to wiele razy, gdy sie skarzylam. Po prostu boja sie ze ich zlejemy i nie maja odwagi albo mysla ze mamy faceta. Mowie tu o pieknych nie lalkach barbi na rozowo ale kobietach z klasa i kasa. Przyciagamy tylko do siebie zalosnych niezaradnych dupkow i oszostwo!!! sorry ze tak pisze ale malowalam paznokcie

Gość OleŚnienie
Bo mężczyźni boją się pięknych kobiet.

OleŚnienie Bo mężczyźni boją się pięknych kobiet. ------------- Jola? Jola Rutowicz, ty to pisałaś? hahahaha fantastyczne usprawiedliwienie na brak powodzenia. - Dlaczego jesteś sama? - Jestem piękna i mężczyźni się mnie boją. bać to ja się mogę.. niedźwiedzicy w rui, w ciemnym lesie.. :D

Gość Piękna samotna.
Witam:) tak jak pisałam wstawiam linki do fot dla tych którzy chcieli zobaczyć:) pozdrawiam serdecznie www.voila.pl/274/e1aqv/?1 www.voila.pl/323/8olxe/?1

Gość Piękna samotna.
Przepraszam jeden link nie był poprawny. Teraz już powinno być ok www.voila.pl/274/e1avq/?1

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja uchodzę za bardzo atrakcyjną nawet czesto słyszę komentarze na ulicy typu ,, ladna nie? " , ale nigdy samotna nie byłam nie raz nawet miałam nie jednego kandydata na faceta a kiku

Gość Piękna samotna.
A ja chcąc znaleźć naprawdę wartościowego faceta to nie mogę nigdy na takiego trafić. Lgna do mnie ale frajerzy:/